American Car Show 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Mopoilija, 16.4.2011.

  1. Raitsa

    Raitsa 2nd gear

    Hyvä näyttely!

    Lisäilen vähitellen tähän viestiketjuun 21kpl pe 22.4.2011 kuvattuja HD-videorääpäisyjä näyttelystä.

    Jos tietokoneeltasi löytyy reippaasti potkua, voit myös valita parhaan eli täyden teräväpiirtolaadun (1080P) oletuksena olevan 360P-laadun sijaan.
     
  2. MercComet

    MercComet Gearhead

    Täyspäivä meni hienosti kierrellessä, jutellessa ja kuvaillen. Tuttua sakkia oli mukavasti liikenteessä. Sosiaalinen toiminta se tärkeä pointti on!

    Ahtaan paikan kammoa ei tullut ja hienoa yksityiskohtaa kalustosta löytyy sen mitä jaksaa katsoa. Ihan hyvä show. Aika järkysti saisi hommat mennä pieleen tai ihmeitä tapahtua jos kymmenien vuosien katselun jälkeen pepulleen menisi saliin astuessa.
    Somistuksia ei julmetusti ollut, vaikka pientä mukavaa kikkailua löytyi välillä! Rodiukkeleilla oli taas kyl komeaa jälkeä. Kerhot ovat vanhassa meiningissä ympyröissään (arvattavat puitteet). Tekijää varmaan ei hevillä tänäpäivänä löydy. Mutta kalusto heilläkin vaihtuu onneksi.
     
  3. ProSB 170

    ProSB 170 1st gear

  4. MasaLe

    MasaLe 1st gear

  5. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

  6. juu ei paha :eek: tällai sunday morning :pinup: :rotfl:saterday piti sanomani :pinup: näit vajait viikkoi :oops:
     
  7. Letku

    Letku 3rd gear

  8. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Eilinen päivä tuli tuolla vietettyä ja viihdyttävä kokemus se oli. Kuvia ei tullut otettua, mutta kenties niitäkin löytyy kun Sunnuntaina ja Maanantainan menen sinne uudestaan. Hyvä oli taas näyttely. Kannattaa poiketa paikalla.
     
  9. Hoke

    Hoke 2nd gear

  10. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Mun mielestä toi on komea peli:

    [​IMG]
     
  11. Jza

    Jza Double Gearhead

    Mikä on muuten aika hassua, kun mainoksessa seisoo selvästi, että FHRAn ja FTCAn jäsenet ilmaiseksi. :eek:

    Eikös se olisi kaikille helpointa, että jos noin mainostetaan, niin pääsisi jäsenkortilla sisään ja voisi noiden kutsukorttien turhan postittamisen unohtaa...?
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Helpointa se olis, meille :rotfl:

    Mut omakohtaisesta tapauksesta voin kertoa jotta niille lippuluukun tädeille se ei oo helppoa, mä kun kerran kyselin niiltä tota niin ne sano että ei ne voi tietää ja tuntea kaikkia jäsenkortteja. No, jatkoihmettelynä kysyin sit että eihän näitä FHRA:n kortteja oo kuin yhdenlaisia joten ei kai se nyt voi olla niin vaikeeta niin seuraava kysymys oli että ei ne kuitenkaan silleen voi tietää onks se kortin esittäjä siinä kortissa nimetty henkilö.
    Eikä tohon riittänyt se että näytin sille tädille sitä jäsenkorttia että katoppas kun tossa kortissa lukee mun nimi ja tässä on mun henkilöllisyystodistus jossa on ihan sama nimi ja tää mun naamataulu niin eiks toi nyt oo aika selvä juttu.

    Mut ei ollu, edelleen se vaan vetos siihen että ei he voi tuntea kaikkia noita henkilöllisyys- tai ajokorttejakaan mitkä niistä on oikeita :odroll:

    Tossa kohtaa oma jo orastanut vitutus kääntyi kyllä jo sitä lipunmyyjää kohtaan säälinsekaisen huvittumisen puolelle, mistä sinne luukulle löydetäänkään tollasia järjen jättiläisiä :rotfl:
     
  13. Make.S

    Make.S Gearhead

    Tuli käytyä. Raskas reissu kun pitää jo aamusta korjata...Tsiiderihymiö.
    Paljon oli hienoa kalustoa, oranssi cuda, mustilla peltivanteilla jäi mieleen.
     
  14. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  15. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Ihan komioita laitteita oli. Jotenkin odotin enemmänkin kalustoa rihkamakojujen sijaan, mutta kyllähän tuollakin jo jano tuli käppäillessä. :lol:

    Jumputushallissa ei käyty ollenkaan, oisko siellä ollu vielä jotain näkemisen arvosta?
     
  16. Jasca

    Jasca 1st gear

    No voiha sen kutsukortinki antaa kenelle tahansa. Okei, se ero siin on, et yhdellä kutsukortilla pääsee vaan kerran sisään, mut jäsenkorttii voi kierrättää kaveriporukassa :lol:
     
  17. Make.S

    Make.S Gearhead

    Jumputushallista jäi mieleen swingeri ja vanha celica ja juomapiste, ja sit semmonen tuunattu japsi mikä pihisi ja puhisi, meni ylös ja alas ja penkit näytti ihan puusta veistetyltä.
     
  18. Maria

    Maria 1st gear

    Oliko sellainen punainen??
    Mä tunnen sen omistajan tuttuja ja omistajalla on kuulemma vaan joku 30 autoa ja viime vuonna oli ACS hallissa sellainen suht nätti bmw.
    Ilmeisesti aika bmw painotteinen harrastaja mutta luojan kiitos, että on edes jenkki olemassa. :wink:
     
  19. Make.S

    Make.S Gearhead

    Tais olla punainen, stroukki(408),six pack kuupilla ja myydään lätkä vierellä. Hieno dödsi.
     
  20. Jza

    Jza Double Gearhead

    Juu.. Ja olis siinä kortissa se magneettiraitakin, minkä pystyis lukemaan halutessa ja värkkäämään siihen tsekin että onko sitä jo käytetty. Tosin, kun mainostetaan että ilmainen fhran porukalle, niin missään ei sanota että se koskeen vain yhtä päivää, eli periaatteessa tuon soisi sit toimivan joka päivä kans...

    Mutt ehkä sitten joskus. Nyt pällisteleen autoja ;-)

    Koodi:
    
    
     

Kerro tästä muillekin!