Vetoauton (ja kuskin) lainaus - Turku

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja heicola, 13.7.2011.

  1. heicola

    heicola 3rd gear

    Tervehdys.

    Nyt itse luovuttuani maasturista alkaa veneilevän ihmisen kuljetushelvetti.
    Paatti on Raumalla ja Rauman kaupunki kaikessa ystävällisyydessään määräsi, vasta 5 vuotta - kuivilla olleen veneen siirtoa. Nyt kun olisi taas aikaa laittaa paattia, niin ei ole autoa jolla veneen saisi Turkuun.

    Olisiko keteään, jolla olisi auto jolla saisi vetää 3500kg kärryä, ja kuski jolta löytyisi myös pikku e kärryn vetoon.
    Voisin tarjota ruoat ja löpöt ja mahdottoman hyvää matkaseuraa, tai kohtuullisen korvauksen vaivan näöstä ja menetetystä ajasta.

    Toinenkin vene pitäisi saada kuljetettua. ´30 luvun mahonkinen pohjoismainen 22:n. Eli jos jollakulla olisi tietoa Turkulaisista/Raumalaisista kuljetuskalustoista, jolla saisi 9m purjeveneen tuotua Turkkusseen, niin siitäkin olisi apua.
    Toinen vaihtoehto on ottaa makuupussi mukaan ja laittaa vähän paattia vesillelasku kuntoon ja tipauttaa se veteen turpoamaan ja purjehtia purkki pois.


    Joonas
     
  2. 356

    356 3rd gear

  3. heicola

    heicola 3rd gear

    Tiedän. Soitettu on. 340euroa. Ei oikein nappaa.
    Kummatkin veneet saisi tuotua jo 500€:lla lavetilla.
     
  4. heicola

    heicola 3rd gear

    No nyt on kyytihomma kasassa. Paatit tulee samalla lavetilla, mutta nyt Rauman harrastajat vinkkejä kehiin, mistä saisi nosturin fiksuun hintaan Raumalta 2500kg paateille, jotta saadaan kyytiin.
     
  5. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Otitko teräksen hommiin? Raumalla on nosto-elonen, hinnan kuulee kun soittaa sille.
     
  6. heicola

    heicola 3rd gear

    Kaveri järkkäsi kyydin jonkun tutun kautta, joka tuntee jonkun, jolla on kuski, jolla on tarvittava kuljetuskalusto. :lol:
     

Kerro tästä muillekin!