Satakunnan mobilistien vappuajelu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Ahis, 22.4.2011.

  1. Ahis

    Ahis Gearhead

    Kokoonnutaan Tikkulan S-marketin parkkialueelle (hautausmaan puoli), josta klo 15.00 lähdetään Vappuajelulle näyttävänä letkana.

    Saapa nähdä huomaako mobilistit että vappuajelun kokoontuminen onkin hautausmaan puolella, yleensä kun on kaupan pihassa oltu.


    Ajelulenkki suuntautuu lattomeren koululle, jossa on koulun vanhenpainyhdistyksen järjestämä vappurieha!

    Kaikki mukaan kalustosta huolimatta...
     
  2. Ahis

    Ahis Gearhead

    Nostetaas ylöspäin.
     
  3. Ahis

    Ahis Gearhead

    Kävin eilen lattomeren koululla tarkistamassa tilat, siellä on sivussa iso hiekkakenttä johon saa komean näyttelyn aikaan useallekkin sadalle autolle. Eli kerhon linjuri ajaa koulun pihaan näytille ja muut kentälle näyttelyrivistöön. Tie kentälle kääntyy koulunvierestä vasemmalle, vähän epätasainen tie mutta pääsi siitä camarollakin menemään eli tuskin on ongelmaa muillakaan :lol: Kentältä kahvituspaikalle, eli koulun pihalle, pääsee pienen metsän läpi oikaisemaan, pari sataa metriä matkaa. Kentässä sekin hyvä puoli että koulun pihassa lapsille leikkejä ym ohjelmaa niin ei tarvitse autojen puolesta pelätä.

    Levittäkäähän kaikki sanaa lattomeren järjestelyistä tikkulassa, kahvilippuja on satakunnan mobilisteille varattu ja niitä saa johtokunnan jäseniltä ja ehkäpä kerhon linjuristakin, minulta ainakin...

    Jokuset toivoivat letkaa kaupungin läpi mutta jätetään se nyt väliin, siellä ei tule kuin kaaos, vappuajeluita kaupungilla voi jokainen harrastaa omaan vapaaseen tahtiin mutta ei mennä yhteisessä letkassa, muutenkin olisi mukavaa olla lattomerellä hyvissä ajoin, heidän tapahtuma alkaa 14.00 ja meidän letka lähtee 15.00 tikkulasta, eli siellä jo odotellaan... Kahvitkin jäähtyy ja munkit kuivuu :lol:

    Toivottavasti harrastajat ovat runsaslukuisina paikalla!
     
  4. Ahis

    Ahis Gearhead

    Lienee viisasta katella missä kerhon linja-auto on ja suunnata sinne lähistölle parkkiin, se kun toimii letkan vetäjänä. Luultavasti kaupanpiha on oikea paikka tälle suurmassatapahtumalle, ei varmaan hautausmaan parkkis edes riitä.
     
  5. Simo

    Simo 1st gear

    No niin, pienen romujumpan jälkeen Aspen saatu ihmisten ilmoille.
    Tai pelastettu hallista, kerrostalon pihaan seisomaan ?? :lol:
     
  6. Ahis

    Ahis Gearhead

    Kaupanpiha veti enemmän porukkaa, mut saatiin kuitenkin lopuksi kaikki samaan pihaan :lol:

    Laittakaahan kuvia esille, hyvin oli porukkaa ainakin.
     
  7. JnZm

    JnZm Gearhead

  8. rikke76

    rikke76 3rd gear

    Hyvin oli kyllä porukkaa liikkeellä.
    Kiitokset tapahtuman järjestäneille :wink:
     

Kerro tästä muillekin!