Kauden avaus Motoparkissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopoilija, 8.5.2011.

  1. PasiR

    PasiR Gearhead

    Pääseekö tonne tavallinen tallaaja perjantaina hämmästelemään?
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Veikkaisin että pääsee.. En kyllä varmaksi osaa sanoa.
     
  3. jknR

    jknR Gearhead

    Mihin aikaan perjantaina ajetaan?
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Me ajateltiin ajaa perjantaina illalla, nimittäin bussilla kohti Motoparkkia :rotfl:

    Mut tuolla tais olla jossain jotta klo 10-18 olis se aika millä välillä siellä olis tarkoitus ajattaa noita laitteidensa testaajia.
     
  5. 496SS

    496SS 3rd gear

    Viikonlopulle ei ole lupailtu järin helteistä keliä, etittävä vissiin pitkät kalsarit takas käyttöön ettei palellu sinne penkalle.
     
  6. W201

    W201 3rd gear

  7. nipla

    nipla 1st gear

  8. homer

    homer Double Gearhead

    On tainnut tulla muutama peruutus osallistujalistaan (mm. lainsuojattomia enää 15) mutta onkohan silti koskaan aikaisemmin ollut avauskisassa noin vilkasta?
     
  9. supo

    supo Double Gearhead

    Aivan mahtavasti porukkaa tulossa ajamaan ja todellakin muutamia isojen poikien vehkeitä testaamassa!!Sekä kelihän on todella hyvä paikan päällä eikä kannata ennusteita katsoa vaan paikanpäälle katsomaan!!!Ps.Minullekin yksi calculaattori lupaa aivan mahtavia uusia ennätyslukemia Camaron kanssa mutta ei uskota ennen kuin ollaan ajettu ja saatu vedoista aikakortit!!!ELI nyt suurella joukolla katsomaan ja kannustamaan Motoparkkiin!!!!Terv:Spet 1937
     
  10. ari j

    ari j Gearhead

    Illalla kohti Motoparkkia! 8)
     
  11. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Näin se on tehtävä. Viimeksi kun olin Motoparkissa avauskisaa katsomassa - olikohan 2009 - niin lämmintä oli +4 astetta. Yleisössä yhdellä kundilla oli shortsit jalassa....

    Lähes kaikki menee paikan päälle autolla, johon on helppo pakata oikeanlaista vaatearsenaalia mukaan - tarvitsee sitä sitten tai ei, niin ei niiden mukana kuskaaminen mitään maksa. Mutta, ai että kun on mukavaa kun tarvittaessa on laittaa lisää vaatetta / vaihtaa lämpimimpiin vaatteisiin. Vaikka olisi keliin nähden oikea varustus niin kyllä ehtii tulla 7-10 tunnissa vilu, jos ei ole "reserviä" vaatteissa.
     
  12. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

  13. Jza

    Jza Double Gearhead

    Räikkönenkin on näköjään saanut vermeet laukkaamaan aika komeasti :eek:

    Miten muuten noita tuloksia oli tuolla noin vähänlaisesti? Spetissäkin vaan seitsemältä...
     
  14. FHRAWebTulos

    FHRAWebTulos 1st gear

    No nyt on kahdeksalta :wink:
     
  15. Jza

    Jza Double Gearhead

    Kiits!
    mutta, en mä WebTulokselle sitä kritiikkinä meinannut, vaan ihmettelin tuossa ääneen että missä ihmeessä kaikki muut luuhaa, kun eikös outlawissa ollut 15 ilmoittautunutta ja spetissäkin kymmenen... Ja ite kun ei taas päässyt paikan päälle seuraamaan (saati ajamaan), niin funtsin että liekö tullut vodaa taivaalta tai ööliä motista ;-)
     
  16. W201

    W201 3rd gear

    :soosoo: Räikkönen muka OL:n lajittelun kärjessä, indeksin alittaneella ajalla :soosoo:
     
  17. ERT2

    ERT2 1st gear

    Johtuunee OL:n tilanne osittain siitäkin kun allekirjoittanutkin lusmuilee kotona kun ei saatu autoa valmiiksi osien myöhäisen saapumisen vuoksi....(seliseli :poff: :poff: )
     
  18. FHRAWebTulos

    FHRAWebTulos 1st gear

    No tulospalvelu tarkistaa kyllä ne päivän aikana ja saadaan verkkoonkin asiat oikein. Tässä vaiheessa tulokset tulevat varsin suoraviivaisesti naputtelemalla kun aika ei oikein riitä sen enempään. :eek:
     
  19. Masa71

    Masa71 Gearhead

    Hyvät ajot, oli kerrankin sääjumalat motoparkin puolella(pieniä tuulen tekemiä hiekkamyrskyjä ei lasketa) :)

    Se vähän ihmetyttää miksei kisoja mainostettu esim. lehdissä?
    Ei tämmöisellä markkinoinnilla sinne paikan päälle saada "satunnaisia katsojia" ja se perusporukka tulee kuitenkin kun ne tietää etsiä kisakalenterin.
     
  20. Vallu 426

    Vallu 426 3rd gear

    Joo,tuulta oli välillä aika reippaasti,mutta muuten keli hyvä oikeastaan pilvetön taivas.Katsojia vähemmän kuin viime vuonna(jolloin oli lähes + 30 astetta varjossa). Rata näytti ainakin katsomon puolelta olevan aika mukavassa kunnossa,Kalliomäen Hapekin veti 7,7 ajan ja ajoi viimeset 80 m rullaamalla,loppunopeus olikin vaan n.225 km/h.
    Ainoat mainokset näin Iltalehdessä,joten siihen puoleen voisi kyllä panostaa enemmän.
    Erityis kiitokset Supo Laitiselle,pikku-ukosta saatiin hyvät kuvat Camaron puikoissa ja annoit vielä tiimipaidan pojalle.Sen kyllä 10 v. muistaa vielä kauan. :D :D
     

Kerro tästä muillekin!