Käykö tämä 1-piiri jarrulliseen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja elcamino0365, 26.6.2011.

  1. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

  2. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Et. Tulppaus ei ole ratkasu koska männän toinen puoli täyttyy nesteestä ja siten polkimesta tulee umpipuuta tulpan takia. Käytännössä tuollanen sylkky sopis kaksipiiri systeemiin, toinen puoli etujarruille ja toinen takajarruille.

    Ykspiirisysteemille passeleita pääsylkkyjä löytyy vaikka Wilwoodilta, yhdellä lähdöllä.

    Onko rummut vai levyt edessä vai ympäriinsä? Rummut tarvitsee sen residualvalven noiden aftermarketsylkkyjen kera, kuten vaikka toi em. Wilwood.
     
  3. ahonkivi

    ahonkivi 1st gear

    Jos jotain yleismallisylinteriä kuitenkin sovittelee, niin aika pienellä lisävaivalla päivittää jarrut samalla kakspiirisiksi.
     
  4. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    Kyllä sitä voi 1 piirisenäkin käyttää, mutta mitään järkeä siinä ei ole, kun lähes samaan vaivaan muuttaa järjestelmän 2 piiriseksi.
     
  5. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    ^Aivan totta, aika yksinkertainen päivitys kaksipiiriseksi.

    Kyllä sitä tosiaan voi käyttää ykspiirisenänä siten ettei täytä toista puolta mutta siinä ei tosiaan ole mitään järkee.....
     
  6. -TY-

    -TY- 3rd gear

    ---
     
  7. Weijari

    Weijari Gearhead

    Aika helposti falskaa pääsylinteri, jos täyttää vain toisen puolen. Ennemmin jos laiskottaa, niin panee T-haaran silleen että molemmat puolet käyttää samaa piiriä.
     

Kerro tästä muillekin!