Massat pois

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Anonymous, 19.4.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vinkkejä, paras, helpoin ja nopein tapa poistaa alustamassa ennen hiekkapuhallusta?
     
  2. ToniR

    ToniR Gearhead

    Kuumailmapuhallin ja lasta.
    Tai sitten korkeapainepesu.
     
  3. herrakani

    herrakani 1st gear

    Vedä ensin painepesurilla läheltä kuumalla vedellä niin paljon kun jaksat, ja sitten suihkuta lamppuöljyä muutamaan kertaan iltapäivän aikana, sitten uus pesu ja loput lastalla. Tai sit helpot paikat lastalla, ja painepesuri-lamppuöljy-yhdistelmällä kolot ja nurkat.
     
  4. coupe devil

    coupe devil Gearhead

    Wurthilta saa tähän tarkoitukseen paine-ilmalla toimivan kaapijan (ei maailman halvin työkalu mutta hyvä). Jos ei omista tuollaista herkku työkalua niin kuumailma puhallin ja lasta, v-mäinen homma duunaa kun ei oo tilaa ja poltaa sormia! Mutta ennenkaikkea mustakaa varoa ettei pala koko auto ja talli!!

    _________________
    Turha tarkkuus on teknistä tietämättömyyytä.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: coupe devil 2004-04-20 18:58 ]</font>
     
  5. Mussemaan

    Mussemaan 3rd gear

    Itse lainasin kaverilta korkeapaine kuumavesipesurin jossa vedenlämmön sai muistaakseni max 160ast.

    Toosa oli sellainen jossa oli öljypoltin itsessään. Lähti massat yllättävän kivuttomasti, "manuaali"kaapimistakin olen kokeillut...mutta en kokeile toista kertaa!
     

Kerro tästä muillekin!