cadillac huutaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja vanahanaama, 17.5.2011.

  1. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    Käkkylä jäi ajosta pihaan ja nyt kun yrittää käynnistää niin hörähtää kyllä mutta kierrokset lähtee välittömästi nousemaan hullun lailla. Luonnollisesti oon aina heti sammuttanu auton...Mikähän tuo ois tullu? Kaasarissahan se ongelma varmaan on...vaijeri ja vivustot liikkuu ihan normaalisti... Auto on 78 fleetwood 425cid ja kaasarin kyljessä lukeepi rochester guadrajet.
     
  2. Fargo

    Fargo Gearhead

    Ilmavuoto? Läpät jumissa?
     
  3. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    kaasari

    Läpät ainakin liikkuu hyvin mut pitää tarkemmin kattoa kun saan kaverin tuohon kun yksin vähän hankalaa. Nyt läpät on kiinni kun auto on sammuksissa ja tuntus liikkuvan vapaasti. Onko paha duuni laittaa sellannen täydellinen korjauskitti tuohon rokkiorkesteriin?
     
  4. tox-11

    tox-11 1st gear

    Itellä tallissa orkkis -77 de ville 425 cid koneella ja siinä on ainakin kaasarin kyljessä kiinni, kaasuvivuston edessä sähkösolenoidi, josta lähtee pieni akseli, joka vastaa kaasuvivustoon ( ilmeisesti siis ryypyn ollessa päällä nostaa kierroksia.) Itellä se akseli on ollut jumissa jolloin kierrokset ei oo laskenu normaaliksi. siihen tulee tummanvihreä johto, jossa on melko lähellä solenoidia liitin jonka saa irti. En tiedä löytyykö siun vehkeestä semmosta mokkulaa, mut jos löytyy ni ehkä kannattaa tarkistaa sen toiminta!
     
  5. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Kuullostais fast idle solenoidilta, sen tarkoitus on nostaa kierroksia pari sataa että jaksaa käydä tyhjää vaihde päällä kun ilmastointi on päällä. Ei sen pitäis väärin toimiessaankaan tehdä sitä että kone hullun lailla ryntää... Mä epäilisin että on jotain häikkää ryypyn fast idle-puolella, kaasuttimessa apumiehen puolella on ko. vivusto jolla saadaan tyhjäkäynti vähän korkeammalle kun ryyppy on päällä. Ensi hätään kannattaa tosiaan tsekkailla että kaikki liikkuu normaalisti...
     
  6. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    Tosiaan kone huutaa täysillä eikä vain ole tyhjäkäynti koholla...automaatti ryyppy toimi kyllä ennen tätä normaalisti. Auto on pitänyt talviseisokin jälkeen sellasta jännää urinaa aina hetken käynnistyksen jälkeen mutta ääni on hävinnyt lähes heti. En tiiä liittykö tähän vikaan vai mitä lie ääntelee :)
     
  7. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    Nythän se löyty ongelman aiheuttaja... Vika hävisi muka itsestään mutta johtui siitä että olin ilmeisesti laittanu vakkarin pois päältä...Nyt kun painaa vakkarin kytkinen on tai auto asentoon niin suoraan lintta tiskiin!Ei tarvi tosiaan etes viiksestä painaa vain siitä valonapin alla olevasta kytmestä. kun kytkin on off auto toimii ok. Mikähän siihen on tullu? vähän aikaa sitten vakkari toimi ihan moitteetta...
     

Kerro tästä muillekin!