Street CEE + DEE 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja DS 325, 27.11.2010.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Mahdatko oikeasti kuitenkaan haluta tietää? :lol:
     
  2. valiant65

    valiant65 Gearhead

    EN! :rotfl:
     
  3. homer

    homer Double Gearhead

    Tuli varmaan iso jytky???
     
  4. Henski

    Henski 1st gear

    Aivopieru? :eek: :rotfl:
     
  5. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Iha n kaikille teille saivartelijoille ja muillekin kiinnostuneille, nin siitä pöntöstä hajosi mekanismi ja se alkoi vuotamaan täysin valtoimenaan. 8 kuution paskakaivo ei kauaa täyty jos pönttö vuotaa sinne koko ajan kaivosta lisää vettä. Lisäksi se mekanismi ei enää toiminut lainkaan. Jottei tämä tölli olisi täyttynyt perussuomalaisella järjenjuoksulla, kannatti ostaa uusi :rotfl:

    Kova näyttäis Jukan ralli menneen Jykän komennossa 8)
     
  6. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Pellisarjat tuli just valmiiksi. Samoin noi ajaamiseen vaikuttavat sähköviat on saatu korjattua. Valoja ym katuherkkua sensijaan ei jostain syystä autosta löydy. Tohon joutunee paneutumaan näköjään oikein ajan kanssa. Onneksi Alastaron kisoihin on kuukausi aikaa :rotfl:
     
  7. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tossa mielenkiintoisimman luokan lajittelutulokset Motoparkista:

    1 331 DS Lahti Jussi Espoo Plymouth VIP 477 8.611 274.570 274.570
    2 308 DS Aukio Jyrki Vantaa Plymouth Valiant 471 CU IN 9.515 230.160 230.160
    3 367 DS Toni Peräkasari Voikkaa Fin Chevrolet ChevyII Nova 9.603 224.800 224.800
    4 208 CS Sauli Hituri Sastamala Plymouth Valiant 9.959 221.020 221.020
    5 366 DS Nykänen Janne Vantaa Plymouth Valiant -66 340/5.6+PROCHARGER 9.963 203.510 216.050
    6 301 DS Hammarberg Tommi Joutseno Plymouth Valiant-69 10.666 202.230 203.570
    7 214 CS Seeck Michel Kråkö Dodge Dart GT 360 CID 11.302 194.540 194.540
    8 226 CS Kenneth Mattfolk Kristiinankaupunki Plymouth Valiant -65 391 CID 11.686 156.020 156.020
    9 323 DS Nyberg Jarmo Pietarsaari Chevrolet Chevelle 17.852 110.710 110.71
     
  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Laitetaas lyhyt raportti meiltäkin, paljoa kun ei oo kerrottavaakaan.

    Eli tälle kaudelle oltiin muutettu jonkunverran alustan säätöjä joten lauantain eka veto iisisti liikkelle lähtien ja kampeshan se aikalailla vasemmalle joten pikku hölläilyillä ja oikaisemisilla siitä sit maaliin ajassa 9.62.
    Toka rundillle muutettiin alustaa niin että se kampeaminen poistuis ja se säätö onnistu, auto lähti ja meni koko matkan taas nätisti suoraan mut maalissa aika vaan 9.60 ja loppunopeuttakin vaan 224 km/h eli aikalailla paljon oli jossain kateissa :-?
    Tuolta ajamasta palattuaan meillä kuski toteskin samantien että vaikka kone sinänsä pauhas ja jytkytti niin ettei siitä nyt suoraan huomanu selkeää vikaa niin ton vedon perusteella sen mielestä koneessa ei tosiaankaan voinu olla kaikki kohdallaan vaan voimaa oli kateissa ja auto ei vaan kulkenu mihinkään joten eikun öljyt pihalle ja suodatin irti ja palasiks ja niinhän sieltä sit löytykin hippusia joten seuraavaks ö-pohja irti jolloin sit nähtiinkin että joopa joo, päittäislaakerihan se sieltä on taas ihan hajalla :(
    Viime kaudellahan meillä meni samanen laakeri ja silloin syylliseks oli ainakin osoittautuvinaan viallinen turbiini joka nyt tossa talvella korjautettiin mut näinköhän se laukes samantien uudestaan.

    Eli se siitä sit, ajamiset loppu siis kutakuinkin alkuunsa ja loppuaika oltiinkin sit vaan turisteina paikalla kattomassa muiden ajoja.
    Ja paljonhan noita tekniikkamurheita mahtu muidenkin ohjelmaan, sunnuntaina ei enää montaakaan autoa päässy REE:läisistä viivalle joten silleen tosta tuli kyllä melkosen erikoinen kisa.
     
  9. Ck

    Ck Gearhead

    Noniin, laitetaas vielä lyhyempi raportti täältä suunnalta 8)

    Viikonloppu suju hyvin, saunojia oli mukavasti ja hiki virtas. Meillä auto pelas melko hyvin eikä mitään menny tiettävästi rikki. Ensimmäisessä lähdössä pari tippaa lootaöljyä löyty auton perästä ja takas varikolle tutkimaan. Vika kuntoon ja toiselle rundille. Normi burnis ja viivalta kaasu pohjassa. Aattelin etteipä se kovin kummosesti kulkenut, aika normi veto. Varikolla kuulin että heti nasahti ysin puolelle. Hiphei, sitä ollaankin haettu. Pari muuta vetoa siihen nurkille ja illalla taas sauna kuumaks.

    Videoitakin kuvattiin taas streettilähdöistä useita mutta katotaan josko ne joskus sais nettiin. Pari omaa sain väsättyä tässä ehtoon aikana. Muutaman videon pakkauksen ja tiedostopäätteen muutoksen jälkeen niistä taitaa jotain vielä selvääkin saada.

    Kohtuu hyvin tuntuu vielä museomoottori työntävän, lohko seiskyt luvulta, kannet 80 luvun puolesta välistä ja nokka-akseli jostain 90 luvulta. :rotfl: No, on sinne jotain muita osia jo uusittu. :D

    Tälläseltä "lehtijousikikottimen" sisältä näyttää. Parista eri kuvakulmasta.

    Incar1:
    http://www.youtube.com/watch?v=GkrrNFTP83Q

    Incar2:
    http://www.youtube.com/watch?v=H8RG8Bq9Jfo
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toi ja jukka63:n auton ennätys olikin ne viikonlopun parhaat onnistumiset REE:ssä, onnittelut vielä kertaalleen niistä 8)
    Ja saunakin oli jälleen hyvä, kiitoksia taas siitä. Tällä kertaa vielä sopivan lyhkäsen matkan päässäkin meidän bussin ovelta :rotfl:

    Onnittelut vielä parille uudelle tulokkaalle joilla on nyt lisenssi taskussa kauden jatkoa ajatellen, siitä se lähtee :wink:
     
  11. Tee Koo

    Tee Koo Gearhead

  12. SRV

    SRV 1st gear

    AAsia kunnossa!! :lol:
     
  13. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tuolla tuli jo aikaisemmin kirjoteltuakin meidän kauden avauksen vähän epäonnisista vaiheista mut laitetaas vielä lyhyt kuvakertomus meidän tiimin tiimin voimakaksikon (Bat ja Ryyd vai ketä noi nyt sit onkaan :poff: ) toimista kauden avauskisasta lauantailta.
    Lopputiimiä (mm. SRV:tä) ei suodatin kestäny kuvata näihin otoksiin, ainakaan julkastavaks :rotfl:

    Eli:

    Lauantaina aamulla:
    http://kuva1.kuvablogi.com/iso/img3045742.jpg

    Päivällä:
    http://kuva1.kuvablogi.com/iso/img3045743.jpg

    Ja iltapäivällä:
    http://kuva1.kuvablogi.com/iso/img3045744.jpg

    Ton ahkeroinnin jälkeen homma jatkukin pääosin saunomisella eli näin siis tällä kertaa :rotfl:
     
  14. Henski

    Henski 1st gear

    Jääkiekkoilijoiden maine meni alkuviikosta ja nyt meni sitten viimeistään autourheilijoidenkin :rotfl: Ei tarvii odottaa torikutsua!!!
     
  15. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kyl me aateltiin sinne torille tulla eli tullaan sit vaikka kutsumatta :poff:
    Ehkä jo seuraaviin kesäkuun cruisinkeihin :wink:

    Eikä se maine mihinkään häviä, pikemminkin lisääntyy, kunnian kanssa voi olla kyllä toisin :rotfl:

    Ja jos jollain pipo kiristää tosta liikaa niin paljastettakoon jotta taitaapa toi viimeisen kuvan hetki olla vaan lähinnä kuvaajaa varten "näytelty" :wink:
    Ja sen lisäks pojat on vielä naamioituneetkin, siviilit päällä, aurinkolasit ja hupparit päässä ja Reinot :rotfl: jalassa, kuka noita edes autourheilijoiks tunnistaiskaan :lol:
     
  16. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    FHRAn johtokunnasta eroamisen jälkeen olisi tarkoitus edelleen toimia yhdistetyn CEE+DEE ryhmän edustajana. Jos se siis vaan raadille sopii :lol:
     
  17. Ck

    Ck Gearhead

    Joo ei sen niin väliä kunhan joku hoitaa mutta muista tuoda alastarolle se nopeimman Ceeläisen Strange "plakaati", taidettiin sitä viime vuonnakin muutama tunti pitää ennen ku joku meni taas lujempaa :poff:
     
  18. triniemi

    triniemi Gearhead

    Laitanpas tän tänne, kun streettiauto kerran on kyseessä

    http://www.dragracingonline.com/agent13 ... _5-29.html

    Kaveri hurauttanu parituhatta kilsaa kisoihin SLICKSEILLÄ ja välillä SATEESSA. Osallistu NHRA Comppiin ja pääsi kolme kiekkaa eliminaattorissa eteenpäin, kutosia ja 200mph vetoja. NHRA Comp on kuitenkin yks kovatasoisimpia dragryhmiä koko maailmassa.

    "Larson might have gone quicker and faster on the Heartland Park Topeka track, but the team didn’t realize until the third round on Sunday that the distributor cap was full of moisture from the 60-mile drive in the rain."

    Aito streettimeininki :rotfl:
     
  19. Raitsa

    Raitsa 2nd gear

  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eihän tossa oo mitään kunhan pitää kielen keskellä suuta sadekelillä kun liukastahan se on silloin tommosilla kumeilla :lol:
    Muutoin temppu on helppoa noilla ahdetuilla, eikun ahdot minimiin ja säädöt silleen sopiviks eli tehot vaan siirtymäajelujen ajaks alas niin senkus huristelee menemään vaikka Miamista Alaskaan :rotfl:

    Hemmetin hieno ja nopia auto toi Larsonin Nova kyllä on 8)
    Tietenkin, mitäs muuta ton merkkinen ja mallinen vois ollakaan :poff:
     

Kerro tästä muillekin!