chevrolet 350 hyytyy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja bb396, 20.8.2011.

  1. bb396

    bb396 1st gear

    Mistähän sitä tällaistakin vikaa voisi ruveta ettimäään.Elikkä chevrolet 350 kone toimii muuten normaalisti mutta isolla vaihteella kaasu pohjassa kiihdyttäessä esim ohittaessa koneen käynti sekoaa täysin ja kun kaasu sitten höllää vähän niin kone toimii taas normaalisti ja kiihtyy edelleen.Kone ja kaikki apulaittet ovat uusia sytkää olen käännellyt ees sun taas.Kaasari putsattu joka on edelbrockin 600 sekin uusi. :mad: vikkejä otetaan vastaan!
     
  2. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Puottaako se pienempää sillon kun alkaa kiihyttää? Jos ei puota niin luultavasti syöttää liikaa bensaa isolle vaihteelle...kickdownin vaijeri poikki? :odroll:
     
  3. bb396

    bb396 1st gear

    puottaa pienempää pykälää kyllä muttä rupee sekoilee noin 4000 kiekan seutuvilla ja kun löysää kaasua niin toimii kyllä mutta täys kaasulla rupee röpöttää
     
  4. Camaro77LT

    Camaro77LT 1st gear

    Polttoaineen saanti loppuu..
    Kaasari tukossa..
    Cartteria en tunne mutta aukeeko siinä toisio piiri alipaineella vai manuaalisesti.
     
  5. Impala76

    Impala76 Gearhead

    olisko kuitenkin bensapumppu sökö? Tuotto ei riitä enää isommalla kulutuksella.. Tai suodatin tukossa.
     
  6. stinnes

    stinnes 3rd gear

    Polttoainesuodatin vaihtoon
     
  7. bb396

    bb396 1st gear

    suodatin vaihdettu ei vaikutusta kaasari puhdisteltu myös'
     
  8. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    onko se alipaine toiminen kaasari? ettei olis alipaine vuotoa? mites carterin kiihdytys pumppu? edelbrocil kyllä syöttää enemmän jos se neula pettää et vissii carteris sama periaate?
     
  9. heinähattu

    heinähattu 1st gear

    Itsellä vastaavaa aiheutti tukkoinen suodatin tankissa, ainkin caminossa oli sellainen muoviverkosta valmistettu imuputken päässä, luulisi olevan useimmissa muissakin.
     
  10. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Ettei vaa ois liian heikko kipinä? Sekoaa W.O.T kiihdytyksessä.
     
  11. Impala76

    Impala76 Gearhead

    mikä bensapumppu? Onko kunnossa? Mulla vastaavat oireet korjaantuivat bensapumpun vaihdolla..
     
  12. paja1

    paja1 Double Gearhead

    mulla oli veneessä bbc-motissa venajouset löystynyt. pelas hienosti muuten mutta ei kiertäny yli 4000rpm vaan alkoi "urveltaa"ja röpeltämään. kaikki kun ensin vaihteli ympäriltä,kaasari,jakaja,pumppu jne... viimein otin kopan pois niin peukalolla sai painettua imuvenan auki. :eek: jouset vaihtoon niin jo alkoi parkumaan. eikä ollu ees vanhat jouset. ilmeisesti talviseisonnan aikana päässy kuoleentumaan.
     
  13. blazoffer

    blazoffer 3rd gear

    Edelleen lähtisin pensapumpusta omassa Blazerissa juuri nämä oireet ja loppu uudella pumpulla.
     
  14. Ana67

    Ana67 Gearhead

    No kiertääkös se missään olosuhteessa puhtaasti yli 4000??? Jos ei niin venttiilijouset. Jos kyllä niin joko bensa tai kipinä puutuu.
     
  15. gmc63

    gmc63 1st gear

    Itsel oli just vähän samoja oireita ton 350 sbc:n kanssa niihin löytyi yksinkertainen selitys yx tulpanhattu oli palanut ku pakosarja oli polttanut sen ja löi siitä läpi :-? En sit tiedä varmax voisko myös olla et noi 5ja7 sylinterin johdot ottaa yhteen seki voi olla mahdollisuus :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!