Korisaumamassa sisälle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja samikr, 6.4.2011.

  1. samikr

    samikr 1st gear

    Mitäpä laittaa saumojen tiivisteeksi sisälle, alunperin ollut sellaista pikimassaa joka vaikuttaa kireämmältä kuin alustamassa? Lisäksi se on saumoissa erittäin lujaa kiinni, johon normi alustamassa ei kykene. Alkuperäinen massa oli levitettykin vielä "tehdasmaisesti", korimassalla menee suttaamiseksi.
     
  2. chevy56

    chevy56 1st gear

    delet
     
  3. samikr

    samikr 1st gear

    Siksipä juuri kun paistaa sisään, ja varsinkin sataa ;)
     
  4. chevy56

    chevy56 1st gear

    delet
     
  5. -TH-

    -TH- Gearhead

    possua tai wurthin vastaavaa ja halvempaa eli "liima+tiivistemassa" -tuubi. se on paras.
     
  6. rokki383

    rokki383 Gearhead

    sikaflex 221, maahantuojalta kysytty suositukset just tohon tarkotukseen niin 221 tai muistaakseni 227,221 oon ite käyttäny eikä oo vielä havaittavissa kukkaa, jotain 5 vuotta ollu eräässä käyttöpakussa takakaaren pikapaikka saumassa, kiven isku massa päällä
     

Kerro tästä muillekin!