Teräspunosletkuista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja shr1, 13.6.2011.

  1. shr1

    shr1 Gearhead

    Vaikuttaa olevan hurjaa hajontaa ko. tavaran hinnoissa. Yritys x myy esim. AN10-letkua hintaan 21e/m ja firma z samaa kaliiperia yli 60e/m. Mikä tuon hintaeron selittää? Liittimet tulee olemaan laadukkaat, samaa toivoisi tietty letkultakin, mutta tolla metrihintaerotuksella menee useempi satanen turhaan, jos halvemmallakin pärjää. Ruiskumoottorin bensalinjoista siis kyse ja käsittää myös paluulinjaston, joten ihan parilla metrillä ei selviä. Halvemmissakin ilmoittavat paineenkestoa niin että riittää, mutta onko silti jostain syystä parempi kiertää ne kaukaa?
     
  2. oovos

    oovos 1st gear

    ite kävin hakeen letkut ja liittimet hydrauliikka liikkeestä. letku on siis teräspunos polttoaine letkua ja oma oli 11mm sisältä ja makso jotain luokkaa 8e metri. siihen sitten prässäiltiin sopivat hydrauli liittimet päihin ja osa päistä jätettiin ilman että sain klemmari liitokset. prässäys tapahtu sellasella käsikoneella koska se automaattinen ei toiminu siihen hommaan, mutta kun kysyin niin lupas liitoksille 10-12bar paineenkeston. joten sietää ruiskupaineetkin.
    suosittelen ite koska pääsee 10 kertaa halvemmalla ja varmasti kestää ja vielä näyttääkin hyvältä.

    kyseinen liike jossa omat tehtiin on tampereella hydropiste siellä tullin lähellä. erittäin harrastajaystävällinen liike!
     
  3. shr1

    shr1 Gearhead

    Liittimet jo hankittuna, joten jatkan valitsemallani tiellä. :p Kiitos kuitenkin vinkistä!
     
  4. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Paljonhan noita näkee hydrauliikkaletkuja bensaletkuina ihan kilpureissakin...sinänsä hassua kun Hiflex ja Nestepaine eivät suostu myymään ainakaan minulle bensaletkuksi sopivaa letkua, useasti olen yrittänyt...ei kuulemma ole varmuudella nyky-bensan kestäviä kyseiset letkut.

    Ilmeisesti se bensankesto menee sitten jotenkin pärstäkertoimen mukaan hytikka liikkeissä... :eek:

    Olen ostanut punosletkut ja AN-liittimet RP:sta ja kasannut itse.
     
  5. ALLE

    ALLE 3rd gear

    letkuissa on rakenteissa vaikka kuinka paljon eroja
    kumiosassa on erilaisia vahvikkeita ja kangasvahvikkeet
    jotkut letkut päästä bensahöyryt läpi ja jotku ei
    sitten vielä teräspunos millä lailla punottu
    huomaa käytöössä kun leikkaa niin aukeaa kuin kukka päästä
    laatuletku ei aukea ja pysyy kasassa letkun päällä.eikä tule terästikkuja niin helposti kun on ollut käytössä siitä kirjava hintahaitari

    earl`s löytyy 3 eri letku vaihtoa kangas ,3000 teräs ja 4000 teräspunos

    sähköpostilla voi tiedustella letkuja kumipojat@kolumbus.fi
    tai soitto iltaisin 16,00-20,00 välillä
     
  6. SportVan-75

    SportVan-75 3rd gear

    Teräspunosletkut

    Jep, variaatioiota on varmasti kymmeniä.
    Esim joissakin 3000psi teräspunosletkuissa on useita teräspunossukkia päällekkäin. Sisäputki voi olla vaikkapa teflonia, nylonia, kumia, jne. Teräspunosten päällä voi olla vulkanoitu silikonikumi tai muu kuori. Ihan varmasti jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy sopivan kustannustehokas letku.
     
  7. Ck

    Ck Gearhead

    Joo ei ne suosittele noita hydy letkuja bensakäyttöön, lukuunottamatta teflon letkuja, nehän kestää melkein mitä tahansa myrkkyä. Sitä ainakin on useissa kilpureissa, myös meillä.
     
  8. shr1

    shr1 Gearhead

    Jees. Ehken mene tässä(kään) sitten aidan matalimmasta kohtaa. Tuon firma z:n edustaja ei vaan osannut mitenkään perustella letkujen hintaeroja, niin tuli ajatus että onko pelkästään ilmaa välissä noin paljon.

    Kumipoikia jo lähestyinkin, jospa sieltä natsaisi. Kiitos ja kumarrus.
     

Kerro tästä muillekin!