Tarrakilvistä taas.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 370, 8.5.2011.

  1. 370

    370 Gearhead

    Harrastepeli olisi tarkoitus ajaa ensi viikonloppuna näyttelyyn, mutta rekisteröintikatsastus on tekemättä (kilvet luovutettu n. 10 vuotta sitten). Tarkoitus olisi viikolla käydä näyttämässä, mutta entä jos pomppaa? Mikä voima on tarrakilvillä, vai onko lupa ajaa vain korjaamon ja konttorin väliä?
     
  2. vip68

    vip68 1st gear

  3. 370

    370 Gearhead

    Kiitän suuresti linkistä!
     
  4. tb60

    tb60 3rd gear

    Jos kyseessä on tuontiauto, tekee käyttöönottoilmoituksen Tullissa ja hakee 3kk tarralappuja niin pitääkö autoa käydä näyttämässä konttorilla?
     
  5. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    No pitää, se on edellytyksenä, että saa sen "3kk:n " ajoajan. Räpsyissä siksi, koska minulla se 3kk:n ajoaika ei ole koskaan ollut edees 1kk:tta.
     
  6. tb60

    tb60 3rd gear

    Kiitos nopsasta vastauksesta. Vielä sen verran, että vastaako tuo syyni laajuudeltaan normaalia vuosikatsastusta, vai onko kevyempi silmäily?
    Kyseessä tuo 67 Musti
     
  7. rakkari

    rakkari 3rd gear

    ei tarvitse tuontiautoa näyttää konttorilla et saa tullist 3kk tarrat... ite olen kolmeen tuonti vehkeeseen hakenut tarrat ilman mitään konttorilla käyntiä.. 8)
     
  8. B 50

    B 50 Gearhead

    Saako tuontitarroilla ajaa ulkomaille?
     
  9. B 50

    B 50 Gearhead

    Rekisteröintikatsastus.
     
  10. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Lainaampa topikkia ja kysyn samalla että mistä ja miten saa käyttöön nämä keltaisen koe kilvet? Itsellä on se tilanne, että VIPistä puuttuu vielä tuulilasi rekisteröintikatsastusta varten ja olisi tarkoitus ajaa se Kuttilan autolasiin ja sitten leimalle myöhemmin. Ongelma on nyt vaan se, että konttorit ei myönnä autolle enää siirtolupia, koska niitä on käytetty jo 5 kpl ja autoa ei vielä ole rekisteröintikatsastettu suomeen.
     
  11. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Itse kävin Ruotsissa.Oli tuontiauto eikä paljon kiinnostanut saako vai ei.Kuormaa ei saa siirtää jos on suomiautossa liimalaput,sellaisen käsityksen sain poliisin puheista
     
  12. stangrider

    stangrider Gearhead

  13. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Niin muuten onkin, muuttui samalla kun autoverotusta muutettiin. Mutta IMO sitä autoa kannattaa käydä näytämässä konttorilla ennen veropäätöstä, ettei tule ikäviä yllätyksiä.
     
  14. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Jos siirtotarroja tarkoitat, niin ainoastaan Ruotsiin, Tanskaan tai Norjaan.
     
  15. Bubbles

    Bubbles 3rd gear

    Kannattaa huomioida myös tämä
    http://www.tulli.fi/fi/suomen_tulli/jul ... ot/005.pdf

    1.2.1
    Jotta ajoneuvon käyttöoikeus säilyisi, se on ilmoitettava verotettavaksi viimeistään viiden päivän
    kuluttua käyttöönottoilmoituksen vahvistamisesta. Veroton käyttöoikeus päättyy myös autoveron
    eräpäivänä sekä silloin, jos autoverotus peruutetaan.
     
  16. B 50

    B 50 Gearhead

    Ruotsi riittää. Meinasin noita 3kk:n kilpiä.
     
  17. Pyörässä on nyt 3kk tullikilpi , pitäis Viroon mennä mutta tullissa varoittelivat että sinnepäin kyllä pääsee muttei välttämättä takas :rotfl: Uusi vero kierros varmaan luvassa jos ei kerkeä saada veropäätöstä tuota ennen...
     

Kerro tästä muillekin!