Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. Ama83

    Ama83 1st gear

    Juu
     
  2. kojo

    kojo Gearhead

    Se on melkein ominaisuus.. gm:n ahtimessa ahdot tuppaa nouseen ahtaan hukkaportin takia liian helpolla ja kun tietsikka huomaa sen niin se leikkaa syöttöä.. A-teamin ahdinta peliin, ja lastua niin ongelma ratkeaa...
    jopa jo sillä pelkällä lastulla
     
  3. neppi

    neppi 1st gear

    Ei ole hepponen jousi ei. Jousi jämäkkä on. Tällä hetkellä ahdot 0,8 max eikä jousi oo oikein ees vedossa. Hyvä jousi. Sain Kojolta.

    Nebbi
     
  4. kojo

    kojo Gearhead

  5. the kuningas

    the kuningas 3rd gear

    tutun näköstä settiä.
     
  6. kojo

    kojo Gearhead

    Mutkarauta oli kyllä yhtenä palana vielä ja toi oli ainoa halkeama mitä lohkosta löydettiin
     
  7. the kuningas

    the kuningas 3rd gear

    miks kone sitte levällää? oliko muuta rikki? tuskin pitkäikänen kampiakseli jos se on päässyy elämään siellä ylimääräisiä.
     
  8. kuutio

    kuutio Gearhead

    no kun mä lopetin ajamisen heti kun huomasin ettei kaikki kohallaan..
     
  9. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Eihän toi ole paha vielä. Kunnon tukiraudalla pukit nippuun ja kaasu levälleen.
    Pistin paattiin pikkasen pahemman näköisen lohkon joskus aikoja sitten ja nipussa se on vieläkin vaikka koko ajan sillä mennään urku auki ja ahdot tapissa :rotfl: .
     
  10. kuutio

    kuutio Gearhead

    Tietääks joku paljon ton nelosen pukin ja vesitilan välillä on rautaa? Voisko tollasen halkeeman kautta vetää glykolia öljyn sekaan?
     
  11. www.mortti.us

    www.mortti.us 1st gear

    Aamuyöllä kotiin tullessani sumussa rytkäsin yhdestä routaheitosta yli joka oli huomattavasti pahempi kuin viikko sit viimeks ajaessani.

    Kuului valtava klonkaus ja sen jälkeen alkoi ujellus joka huipentui juuri ennen pysähtymistä oikein selkeäksi hammasrattaiden vollotukseski.

    nelikko pois päältä niin auto suorastaan hypähti, noh takaveto päällä pari kilsaa kotiin ilman onkelmia ja auto halliin.

    Aamulla kattomaan alle no etuperän alla oli lätäkkö kuivasin sen ja perän pohjan alta puolentunnin päästä oli perän alla taas lätäkkö ja keskisauma aivan märkä.

    autonahan oli 06 silveraado

    että semmosta.. vähän otta ihan pattii..
     
  12. Mazda

    Mazda 1st gear

    Mitä korkeusmittoja ootte käyttäny korotuskatsastuksissa?
    Katsastusmiehen kanssa tutkittiin pykäliä eikä löydetty esteitä auton korottamiselle maastoautoksi katsastuksen yhteydessä, heitti vaan että katso korkeus vaikka wikipediasta.
    Wikipedia kertoo tuota 88-98 pick-uppia olevan kahdella eri korkeudella 73.2 in (1859 mm) ja 72.6 in (1844 mm). Kellään tietoa kertooko noi korkeudet onko auto neliveto/takaveto vai 6 vs 8 pulttinen.
    Itselläni neliveto 6 pulttinen.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_C/K
    Tai jotain "virallisempaa" lähdettä?
     
  13. kempsu 4x4

    kempsu 4x4 1st gear

  14. kempsu 4x4

    kempsu 4x4 1st gear

  15. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Oletteko mistä hankkineet/tilanneet renkuloita? On vähän niukka tarjonta paikallisissa rengasliikkeissä... Asennus ei ole ongelma.
     
  16. TJO-55

    TJO-55 1st gear

    Kempsuun takapuskuri

    Moorjens tampesterista!
    GMC 1500 vm -90, sportside paskalava kaipaisi ehjää, siistiä, kromista takapuskuria. Laita yht.tiedot pasi@jyske.fi niin soittelen joku ilta.
     
  17. t.t.tammi

    t.t.tammi 2nd gear

    Tuolta omat tuli aika äkkiä, asennuksesta joutu maksaa vähän extraa ku eivät meinanneet suosiolla nousta vanteel.

    http://www.camskill.co.uk/
     
  18. Rick

    Rick Gearhead

    Kone ei ryskytä enää

    Jaahas, olipas mielenkiintoinen vika koneen rytkämiseen.
    Saatiin viimeinkin ongelma paikallistettua kun huomasin dampperin ja alahihnapyörän vemputtavan käydessä silminnähden liikaa. Purettiin ja havaittiin että olipas päässyt kuningaspultti dampperin päästä löysälle. Vaihdettiin toinen dampperi ja uusi kiila paikalleen niin käy taas nätisti.
    Aika pienestä kiinni on koneen käynti mutta kaikella on tarkoituksensa.
    Pitää vielä jatkaa koneen ominaisuuksien selvittämistä kun ollaan palattu alkuperäiseen vikaan eli kone kiertää hyvin puolella kaasulla mutta sen jälkeen tulee kuin seinä vastaan. Ahdot kun pysyy alle 0,8 niin vetää hyvin mutta 100km/h vauhdissa kun polkee pedaalin lattiaan niin seinä tulee vastaan, eli ei ota kierroksia vaan alkaa kuin hyytymään. Hieman haiskahtaa sopan saanti ongelmalle ja mikä lienee syynä. Tavara tulee hyvin suodattimelle asti joten tukosta ei pitäisi tankkilinjassa olla. Kytketään loppuviikosta lukijaan kiinni niin nähdään mitä siellä tapahtuu tai ei tapahdu.
     
  19. HMW

    HMW 3rd gear

    Solenoidin vaihto autto ainakin mun vikavalon syttymiseen.. toistaisesti.

    Kiitoksia kaikille vaivautuneille
     
  20. Regno

    Regno 1st gear

    Meinasin antaa korvatillikan siskolle, kun ajon 140km hinurilla hakemaan laatikko totaallisen paskana olevaa suburbania vain huomatakseni että jokolaatikon keppi oli vetästy H2 ja L4wd:n väliin.
    No säästyinpähän talkoilta, mutta tuollaiset pitäis kyllä huomata ihan itse.
     

Kerro tästä muillekin!