Power Meet 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Mizuz, 1.1.2011.

  1. jaketin

    jaketin Gearhead

    Ei pääse, vaikka kuinka mieli tekee :x
     
  2. ponupena

    ponupena 1st gear

    just varasin matkan! :lol: keskiviikkona turusta siljalla... ja melkosen edullinen 6 hengelle! pitkäkatto täynnä apinoita! :rotfl: ketää lahen suunnalt menos kyseiselle paatille?
     
  3. Swinger

    Swinger Gearhead

    Torstaina 7.7 aamulaivalla ruotsiin ja maanantaina aamulaivalla takas suomeen.. autossa olis ehkä yks paikka vapaana jos jotain kiinnostaa ? majoitukset ja laivat sun muut kondiksesssa.. ´69 swingerillä mennään..
    Matka JKL-HKI-TKU JNE...
     
  4. trooper

    trooper 1st gear

    olisi 3 huonetta tarjolla Scandicista,varasin 5 mutta vain kahdella on käyttöä...soitelkaa viimeistään sunnuntaina 0400 903729,sen jälkeen peruutan varaukset..
     
  5. MH-77

    MH-77 1st gear

    Maanantai aamusta lähetään ajeleen Nääsvillestä neljän hengen voimin, -66 Barracudalla. Rauhallista matka-ajoo pohjosiin, Tornion kohalta yli ruottin puolelle ja siit lähetään rannikkoo pitkin alaspäin. Tarkotus olla keskiviikkona pelipaikoilla.
     
  6. sibe70

    sibe70 Gearhead

    tiistaina iltalaivalla yli,keskiviikko iltana valmiina pelipaikalla.
     
  7. trooper

    trooper 1st gear

    Scandicin huoneet meni tarvitseville.. :D
     
  8. impala67

    impala67 Double Gearhead

    kiitos!!!
    vinkki; keskustan etage hotelliin tuli 2 huonetta vapaaksi...
    www.choicehotels.se
     
  9. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    joo, vesteroossin on lähtö vaikka onkin meilltä ryöstetyssä ruåtsissa ( sori KPL) :rotfl: :rotfl: ...tynkä-suomi. :rotfl: :rotfl:
     
  10. Stout

    Stout 3rd gear

    Kiitoksia taas Heikkisj:lle perinteisestä matkakuumeen nostatuspaketista tuli extrojen kera tänään postilaatikkoon, kyllä olisi ketuttanut jos ei olisi tullut matkaa varattua. Niin ja menohan on keskiviikkona Turusta. Jokos Cuda sai tuoreimman hankintansa nippuun jotta pääsee Waasan rytmiryhmän kera reissuun?
     
  11. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Kiitoksia! Näin ollen Ibisistä vapautuu yksi huone mutta siinä on ikävää se että se on torstaille ja lauantaille ei siis perjantaille siinä välissä.
    (joku sieltä siis varannut aiemmin huoneita pelkästään perjantaille)
     
  12. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Hyvä että ennättivät perille, aina vähän jännittää posti(e)n kanssa. Tervetuloa!
     
  13. rokki383

    rokki383 Gearhead

    tässähän ois vielä kokonaista 4 päivää aikaa tehä vyry remonttia, ei tuu ees kiire :mad: jos sais laatikon vaikka tänää paikoilleen ja sille lauhturin ni sehän vois olla ihan jees, me lähetää torstain viikkarilla, perinteisesti, vyryllä monakolla ja veikan impalalla 8)
     
  14. Letku

    Letku 3rd gear

    Kolme yötä ja Olssin nokka sojottaa kohti Stadia, rannasta sit Viikkarilla Ruotsin puolelle... 8)
    Se ois eka poweri edessä. :D
     
  15. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Ja jos sattuu Powerin reissulla bongaamaan hienoja brittituotteita niin ovat todennäköisesti ihan aitoja:
    Bentley Rally Sweden
    On muuten aika asiallista (ja arvokasta) kalustoa. Tuollaisilla Bentley-harrastajilla on sitäpaitsi maine että niitä autoja käytetään kans´. Harmi että sattuu päällekkäin, nimittäin muuten olisi kyllä pitänyt vääntäytyä katsomaan kun noilla ajavat kilpaa raviradalla 9/7...
     
  16. Make_O

    Make_O 3rd gear

    -64 Polaralla to. wiikkarilla stadista matkaan ja su. takaspäin . Taitaa olla näin että toi kulkupeli on käyny viimeksi v -78 Ruåtsin maaperällä? :D
     
  17. oolanti

    oolanti Gearhead

    Ja muistakaa sitten, että siellä Ruohtissa on se promilleraja minimaalisen pieni! :soosoo: Ja poliisit tykkäävät tulla puhalluttamaan jo heti satamaan, mikä on toki ihan passeli juttu. Jo 0,3 promillesta menettää heti korttinsa eli reissu takuuvarmasti pilalla...

    Kjellen sanoilla: "So enjoy the 2011 Power Big Meet and play by the unwritten rules. No drinking and driving - foreign visitors MUST know that even a tiny bit of alcohol is not permitted by the police".
     
  18. raggar

    raggar 3rd gear

    Nyt lähetään 8)
     
  19. Raameli

    Raameli 1st gear

    huomenna huomenna 8) :odroll:
     
  20. rötvä

    rötvä 1st gear

    Koko vuoden odotettu reissu vaihtu sitten hautajaisiks. Pitäkeehän meikäläisenki edestä kivaa ruåttinmaalla!
     

Kerro tästä muillekin!