Turussa kuvataan taas elokuva

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Bull, 10.7.2011.

  1. jusku1

    jusku1 3rd gear

  2. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Toistan kysymyksen.
     
  3. Squarebird

    Squarebird 1st gear

    Juu tällä geissillä on yhtä paljon yhteistä Kupittaan tapahtuman kanssa kuin yöllä ja päivällä eli ei mitään tekemistä Kupittaan ajoneuvoiltaman kanssa. Paikka ei ole vielä selvillä, mutta tiettävästi klo 12 lähtien pitäisi olla paikalla. Ilmoittavat paikan ja tarkan kelloajan vielä ennen H-hetkeä :D Elikkä autot ovat ilmeisesti rekvisiittaa jonkun ns. tanssipaikan parkkiksella tai jotain siihen suuntaan...
     
  4. Squarebird

    Squarebird 1st gear

    Sinänsä hyvinkin ymmärrettävää, että joku tiedustelee palkkion suuruutta, sillä onhan tämä elokuva-ala herranen aika sentään ihan kaupallinen ala, josta tulee (tai ei tule) tulokertymää kun elokuva alkaa pyöriä teattereissa. Leffoissa varmaankin käytetään paljon vapaaehtoisvoimia esim. joukkokohtauksissa, mutta kait suurin osa avustajista saa kuitenkin korvauksen työstään (työstähän tässäkin on kyse, eikä mistään hyväntekeväisyydestä). Elokuvanteko on tosin yhtälailla tuettua kuin vaikka maatalous tai laivanrakennusteollisuus (en ole tosin koskaan ymmärtänyt näitä tukiaisia minkään alan suhteen, tosin laivanrakennusalalla tukiaisten myöntäminen on mennyt ihan härskiksi, kun laivan tilaaja asettaa ehdoksi sen, että jos ei tule ns. ympäristötukea niin laivaa ei rakenneta. Kuinka moni haja-asutusalueella pienpuhdistamonsa uusimaan joutuva saa muuten valtiolta ympäristötukea!!! Hieman lipsui aihe, mutta helpotti kummasti :eek: ) Anyway, en itse kaipaa mitään palkkiota, mutta ymmärrän hyvin, että joillekin tulee mieleen tämäkin näkökulma... Nähtäväksi jää muuten, kuinka moni auto lopulta näkyy elokuvassa... Tiettävästi järjestäjät ovat antamassa pientä bensahaa korvaukseksi eli jokainen voinee siinä kohtaa päättää, ottaako vastaan kulukorvauksen vai onko mukana hyvän mielen hengessä, jolloin voi olla vastaanottamatta korvauksen. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa ikään kuin tuet elokuvantekoa omalla panoksellasi...
     
  5. MudMax

    MudMax Gearhead

  6. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Selviö. Odotellaan tarkempia tietoja vielä.
     
  7. breezeri999

    breezeri999 1st gear

    No tuleeko tästä tietoa tänne vai ei? Paikalle voisi saapuakkin jos vain tietäisi mihin pitää tulla? Jos toinen kuvauskeikka o jo ylihuomenna ni olis jo korkea aika ilmoitella tietoja..
     
  8. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Hauska harrastus Turussa !
    Odottelette H-hetkeä, että letukkanne nokka ehkä näkyy elokuvassa, jota ei ehkä tehdä... :lol: :lol: :lol:
    -On teillä siellä paljon vapaa-aikaa!
     
  9. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Kesäloma-aika. :odroll:
     
  10. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Niin, Turus ei ole kesälomalla muuta tekemistä, varmaankin! :eek:
     
  11. köyhä

    köyhä 3rd gear

    Kyllä minäkin tuolle kyydit antaisin [​IMG]

    :pinup:
     
  12. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Kaippa sitä nyt saa ihmiset ulkoiluttaa harrasteautojaan ilman kanssaharrastajien vittuilua? Vai mikä nyt on ongelma?
     
  13. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Ajeletteko koko huomisen päivän ympäri Turkua "ulkoiluttamassa"harrasteautoa odotellen soittoa ja bingo!, jostakin soitetaan tai ei soiteta...!
    - Ei muuta kuin älkää ajako Aurajokeen...! :lol: :lol: :lol:
    Leikki leikkinä!
     
  14. olliola

    olliola 1st gear

    eipä tunnu deltapetelläkään liikaa tekemistä olevan ku jaksaa tollasesta asiasta noin ahdistua :odroll:
     
  15. BlackBird90SC

    BlackBird90SC Gearhead

    Ei kai vielä tänään kannata sen takia kurvailla,kun kuvaus on vasta huomenna,muuten kyllä käydään pahennusta herättämässä,on siinä kulttuuri-ihmiset kummissaan... :eek: :rotfl:
     
  16. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Oman elämänsä äkspertti :D
     
  17. oolanti

    oolanti Gearhead

    Toimin viestinvälittäjänä eli kyse huomisesta kuvauksesta.

    Kokoontuminen klo 12 Laajavuoren vanhalle kaatopaikalle, joka sijaitsee Turun Petreliuksen-kaupunginosan läheisyydessä. Virallinen osoite lienee Peltolantie 10, mutta kaatikselle ajetaan Luolavuorentien kautta eli jos tulette keskustasta päin Petreliuksen läpi Peltolantietä tai Peltolan ammattikoulun kautta samaa tietä, niin käännyttäessä Luolavuorentielle, kaatopaikan liittymä sijaitsee n. 150 metrin päässä risteyksestä vasemmalla. Tsekatkaa netistä, jos kirjoittamani ajo-ohjeet eivät aukene :lol: Paikalle on lavastettu tanssipaikka.

    Kaatopaikkaliittymän luona tai jossakin siinä läheisyydessä pysäytellään autoja eli sanokaa pysäyttäjille, että auto on tulossa rekvisiitaksi kuvaukseen. Autoja tarvitaan paikalla maksimissaan ilta 21-22 saakka, mutta mahdollisesti auton saa viedä pois jo huomattavasti aikaisemminkin – ns. tilanteen mukaan edetään... Paikalla on avustajille ainakin kahvitusta... 8)

    Rekvisiittavastaava Risto Hämäri tulee mahdollisesti käymään tänään Kupittaan ajoneuvoiltamassa...
     
  18. Naula

    Naula 3rd gear

    Ei oo tullu pariin kuukauteen käytyä täällä katsomassa juttuja mutta nyt kun pitkästä aikaa kurkkasin, niin taso on näköjään pysyny ihan samana.

    Oon sitä mieltä, että jenkkiautoharrastus tukehtuu pian harrastajien kuppikuntaisuuteen ja ahdasmielisyyteen. Tässäkin ketjussa ilmoitettiin asiasta, joka ei ole kenellekkään pakollinen niin eiköhän sen järkevyydestä ala kina harrastajien kesken.

    Joku marisee (epäsuora lainaus)"Lisää tietoo, tai ei kiinnosta ketään.", toinen kysyy "Saanko palkkioo?"(epäsuora lainaus loppuu). Siinä on puhelinnumero, soittakaa sinne ja kysykää. Ei varmaankaan oo juuri teidän autojen paikallaolosta kiinni ton leffan kuvaukset. Olisko kumminkin kaikkien harrastajien etu, jos leffoissa näkyis komeita jenkkejä ja "tavallinen" kansakin sais niitä ihailla.

    Tuntuu, että täällä saadaan aikaan tappelu, millon mistäkin aiheesta mutta kun jollain on ongelmia tekniikan kanssa, niin yleensä asiallinen vastailu on hiljasempaa. Jotkut myös pitää tätä foorumia ehdottomasti vain ja ainoastaan jenkkiautofoorumina. Korjatkaa jos oon väärässä, mutta mun käsittääkseni tää on harrasteautofoorumi.

    Tietysti ymmärrän asian ongelmallisuuden, kun ottaa huomioon että netissä voi kirjotella ihan mitä vaan. Tämän takia ei monesti kiinnostakaan näihin nettikeskusteluihin puuttua mutta jotenkin huolestuttaa, jos yleinen käsitys meillä jenkkiharrastajilla on se, että ollaan jotenkin eksklusiivista porukkaa ja että aukomalla päätä kaikille jotka meidän asioihin puuttuu, me jotenkin edistetään tätä harrastusta. Pään aukomisella en nyt viittaa juuri tähän ketjuun, vaan kokemuksiin monista muista aiheista.
     
  19. Bull

    Bull 1st gear

    huominen aikataulu on muutunut autoja tarvitaa vasta 17.00-17.30 SAAPUMIS AIKA siitä eteenpäin aletaa kuvamaa.
     

Kerro tästä muillekin!