Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. mätkä

    mätkä Gearhead

    Itse lämpöläppähän tuossa liikkuu ihan vaijerilla mekaanisesti. Senhän nyt tuntee jo säätimeenkin jos liikkuu huonosti niin voi olla roskaa välissä. Aika yleistä on, että kenno menee tukkoon sisältä. Tosi pieniä kanavia, jotka tukkeutuvat helposti vanhemmiten kun nesteen seassa alkaa kulkea pientä kakkaa. Tonkin voi koittaa ottamalla letkut irti kennosta ja puhaltaa suulla. Uudesta kennosta ilma menee läpi ilman minkäänlaista vastusta. Jos vähän joutuu puhkumaan niin tukos.
     
  2. Erska

    Erska Gearhead

  3. freeride

    freeride Gearhead

    ja kuinkas kävikään.. :wc: hienoa suolifinland ja sen muuta maailmaa paremmin tietävät virkamiehet..jotenkin en ole yllättynyt yhtään.. :x ketkähän tuon valitus/selvityspyynnön on tehny?olispa hieno vähän käydä "keskustelemassa"näiden idioottien kanssa..
    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... 44#2153744

     
  4. Lord of flies

    Lord of flies 3rd gear

    ^Elikkäs tarkottaako toi nyt sitä että jos on dot valot kiinni 95 kopassa, niin pitää alkaa jostain repiin niitä hiton E-valoja keulaan?
     
  5. freeride

    freeride Gearhead

    kyl mä ymmärtäisin niin,että vanhat säännöt vielä voimassa eli jos pulkka on vanhempi ku 14.6.95,niin dot-valot käy eikä tarvi korkeudensäätöä.vaikka vitustako noista apinoista tietää mitä ne sielä vielä säätää.. :wc: :mad: SUOMI ON PASKA MAA.
     
  6. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    rupesin pakkaan kamoja, muutan pois.....
     
  7. rötkö

    rötkö Gearhead

    Hehheh 8) hauskannäköistä touhua. Olis ollutkin ihan liian hienoa menoa ilman tuota pyörähdystä. Tai tietysti sulle tuli kesken sladin mieleen mennä varikolle :rotfl:
     
  8. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    onneksi autot liikkuu ilman leimaakin :poff:

    Vaarantaa liikennettä...voi jumalauta mitä tekopyhyyttä taas virkamiehiltä! :mad:
     
  9. seppä

    seppä 1st gear

    MORON
    Hetki taas menny ku viimeks täälä oon poikennu.
    Just hetki sitten juttelin yhden heebon kanssa joka oli varma että valoasiaan tulee helpotusta..Mut uitut, ihme sinänsä et homma meneekin toisinpäin..

    Ja tosiaan hetki sitten pihaan ilmesty tollanen voordin rotken korvike. Ihan ok lelulta vaikuttaa, varsinkin kun osalasti saadaan jenkeistä tänne.
    Korotus yms osien asennuspäivää ja asentajia odotellessa
     
  10. 66monaco

    66monaco Gearhead

    löytypä syypää abs valon palamiseenkin... laatikon päällämenevät alipainemuoviputket ! tai itteasiassa yksi putki... oli poikki, väriltään musta mikä menee etuakselin alipainekellolle! eli jos jollain muullakin palaa abs valo, sellaisessa missä vaan takapään abs, tarkistakaa kaikki alipaineletkut/putket alipainetesterillä :)
     
  11. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

  12. Erska

    Erska Gearhead

    Hehhehe :D No tuo pyörähdys tuli koettua ennen tuota videon kuvaamista ja siitä pääsi aika hyvin selville koska se lähtee mutta toi on aika pätevän näköstä antaa olla nelosella lappu lattiassa ja katsoa kun viisari kiipee reilusti toiselle sadalle ja auto ei liiku mihinkään :D Tuo spinnaus tuntuu vaan ton kokosessa laitteessa aika häijyltä...

    Tuo oli mulle paljon vaarallisempi tilanne toi onnistunut mutkaan ajaminen... Sen jälkeen kynsin ulkoreunaa noin 200 metriä sen jälkeen ja olin ihan varma että nyt tais borgesoni irrota simpukasta kun ei mitään tapahdu.... Ei toi vissiin ollutkaan kilpa-ajoon suunniteltu. :eek:

    Nyt vois olla sen verran ajettu että vois tehdä vielä uuden jälkikiristyksen kaikkiin paikkoihin :D

    Eihän tosta oo ollu ku akselit, jouset, iskarit , koppa,lava, ohjaus irti.... :D

    Tuokin oli vaan tommonen vision :D Katotaan mitä keksitään. Seuraavaks voisin kuvitella metsäpätkää löytyvän kunhan saan kaikki varustukset kiinni :D
     
  13. Hai

    Hai Double Gearhead

    Sitten muuttaa taas takas, niin ei pykälät paljoo paina. :rotfl:
     
  14. Swoop

    Swoop 3rd gear

    Toikin on kyllä kans yks vitun kumma et kun auto onkin muutto auto ni ei oo kenellekkään enää vaaraks. Muutenki mä kyllä kyseenalastan ton punasen takavilkunkin kun tossa harva se päivä joutuu tuol pk-seudulla pyörimään ni vähän väliä tulee vastaan kaiken näköstä semi uutta auton kikkaretta jossa on punanen vilkku takana ja on kuitenkin suomen kilvet. Perjantaina viimeks meni edessä joku saatanan infiniti missä oli punanen takavilkku. Sivu vilkut siihen oli kyllä laitettu mut ihmettelempä vaan että mihkä vittuun toikin vaatimus perustuu kun ei näytä kaikkia koskevan.

    Mites toi nyt sitte menee jos niihin rakenneltuihin valoihin tarvii jonku hyväksynnän ja semmosta ei tästä maasta saa ni millä valoilla nyt sit ajellaan? Ilman vai? Ku ei voi ihminen vittu käsittää tämmöst paskaa. :mad: :wc:
     
  15. freeride

    freeride Gearhead

    niin ja onkos hyväksynnän hankkiminen "e-valojen" tekijän vastuulla vai ostajan,jos on ostanut "e-valot" jo aikaisemmin joltain,joka niitä rakentelee ja jos nyt nää apinat määrääkin taantuvasti kaikille hyväksyntä lapun..tuleekin aika mielenkiintoinen tilanne..
     
  16. jukka.2

    jukka.2 Gearhead

    Mites ku tuol baltian maissa ois noit dodgen ramei 4x4 välil reippaasti alle vitosen myynnis ..onkos niissä kauhiat verot ku suomee tuop ??
     
  17. Saetkae

    Saetkae 3rd gear

    Luultavasti valojen rakentaja, (Tmi Pekka ja Pätkä joka löytyy yritysrekisteristä ja toimiala on ajoneuvokorjaamo/tehdas/huolto/jotain aihetta sivuavaa) kirjoitta todistuksen että valot täyttävät määrätyt direktiivit ja ovat vaatimustenmukaiset riittää.
    Olen tehnyt vastaavia papereita kun olen muuttanut mm linja-autoja kuorma-autoiksi ja tehnyt uusia päällirakenteita k-autoihin.

    Käytännössä esimerkisi Aki tekee valot ja kirjoittaa todistuksen. Ei se sen vaikeampaa pitäisi olla.
    En ole syventynyt juuri tähän valoasiaan mutta yleensä viranomaiset vain haluavat jotain dokumenttia että paperitiikereillä olisi jotain siirrettävää...
     
  18. Pikku Poika

    Pikku Poika 1st gear

    Onkohan tuo miten vittumaisessa paikassa lämppärin kenno? joutuuko purkaa koko auton vaihtoa ajatellen? kertokkee tyhymälle :lol:
     
  19. freeride

    freeride Gearhead

  20. mölytoosa

    mölytoosa 1st gear

    eipä ole helppo juttu vaihtaa tota kennoa,ite tein tänään vastavirta huuhtelun ja alkopas tulla lämmintä :wink:
     

Kerro tästä muillekin!