charger 1972 sytty msd 6al

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja dodmike, 5.7.2011.

  1. dodmike

    dodmike 1st gear

    Osaiskohan joku neuvoa ku asensin MSD 6AL BOKSIN JA MSD BLASTER 2 DODGEEN.kaikki johotukset ja syttyjohot pitäs olla ok.vaihdoin vielä tulpat ,laitoin ohjeen mukaisen kärkivälin 1.2mm tulppiin.MUT kone lähtee käyntiin pienen sahauksen jälkeen eikä ota yläkierroksia 1000rpm ja sammuu. :-?
     
  2. dodmike

    dodmike 1st gear

    charger 1972 msd sytytys

    Vika tais löytyä päivän pohdiskellessa,latasin akun täyteen,otin alipaineletkun pois ja tulppasin sen.kokeilin uudestaan johan lähti tulille.MUT kone ottaa kierroksia ja ei meinaa pysyä kun kaasulla käynnissä,pakoputket kuumenee niin maan per.....on varmaan sytytys päin pers.....ihme juttu.kone kävi ku kissa ennen msd 6al ja msd blasteria.onkohan niin raju kipinä et joutuu säätää sytyn myöhäsemmälle.täytyy kahtoa vielä alipaineventtiili.et semmosta. :eek:
     
  3. amalo

    amalo Gearhead

    Laitas jakajaan alipaine takas, saattoi olla alkujaan vaan virran vähyyttä jos akku piti kerran ladata...
     
  4. MAX WEDGE

    MAX WEDGE 1st gear

    olisko sulla ristissä ne kaks piuhaa jotka tulee jakajan pickupilta :eek:
     

Kerro tästä muillekin!