Tietoa Plymouth Belvedere '69 CYR-66 ent. NT-958 vaiheista?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja T.A.H., 2.2.2010.

  1. T.A.H.

    T.A.H. 1st gear

    Olisko kellään tietoa missäpäin ja missä kuosissa on tuo meikäläisen nykynen Belve liikkunu?

    Auto on alkujaan ollu armeijan vehkeitä keltasilla kilvillä ja jostain 80-luvulta asti ollu NT-598 kunnes poistettu -97 kilvistä. Siinä välissä on vaihtanu muutamia kertoja omistajaa joista en tiiä tarkemmin ja 2005 tullut minua edelliselle omistajalle, joka kilvittänyt 2008 tuon CYR-66:ksi.

    Nykyään tummansininen auto on ollu tutkimusteni mukaan myös joskus punainen, vihreä ja keltainen :lol: Alkujaan kuitenki musta.

    Tarinat ja kuvat olis mukavia auton vaiheista. Ei näitä niin montaa oo liikkeellä etteikö jollaki olis muistikuvia :rotfl:

    Kotteron nykykuosi näyttää tältä

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. mopar-mikko

    mopar-mikko Gearhead

    On viekin sulla toi auto jonka multa hommasit. Onko hyvin pelittäny? Oli mulle tullessa punainen ja ostin ton projektina jostain siitä Jyväskylän yläpuolelta. Oisko tääkin ollu alunperin Lahdesta? En tie mut joku muistikuva siihen suuntaan ois.
     
  3. T.A.H.

    T.A.H. 1st gear

    Tekniikan puolesta on pelannu kyllä ku kello! Ei valittamista 8) Mitä ny bensapumpun ja laturin oon vaihtanu. Aika moneen kertaan soi kotimatkalla Turojen kasetti läpi, jonka unohit mankkaan sisään :rotfl:

    Ainoa harmi on ollu ku kardaani tärrää niin perhanasti, oli yokella peräpäässä pari milliä välystä :poff: Mut ei siinä mitään, sekin saattaa ens kesäks rauhottua ku vähä virittelin sitä paremmaksi.

    Sisusta on ollu projektina tässä parina talvena. Ovipahvit on verhoilijalla parhaillaan ja sitte ei enää puuttus ku penkkien ja kattoverhoilun laitto joskus.
     
  4. mountain

    mountain 1st gear

    vanha sotaratsu

    Moro,

    Katos mun vanha sotaratsu on saanu uuden elämän...

    Ostin tuon 90 luvun alussa Forssan vierestä Jokioisista, oli siinä vaiheessa jo punainen ja aika laulettu. Sillä sitten laulettiin lisää Lahden seudulla kunnes ei ollut enää aikaa pitää kunnossa ja otin pis kilvistä 90 lopussa. Myin sitten jyväskylän yläpuolelle joskus 2000 luvun alussa.

    Hienoa että auto taas toimii!
     
  5. T.A.H.

    T.A.H. 1st gear

    Re: vanha sotaratsu

    Ei sulla sattus olemaan kuvia autosta tuossa vaiheessa? Lauluaiheisuus lienee seuraa tuota autoa jossain määrin aina :rotfl: Ei kai sulla sattunut lentämään konepeitto vauhdista auki tuossa? Jäljistä päätellen joskus niin käyny :lol:

    Niin ja nykyään auto on musta-valkoinen, ovet valkoset ja muuten musta, Blues Brothers -hengessä 8) Rupes tuo sininen maalaus rapistuun, niin piti repästä.
     
  6. 2dht

    2dht 3rd gear

    Pistäppä blues brothers kuosista kuva, pliis... 8)
     
  7. T.A.H.

    T.A.H. 1st gear

    Kesken on vielä, mutta tuossa nuita:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    :pinup:
     
  8. 2dht

    2dht 3rd gear

    Ou jee. Katon oisin kyl maalannu valkoseksi... :D
     
  9. roope68

    roope68 Gearhead

    Takaovet mustiksi!
     
  10. T.A.H.

    T.A.H. 1st gear

    Blues-Monacossahan on mustat takaovet, mutta en niin orjallisesti ottanu tuota touhua.

    Poliisi-Belvessä taas on kaikki ovet ja katto valkoset. Katto vaan huono rajata siististi C-pilariin, niin vedin katonkin mustaksi.

    Kulutetut tähdet etuoviin ja "To protect and serve" -tekstit etusuojiin niin on hyfä!!!1

    Jotenkin tuo valkonen katto tekee kömpelön näkösen tuosta kopasta:

    [​IMG]

    :wink:
     
  11. 2dht

    2dht 3rd gear

    Joo, niitä tähtiähän toi vielä vaatii oviin.
     
  12. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Bongattu viime ilta yönä Jyväskylän keskustatsta... Ette sitten uskaltutuneet a-parkkiin? :odroll:
     
  13. kipa76

    kipa76 3rd gear


    minun auto nykyään...
    aika monessa paikassa käytiin, varmaan oltiin just johonki matkalla jos ei parkkiin pysäytelty, aamu 8 asti kuitenki belve kuljetti taas hienosti :odroll:
     
  14. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

Kerro tästä muillekin!