Lappeenrantaan "Guuts meiningsiä" ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Akseli von Gardan, 9.6.2010.

  1. Huomenna ilmestyt sinne linnoitukseen ihan ilman kenenkään lupaa ja tulet harrastajien kanssa keskustelemaan , Lappeenrannassa on useita talleja ja monia yksittäisiä harrastajia joiden verkottumista tässä yritetään luoda , tervetuloa vaan joukkoon!
     
  2. ja vielä avautumista:

    Ajatuksesta vuosittain järjetettävästä linnoitus pick nickistä otettiin suurella tyytyväisyydellä vastaan ja todettiin että juuri tämänkaltaisia tapahtumia linnoituksen alue tarvitsee houkutellakseen ja elävöittääkseen meidän hienoa nähtävyyttä.

    Ymmärrän kyllä että päivän kestoisiin tapahtumiin ,joita oikeasti järjestetään ,täytyy olla alueen hallinnoijiin yhteydessä ja sopia aikataulut yms säännöt ,mutta kahvilla käynti ei ihan ylitä tuota kynnystä.

    Että soosoo vaan sille joka tämän asian hiekoittamisen otti sydämen asiakseen :rotfl:
     
  3. livinki

    livinki 1st gear

    Meidän autoja kun kuvattiin viime kesänä V 8 lehteen siellä linnoituksen toisesssa päädyssä museon vieressä niin sieltä vasta puolelta ( niistä keltaisista taloista ) käveli vanhempi herrasmies kävelykeppeineen meuhkaamaan että poliisit on tulossa paikalle ja raastupa odottaa. :D
    Kyseli että onko viranomaiselta pyydetty lupa kyseiseen kuvaamiseen :eek:
    Käytti siihen valitus kävelemiseen lähes puolituntia edestakas joten valittaminen tuntui olevan sydämen asia. Luuli vielä että säikähdetään ja lähdetään paikalta kun meuhasi siihen malliin. Jos tämä sama herrasmies on kuullut esim majurskasta että tälläinen asia on tulossa niin voisin kuvitella että häneltä voisi tälläinen asia luonnistua. Mutta siitä ei kannata ottaa pulttia. Toisin ajattelijoita on aina ja tällaisessa asiassa se saattaa olla vain yksittäinen henkilö. Mutta ei muuta kun kaikki kynnelle kykenevät paikalle niin saadaan mukava kokoontuminen aikaiseksi kivaan miljööseen.
     
  4. Juuri näin , viidakkorummut paukkumaan.
     
  5. BB Coronet 500

    BB Coronet 500 Gearhead

    Jaa onks tämä tulkittava että tää meni minun piikkiin? Mut en tunnusta :mad: . Ihan tiedoksia vaan, että lpr:n kaupungin virkamies ja toimihenkilökunnassa löytyy jenkkiharrastajia toistakymmentä kappaletta ja taitaa olla 1 valtuutettukin. Sieltäkin se huolestunut kyselijä saattaa löytyä. Oli mistä oli. Viime vuonna SELMAn (Lappeenrannan Seudun Elinkeino ja Matkailu Oy) heppu (Niemelän Kari) oli kiinnostunut saamaan satamaan vanhoja jenkkejä esille. Siinä saattais olla yksi varteenotettava tapahtuma.Voitais vähän kysellä vieläkö kiinnostusta löytyy! Vähän niinkuin 80-luvulla. Toi Linnoitus on senverran "herkkä paikka", et luvat kannattaa olla kunnossa. Joku eläkkeellä oleva rakennustarkastaja tai kaupunginarkkitehti saattaa vetää herneet nenään ja sittenhän se vasta vaikeeta harrastaa onkin. Suullinen lupa irtoaa yhdellä puhelin soitolla, jos semmoinen tarvitaan. Joo ei pelkälle kahville lupaa tarvita olen samaa mieltä.
     
  6. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Mie tunnustan,

    se olin MIE!

    Voortista meni tehostajan letku lauantaina ja uus piti tilata ameriikasta niin ajattelin et ei sit kyl PER...
    kukaan muukaan pidä hauskaa :mad: :wink:

    :rotfl: :rotfl:

    :rotfl: :rotfl:

    :rotfl: :rotfl:



    Ei vaineskaan... Tullaan sit jollain muulla kyydillä...

    Älytöntä meininkiä.
    Kyllä ihmiset saavat tavata toisiaan missä vaan julkisella paikalla ilman mitään lupien kyselyjä. Vai pitääkö kysyä lupaa kun menee kauppaan, siellähän on autoja hirveesti parkissa. Jos vaik sattus olee kavereita siel samaan aikaan...

    Pohjois-Koreassa saattaa tosin olla eri meininki.
     
  7. kristo33

    kristo33 1st gear

    selailin tätä alusta saakka,löytyi sieltä muutama kuvaki,On täälläpäin nättejä vehkeitä,oma romua ei ilkiä niiten sekää ajaaka...johonki puun alle tai taakse piilo.Niikuin ymmärsin tä kokontuuminen star amigon pihas on joka tiistai,huomenna taitaa työ tehä tiukka mut pakkohan sita on joku kerta paikalle tulla,jos ei käy missä niin ei sitä oikein voika tutustua muihin jenkkiharrastajin...
     
  8. Tänään!

    KLO 18 , Linnoituksen kaupungin puoleisesta portista sisään ja heti oikealle!

    Saas nähdä joutuuko tuleen nykyautolla ,roadsterista rajähti kytkin eilen ja sitä yötämyöten korjannu , vielä kun löytäis uuden kytkinlevyn 49 lincolnin laatikkoon :lol:

    Toisessa harraste-autossa on vielä suurempia remontinkohteita ,joten ei ole back uppiakaan ,ja huomenna pitäis lähtee poweriin :rotfl:
     
  9. livinki

    livinki 1st gear

    Uutiskynnys oli ylitettty tämän aamun Etelä-Saimaassa :D
    Guutseista ja tämän illan kokoontumisesta oli juttu.
     
  10. janski85

    janski85 1st gear

    guuts

    uppista

    kohta pärähtää..

    koitetaan muutama 2 pyöränenkin tuoda paikalle..

    aamulla kohti västersoossia..
     
  11. Jees, just sain auton takas kasaan ja kytkinkinkin toimii jotenkuten....

    Eikun Guutseihin !
     
  12. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Ottakaahan reilusti kuvia, jotta näkee kannattaako sinne joku kerta lähteä Espoosta asti ajelemaan!!
     
  13. -nikke-

    -nikke- Gearhead

  14. Nyt oli kyllä puitteet kohdalllaan ja porukkaa muutamaksi tunniksi tosi hyvin.

    Pilvikelikään ei haitannut , helteiden jälkeen ihan mukavaa ja kaffet tuli hörpittyä sisätiloissa....'

    Paljon uusia tuttavuuksia ja vanahoja naamoja hymyssäsuin :)
     
  15. kontra

    kontra Gearhead

    Tulipa käytyä ekan kerran näissä karkeloissa kun työhommat toivat sopivasti pääkaupunkiseudulta Lehmusten kaupunkiin...
    Erittäin mukavahenkinen tapahtuma ja oli kiva treffata LPR-seudun harrastajakollegoita pitkästä aikaa!!
    Keli oli vähän pilvinen mutta pisaraakaan ei tullut vettä, mutta saattoi hieman vähentää osallistujia...

    Kautsi: kannattaa lähteä espoosta saakka ajamaan...
    :D
     
  16. daavid-son

    daavid-son Gearhead

    Kiitos järjestelyistä taas kerran . Meikä pääs melkein 10 v tauon jälkeen taas amerikan auto hommiin. No pyörä on amerikano ja tulee näin aina olemaan. :D
    Terv. Vanha naama KePu.

    P.S pitää vetää itee niskasta kiinni ja laita HDCF:n foorumiin vinkkiä Guutsseista.
     
  17. Kiitos kuuluu kaikille paikalle raahautuneille!

    Tällä harastajamäärällä mitä tällä seudulla on ,voidaan jäjestää vaikka mitä , ja kuten huomattu aiemmin ja tänään , ei mukavaan jutustelutuokioon tarvita kuin paikka ja aika.

    Homma toimi todella siististi eikä kukaan voi tulla sanomaan että olisi pilattu paikkoja tai aiheutettu häiriötä , kaikki paikalle tulleet "turistit" poltti kameroistaan varmaan pikselimatrissit pipariksi , ihmiset oli aidosti ilahtuneita ja kiinnostuneita laitteista.....

    Kiva huomata että tästä harrasteesta voi tulla kulttuuria siinä missä jostain muistakin käsityön muodosta ,ja mikäs sen parempi paikka tuoda sitä kulttuuria esile kuin perinteikäs linnoistus?

    Ja vinkatkaa toki kaikilla muillakin forumeilla joissa amerikan henkistä harrastus porukka pyörii , mitä enemmän porukka verkostoituu , sen parempi harrasteelle!
     
  18. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Paikka näyttää hienolta ja porukkaakin näkyy olleen paikalla ihan kivasti, kyllä tuonne linnoitukselle voisi joku kerta lähteä pyörähtämään, jos meinaatte siellä vielä jatkaa kokoontumisia. 8)
     
  19. tzei

    tzei Gearhead

    Mites usein ja milloin nämä kuutsmeininkit järjestetään? Vois ajella sawostakin paikalle joskus...
     
  20. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Joka viikon tiistai klo 18, kerran kuussa on "en myy mitään swap" jonne saa tulla tavaroitansa myymään.

    Normaalisti ollaan Star Amigon pihassa Lpr lentokentän naapurissa/vastapäätä. Lentokentäntie 14.

    Toisinaan tehdään retkiä jonnekin mielenkiintoiseen...

    Tervetuloa
     

Kerro tästä muillekin!