Mitä tehdä yön päristelijöille

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Antti Asukas, 23.4.2011.

  1. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Täytyykin tästä lähteä Tampereen keskustaan koeajamaan tota ISOlohkoa. :lol: :rotfl: :poff:

    P.S. Onhan tossa 461 cid koneessa jopa 4 vaimenninta. :lol:
     
  2. hara64

    hara64 1st gear


    mikäköhän auto se nyt oikein on ollu?
    ekaks se oli jenkkiavo ja nyt se on helvetinkone lada,seuraavaksi varmaan toyo tai bemu :eek:

    seuraavax lähtee ilmotus alakerran koirasta,yläkerran kissasta,naapurin nuoresta pariskunnasta jotka joka yö nu###i äänekkäästi ja varsinkin siitä toisesta naapurista joilla on se 2v.tenava joka rupee tulemaan uhma ikään.

    tulee vaan mieleen että minkälainen nuoruus/nuoriaikuisuus tällä a.asukkaalla on ollu?
    pitäis välillä muistella mitä itse teki silloin nuorempana,mutta jos on "pullossa" asunut niin ei voi muuta kuin valittaa.

    nim. merkki: kaupungin hälinään ja meluun kaipaava "maalainen" 8)
     
  3. jnieminen

    jnieminen 1st gear

    terse antti eihän nuo moottorin pärinät voi aikamiestä pänniä eihän?kokeilehan antti ottaa huumori peliin kun kuulet moottorin pärinää seuraavaksi! Ymmärtäsin paremmin jos naapurin remonttireiska olisi päristellyt kiviporalla seinään pääsiäispyhinä. :poff:
     
  4. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Mä Ymmärrän kyllä tätä ketjun aloittajaa.. kyllä se vituttaa kun pakoputkiviritteiset paskat pyörii ikkunan alla. Mutta ei niille mitään mahda, muuta kauemmas keskustasta. paikka missä itse asun niin riesana ovat teinit jotka ovat saaneet porukoilta kivat pikku mopoautot ja niillä vedetään rallia pitkin pyöräteitä jne.. Onnesta uni vie voiton joskus yöllä asiasta... Omssa nuoruudessa räpättiin jossain metsissä eikä kerrostalojen välissä. hieman voisivat vanhemmat jotain vaatia pennuiltaan.
     
  5. M

    M Gearhead

    edelleen antti, yksi auto yhtenä yönä... ei pitäis olla iso asia. mieti nyt vaivaatko virkavaltaa tälläisellä turhuudella...

    ja jos soittelet, kerro ainakin tarkat tuntomerkit... "se oli jenkki! tai no lada... ööö, en mä tiedä..." ja muista hommata dB-mittari, vitutuksessa lukema saattaa omassa päässä nousta yllättävän korkealle, vaikka todellisuudessa oltaisiinkin lain sallimissa rajoissa.
     
  6. JuKo

    JuKo 3rd gear

    Tää on tätä nykyaikaa. Jos et halua kuunnella mölyapinoita niin muuta Saimaan saareen. Sun vika, et sovi ihmisten ilmoille, sorppa!
     
  7. M

    M Gearhead

    ja mikä sinä olet määräämään missä kukakin saa ajaa. voihan se olla, että joku oli tulossa kotiinsa esmes töistä.

    kyllä muuten saat näin kesällä olla linja kuumana 112:een jos jokaisesta vähänkin pärisevästä meinaat soittaa :rotfl:
     
  8. tammercity

    tammercity Gearhead

    Taitaa olla noi vanhanliiton äijät jo kuolleita ja kuopattuja ??

    Meinaan ainakin toi yks vanhempi jenkkiharrastelija tuli huutaan joskus aikoinaan ikkunasta 2 yöllä kun pihaan eksyin että -"anna kauraa pojalle että kuuluu höpinät paremmin". :rotfl:

    Nimimerkillä Tampereen Hipposkylässä ei turhista rutista.
     
  9. JuKo

    JuKo 3rd gear

    Hehheh Hipposkylä on kyllä oma lukunsa, ei varmaan kelpaa ihan esimerkiksi keskivertoasuinalueesta..?
     
  10. jnieminen

    jnieminen 1st gear

    asuin 80 luvulla lielahdessa voisin kertoa tarinan jos toisenki niistä ajoista
     
  11. Mika R

    Mika R 1st gear

    itse kun öisin töistä tulen kotiin 2-5 välillä niin yrittänyt mennä tyhjäkäynnillä hiljalleen ettei häiritsis, mutta on muutaman kerran siltikin joku mummo valittanu. Ovat myös valittaneen kun vie nuo jenkki autot niin paljon tilaa ruudussa.....eihän siihen oo voinu muuta sanoo ku et pitäs olla leveempii ruutui
     
  12. JuKo

    JuKo 3rd gear

    Minäkin asuin Lietsussa syksystä -67 syksyyn -86 kyllä sieltä juttua löytyy.
     
  13. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Jos viimevuosina jokin on häirinnyt niin mopoautot. Niiden ääni on niin tympeä ja ummehtunut lutkutus. Ja niitä riittää.
    En silti soittele kenellekään, sillä sekin on häirintää.
     
  14. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Mun mielestä poliisille soitetaan sillon, kun on hätä, ei sillon, ku vituttaa. Naurettavaa touhua! Lääkityksen paikka?
     
  15. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Ei ku liian hyvä. Nyt sulla kolottaa itsetuntoa jostain syystä. Kaupunki on paska paikka lapsille(kin). Mikä ongelma on muutto kaksivuotiaalle? Poika oli vajaa 2v kun muutettiin maasta toiseen. Ja 6v kun muutettiin lähiöstä maaseuvulle. On tykännyt. Tyttärellä ei ole mielipidettä kun on 7kk.

    Hyvä paikka kaupunki ei ole kuin 20-30v sinkuille jotka hakee baarista uutta pantavaa kerran viikossa.
     
  16. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Älkää nyt lähtekö tollasiin provoihin, jos kirjautuu harrasteautofoorumille ensimmäisenä viestinä valittamaan naapurustonsa melusta niin mun mielestä nicin vois bannata saman tien ja tän topicin siirtää johonkin yleistä löpinää osastoon :wc:
     
  17. köyhä

    köyhä 3rd gear

    [​IMG] Mun vastaus trollille.
     
  18. ajomies

    ajomies Gearhead

    Olkoon mikä pääsiäisnoita trollaamassa, tai trullaamassa, niin on siinä asiaakin. Normaali ajelu ja musiikin kuuntelua tuskin häiritsee ketään yölläkään. Mutta sitten se järjetön kumin vinguttelu joko polttamalla lähdössä tai jarrutuksissa tai sitten kahdella pyörällä korttelia kierrettäessä ja jumputtimet nappulat kaakossa, se ei ole enää mitään harrastelua vaan terroria, ja kyllä siihen saa ja pitääkin virkavallan puuttua. Onneksi ainakin täälläpäin ovat saaneet kylän rauhoittumaan valvonnalla yöaikaan, mutta voisi vieläkin kiristää seurantaa alkuillasta. Kesällä kun tahtoo olla pakko pitää ikkunaa raollaan ettei paahdu ja silloin se joutava meteli vielä vaikeuttaa unen saamista, ja meikäläisen hommiin ei voi väsyneenä mennä, se kun voi olla se leivättömän pöydän antimet nenän edessä helposti. Lisäksi on todella sairaita ihmisiä jotka kärsivät yömekkalasta, ja kyllä heillekin yörauha on suotava.
     
  19. köyhä

    köyhä 3rd gear

    Tähän on ratkaisu! Kielletään Kaupungit :rotfl:
     
  20. jnieminen

    jnieminen 1st gear

    jos se on liian lujalla olet liian vanha eii se siittä muuksi muutu. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!