Missä on nuoret harrastajat?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Otto, 28.12.2003.

  1. juko7

    juko7 Double Gearhead

    oon kyllä kysyny vanhemmiltaan luvan... :odroll:
     
  2. [BassAddict]

    [BassAddict] 1st gear

    Oonkohan esittäytyny tässä topicissa jo...? No, päivitetään tiedot: 23v., omassa pihassa käyttiksenä '70 Amazon, sitte taltioituna isäukon nurkkiin 2xMercury Colony Park, '56 Fjoort Customline, '68 Amazon, '66 Duett, '63 Fairlane, '73 Kupla, sekä liuta Saab 95/96 -autoja. Ja on niitä muitakin kikkareita. Lähinnä 80-luvun Saabeja ja jääneet vaan pyörimään nurkkiin. Sama pitää itellä kun ei niistä kukaan mitään maksakaan... Ja lähestyyhän ne nekin museoikää :poff: :rotfl:

    On tuossa tontilla pyörähtäny Oldsmobilee, Ramblerii ja 100-sarjan Volvooki. Pakko vaan aina välillä luopuakin, loppuu tilat muuten kesken... :soosoo:

    Kupla muuten joutas jo pois. Jos joku tarttee. Tuskinpa vaan...
     
  3. transport01

    transport01 3rd gear

    Tuo luvan kysyminen voi olla ihan perusteltua, jos kyseessä lapsi. Varmasti on fiksua, että jos lapsi on niin kiinostunut, että tulee ihmettelmään autoa tarjota kyytiä tyyliin, jos sun isä tai äiti antaa luvan ja haluat, niin pääset ajelulle ja vanhemmat tietty saa tulla mukaan.

    Toisaalta en nyt usko, että tässä tapauksessa ihan sinivalkoisella kyytiä saa valtionhotelliin, vaikkei lupaa kysyisikään. Nuorille > 15V, voi kyllä mielestäni tarjota kyytia sen enempää vanhemmilta lupia kyselemättä.
     
  4. LBS

    LBS 1st gear

    Tuo ajeluttaminen kyllä toimii, meillä juniori hankki jenkin (gm 8-h stw) n. vuosi sitten, reilusti ennen ajokortti-ikää. No, olin sitten kuskina hakureisulla ja ajeltiin siinä sitten viikonloppu. No lopulta tuli sitten ostettua samanlainen muutaman vuoden uudempi itsellekin....
     
  5. Mr_ilez

    Mr_ilez 2nd gear

    Täällä yksi nuori harrasta ja on juuri tehnyt kaupat ensimmäisestä autostaan! http://www.nettiauto.com/oldsmobile/delta/4153361 tuli ostettua, ja ikää on tosiaan 17, joulukuussa tulee se 18 mittariin niin pääseepi oldsi talven liukkaille! :D
     
  6. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Hienoa! :D
     
  7. Zebe

    Zebe 1st gear

    Itsellä nyt ikää 19vuotta, harrastusautona on tuo Amazon joka tuli hankittua kun olin 17v. Rojektia riittää kun vaan jaksaisi tehdä :) Ja kyllähän sitä tehdäänkin varsinkin talvella ja kesät enimmäkseen ajossa..

    Kuvia löytyy tosta linkistä, tosin ovat aika sekaisin.. :-?
    http://s619.photobucket.com/albums/tt272/Zebe_/

    Tuossa kävin eilen Lahti Cruisingkia kattelemassa ni kyllä se V8 himottaisi, mutta kun ei ole semmoseen varaa varmaan muutamaan vuoteen vielä.. :D
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    On ihan siistin näköinen Amazoni sinulla. Tervetuloa terveen harrastuksen pariin. Toivottavasti intoa riittää ja joskus saat vielä sen himoitsemasi V8:lla varustetun laitteen allesi.
     
  9. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    No mutta voi hyvänen aika kyllähän veekasin saa omaksi vaikka kelan työttömyyskorvauksella. Vakio 318, 305 tai mitä näitä nyt on saa puoli ilmaseks jonkin piilofarmarin tai linttapakun keulilta. Siitä sitten vaan Amazoniin kasikone keulille, ei meinaan pysy jenkkiautot perässä 8)
     
  10. Zebe

    Zebe 1st gear

    Kiitos kiitos, tällä hetkellä vaan työnalla kun viikko sitten sattui pieni kärähdys konepellin alla :-?

    V8 amazonia olen kanssa himoinnut, nykyään vaan kun ei saa enää edes noita 3,5 litrasia Roverin kaseja otteeseen mitä ne on joskus laittaneet.. :/
     
  11. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Eikös tommoset amazonit maksa nykyää jo ihan rahaaki, et sen hinnallahan saa jo jonkuu amerikan keksinnönki? Säästöpossu vielä vasaralla rikki ja ostaa vähä kalliimman ettei ihan linttaan sekaannu. Nii tietysti jos raaskii vulvasta luopua...
     
  12. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Tässä on nyt ihan väärä lähestymistapa, ei tietenkään myydä vanhaa pois! Lisää autoja kaikille :rotfl:
     
  13. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Juuri näin 8) Vanha rauta rauhoittaa oli se sitten amerikasta tai muualta.
    Nimimerkillä:Monen auton loukussa :rotfl:
     
  14. Zebe

    Zebe 1st gear

    Kyllähän nuo Amazonit ainakin rahaa saa viemään, en tiedä sitten onko kuitenkaan niin paljolti kun jenkeissä.. ::) Ei sitä amazonista kehtaa luopua kun mennyt siihenkin sen verran työtunteja.. :)
     
  15. xarper

    xarper Gearhead

    Reilut 20 oli ikää (nyt 21) kun tuon heinähäkin kävin hakemassa (iskältä ostin mersun ja mersun vaihoin heinähäkkiin).

    Nyt tuli tuo fairlane ostettua projektis viikko sit.
     
  16. Banzuik

    Banzuik Double Gearhead

    Minen usko :rotfl:

    semmoset satatuhatta höylänny noilla kesät talvet enkä oo vielä ainakaa vararikossa :lol:
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Ei se Amazon jenkkiä halvemmaksi tule kuin ehkä polttoainekustannuksiltaan. Molempiin saa uppoamaan niin paljon rahaa kuin vain haluaa.
     
  18. W13

    W13 1st gear

    Hmm, kyllä sitä varmaan vois mutkin laskea vielä nuoriin harrastajiin. 16-kesäsenä tuli hommattua ensimmäinen jenkkiprojekti, ja ny on 23 mittaris ja kolmas jenkki alla (muidenkin mantereiden härveleitä käyny omistuksessa "riittävästi") pisin aika ilman jenkkiä tais olla 9kk josta suurin osa kulu armeijan vihreissä ja sitte hetki rahaa kerätes töissä.
     
  19. kinghiski

    kinghiski 1st gear

  20. Veetteri

    Veetteri 3rd gear

    Ite tuli hankittua 16vuotiaana -73 Satellite
    Viime vuonna ostin toisen auton -72 Barracuda
    Ikää on nyt 21v ja molemmat autot edelleen tallissa.
     

Kerro tästä muillekin!