American Car Show 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Mopoilija, 16.4.2011.

  1. Maria

    Maria 1st gear

    Muistaisin kuulleeni, että FHRA maksaa jonkun tietyn korvauksen ainakin isoimmille kerhoille , että näiden kerhojen jäsenien autoja on näytillä.
    Oikaiskaa jos olen väärässä.
     
  2. livinki

    livinki 1st gear

    Ainakin FHRA: n alaisille kerhoille korvaus on 120 euroa per auto.
    Mikä meni itselläni sopivasti edestakaisiin bensakuluihin.
    Kiitos järjestäjille. Vuodesta toiseen näyttää että samat heput jaksaa vääntää :D
     
  3. nash

    nash 3rd gear

    Mikä mielestäsi teki FSRA:n osastosta parhaan? Eihän siellä ollu kun muutama rodi
     
  4. Fabricator

    Fabricator Gearhead

    Kiitokset järjestäjille todella kova tasoisesta näyttelystä. Mielestäni oli sopivasti kaikkea. Tuli käytyä sunnuntaina ja maanantaina aiempien reissujen perjantain ja lauantain sijaan ja oli positiivinen yllätys. Ei ollut yhtään känniääliötä ja porukkaa oli sopivasti, että pääsi liikkumaan hyvin. Parhaiten kalustosta jäi mieleen rodit, joista erityisesti "Hilpeä Hylsy" ja liekitetty Ford -34.
     
  5. jnieminen

    jnieminen 1st gear

    maanantai on paras päivä jos haluaa rauhassa kulkea siellä ilman että ihmisistä on haittaa. suosittelen jos on niin ikäloppu ettei fiilistely enään onnistu. itse viinamäen miehiä ja pidän linttajuopottelumeiningistä eikä siinnä mitään pahaa pitäisi olla joten känniääliö nimittelemiset vois jättä vähän vähemmälle! en ole tietääkseni ketään lyönyt vaikka jurrissa siellä kävinkin!
     
  6. studio57

    studio57 Gearhead

    mistä selviäisi ne pokaalien saajat ? onko listaa jossain?
     
  7. VSOP

    VSOP Gearhead

    Itse kun saa halutessaan juopotella ihan kotonakin, niin tulee käytyä ko. tapahtumissa selvinpäin. Kyllä siinä perjantaina näkyi jotain käsittämättömiä möliseviä äijiä, joilla ei edes housut meinanneet pysyä jalassa... ihan eka adjektiivi, joka tuli mieleen, oli känniääliö...
     
  8. jnieminen

    jnieminen 1st gear

    kokeile joskus jurrissa on puolet hauskempaa niin :rotfl: meitin rytmiryhmä oli lauantaina liikkeellä ja tulihan sitä pippelipolkkaa tanssahdeltua Keljonkankaan ABCllä :rotfl:
     
  9. ASENTAJA

    ASENTAJA Gearhead

    Kiitokset järjestäjille.Homma toimi hyvin, ainakin näin näytille tuojan vinkkelistä.Ei voi kuin kuvitella millainen työmäärä on moisen tapahtuman järjestäjillä vuodesta toiseen ja suurin osa FHRA:an porukasta taitaa tämän homman lisäksi tehdä ihan "oikeita" töitä myös.

    Näyttelyssä noin yleisesti oli hyvin esillä eri tyylisuunnan edustajia ja autojen kunnot olivat sitä, missä nyky harrastuksen taso on, eli vaihteleva, johtuen rahapussin ja ajankäytön mahdollisuuksista.

    Ainakin omasta mielestä olisi melkoisen tylsää käydä näyttelyssä katsomassa autoja/pyöriä, jotka ovat tehty pelkästään näyttelyyn ja niiden rekisteriöinti olisi suomeen olisi todella vaikeaa tai mahdotonta.Toki ns."tavis" on yleensä kiinnostonut jostain leffa, show tai vaikkapa jonkun julkkiksen "öky" autosta, mutta kaikille kait jotakin sitten tämänkin kokoluokan näyttelyssä pitää olla.
    Niitä laiteitta on mielenkiintoista katsella, millä muuten liikutaan harraste tapahtumissa....siis mun mielestä.
     
  10. Fabricator

    Fabricator Gearhead

    Palkittuja ACS Top 10:ssä oli muistaakseni Norjalainen Chevy -55 realflameilla, Norjalainen Mercury Customi, Standard rodi, Ford 3W -34 oransseilla liekeillä, Ford 3W -32 metalli vihreä, oranssi Cuda mustilla vanteilla, Ford F100 Fatbone, avo Thunderbird keskikäytävältä, metallioranssi Mustang -66, kermanvärinen Hemi Mopar (olikohan Coronet?) People choice oli vihreä -60 Chevy.
     
  11. Jza

    Jza Double Gearhead

    Tämä ei koske sinua, mutta känniääliöitä kyllä;
    En tiedä kuka oli ja mistä kotoisin, mutta jos ei jaksa avata ovea että menis kuselle vessaan, vaan lorottaa keskellä käytävää kaiken kansan edessä lavuaariin (vai mikä siinä alakerran vessan oven edessä nyt olikaan, joku allas tai juoma-automaatti), niin mun mielestä ansaitsee känniääliötittelin. Lauantaina bongattu kutos ja kolmoshallin väliseltä käytävältä moinenkin urpo.

    Tämä kaveri oli kylläkin aika "reiluihin" housuihin ja lippikseen pukeutunut, että veikkaan tömptömps -osastoa. Ei mullakaan mitään ole keiton ottamista vastaan, ja tuleehan sitä itekin toisinaan harrastettua. Mutta jos ei tuon parempaan pysty, niin kandee harkita vesilinjaa tai pysyä himassa.

    No mutta näyttely oli hieno kaikkinensa kuitenkin. :D Eikä noita urpojakaan hallin sisällä tullut vastaan kuin tuo yksi.
     
  12. studio57

    studio57 Gearhead

    ONNEA PAULI JA HEMI !!!
     
  13. dean66

    dean66 Gearhead

  14. 400 cid

    400 cid Gearhead

    Joo, saman evoluution tuloksen lavuaarikusella bongasin sivusilmällä minäkin, en tosin tullut kattoneeksi vaatetusta sen tarkemmin otti sen verran kupoliin moinen käytös :mad:
    Mutta tosiaan, asiallinen kupinotto on ihan ok, hauskaa saa ja pitääkin pitää kunhan ei moisiin älyttömyyksiin rupea....
     
  15. Putte

    Putte 1st gear

    Tiedoksi vaan, että niitä jäsenkortteja on viidenlaisia: normaali FHRA:n jäsen, kilpailijajäsen, normaali juniorjäsen ja kilpailijajuniorajäsen sekä moottoripyöräpuolenkilpailijoilla FDBA:n kortti. FTCA:n kortti on taidettu sulattaa tohon normaali FHRA:n jäsenkorttiin, mutta mikäli ei ole, on se kuudes erilainen.
     
  16. Putte

    Putte 1st gear

    Harrasteparkki oli välillä täynnä ja siksi autoja oli ophjattava myös halliin. Sitä paitsi kyseessä oli harrasteparkki, ei jenkkiautoparkki. Siellä oli myös muu muassa hieno vanha Mini, juustohöylä Anglia, 70-luvun entisöity Celica sekä lukematon määrä erityylisiä moottoripyöriä. Yhtenä päivänä valitettavasti oli väärä henkilö tuuraamassa harrasteparkin portilla ja kun virhe havaittiin, keksittiin kyseiselle tuuraajalle muita tehtäviä. Aina on niitä, joiden mielestä harrasteparkkiin pääsee vääränlaisia ajoneuvoja, mutta sillehän ei voi mitään.
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Näyttelylehden painamisen jälkeen on voinut tulla ja tullutkin muutoksia, sillä jotkut autot eivät välttämättä ole valmistuneetkaan aikataulussa tai on tullut muita kommelluksia matkan varrella. Muitakin näyttelyitä kuin American Car Show:ta järjestämässä olleena voin sanoa, että 5-10 prosenttia kalustosta muuttuu syystä tai toisesta ja aina joku jää myös pois ilmoittamatta asiasta järjestäjille mitään.
     
  18. Putte

    Putte 1st gear

    Tavallaan oli, sillä eräästä FHRA:n toimitisjasta on tuotakin nimeä käytetty. :wink:
     
  19. Putte

    Putte 1st gear

    Pitää paikkansa. Kerhot saavat pienen lorvauksen.
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Uskoisin, että huomenna löytyvät FHRA:n sivuilta. Itsekin ihmettelen, etteivät vielä ole. Maanantaina Messukeskuksessa niitä käsittääkseni yritettiin laittaa näkyviin, mutta silloin oli jotain teknisiä ongelmia, joista en kyllä tarkemmin tiedä.,
     

Kerro tästä muillekin!