Ei käynnisty...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 4deeSdn, 6.7.2011.

  1. 4deeSdn

    4deeSdn 1st gear

    Impala seissy pari vuotta ja nyt koittanu herätellä henkiin, ei vaan starttaa. Hyvin kyllä kone pyörii mutta ei edes lupaa, kipinä tulee tulpalle. Voisko bensa olla niin vanhaa ettei pala..?
     
  2. amalo

    amalo Gearhead

    Ootko varma että ylipäätään saa bensaa? Miten jos kaataa vähän suoraan kaasariin, yrittääkö? Ei vuoda bensalinjat mistään? Voipi olla kaasari ja suodatin basganen, bensasta tulee vanhetessaan pannujauhatus saludoa.
     
  3. kotr

    kotr 3rd gear

    no lirauta tuoretta soppaa kaasariin...
     
  4. 4deeSdn

    4deeSdn 1st gear

    Juu, täytyy kattella saako bensaa lainkaan. Haisi kyllä gaso kovinkin. Huomenna saan kaverin jelppimään. yksin vaikea startata ja kattoa tuleeko bensaa :-?
     
  5. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Mitä siinä kaveria, huikka kaasariin ja pari lutkutusta ja käyntiin.
     

Kerro tästä muillekin!