Creen card USA

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja GT429, 13.10.2011.

  1. GT429

    GT429 3rd gear

    Jos suunnittelet Usaan muuttoa, ja haluat osallistua arvontaan, http://www.greencardusalotto.com sivustoa. Tässä yksi sivusto monista, jonka kautta voit osallistua.
     
  2. pantera

    pantera Double Gearhead

    Tollasia serviisejä ei todellakaan tarvi DV-lotteryssä, kusetusta
     
  3. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Jepjep. Pelkkään osallistumiseen ei tod kannata ainakaan maksaa erillisille palveluille ja he eivät pysty lopputulokseen vaikuttamaan.
    Sitten jos Green Card napsahtaa kohdalle, niin sitten toki voi olla paikallaan kysyä neuvoa mikäli menee sormi suuhun jatkotoimenpiteiden kanssa.

    Se virallinen Green Card lottery on siis tämä --> https://www.dvlottery.state.gov/
     
  4. GT429

    GT429 3rd gear

    Jep. tulokseen hän ei todellakaan pysty vaikuttamaan. Itselläni on hakemus suoraan Dvlotteryyn, ja seurantanumero sinne. Mutta ainakin minä sain hänen kauttaa mielettömästi neuvoja ja vinkkejä käytännön asioista sielläpäin. Ja tiedän usean tyypin, jolla menee sormi suuhun asiaa suunnitellessa, joten jos laskutus on $39, en pidä sitä ainakaan pahana kusetuksena. Mutta jokainen tavallaan....
     
  5. hartsa-ccr

    hartsa-ccr 1st gear

  6. hartsa-ccr

    hartsa-ccr 1st gear

    Kuinkas moni odlainen osallistuu tana vuonna ?
    meilla on !
     
  7. rundvik

    rundvik 1st gear

    Jos haluatte että tietonne on pentastarin muotoisen rakennuksen käytettävissä,niin siitä vaan lähettelemään tietojanne.Minun kaveri oli tietokonenero,hän pääsi yhtenä vuotena eikä jaksanut sillä loppuun asti.
    Suomessa on paras.

    PS.Valittujen on syytä varautua antamaan palkkatietonsa pitkältä ajalta eikä se kotimainen lääkärin todistus kelpaa sinne.
     
  8. ido59

    ido59 Gearhead

    joko
    - olet DV-lotteryssä voittanut "saatuasi älyttömästi tietoa ja neuvoja", mutta asut valkealassa
    - olet kiinnostunut, mutta haluat jostain syystä heikentää omia mahdollisuuksiasi arvonnassa houkuttelemalla muita jakamaan samoja resursseja mainostamalla asiaa
    - sinulla on intressi kyseiseen sivustoon

    :eek:
     
  9. hartsa-ccr

    hartsa-ccr 1st gear

    "eikä se kotimainen lääkärin todistus kelpaa sinne."
    kelpaa mutta consulaatti kertoo kenen laakarin todistuksen ne kelpuuttaa !
    voitto arvonnassa ei viela takaa yhtaan mitaan , eli ne haluaa tietaa millasta porukkaa on tanne tulossa !
    jos on pitkaan tyottomana ollut hitsari ilman kielitaitoo niin aika heikot lahtokohdat
     
  10. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    ei sillään eikä millään mutta toi touhu on vedätystä ja urpojen petkuttamista...tollanen arvonta kuitenkin on vuosittain olemassa... ottakoon selvää se ken kykenee..
     
  11. 2ford37

    2ford37 Gearhead

    Kunnon vedätys otti rahat ja nyt vaatii kuvat pärstästä ettei vaan olis........
     
  12. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    joo, eikä ne naama-kirjankaan tilitykset mee millekään kylli-tädille pikku-kakkoseen.
    Jos vaikka sattuis tossa plotossa voittaan niin toppi muutolle voi tulla monestakin aikas yllättävästä syystä, eikä sinne juurikaan tavallista duunaria kaivata, niitä on ihan omasta takaa siä..
     
  13. hartsa-ccr

    hartsa-ccr 1st gear

    ja etelan suunnalta tulee lisaa......ja taalla ne vaan elelee ja varma on etta alle 10% on paperit kunnossa !!!
     
  14. superbird

    superbird Gearhead

    Omatoimisella Dvlotteryyn osallistumisella on tanne tultu. Ei meidan tarvinnut palkkatietoja kenellekkaan esitella. Puolitoista vuotta ja monenlaista juttua oli matkan varrella.
     
  15. hartsa-ccr

    hartsa-ccr 1st gear

    Floridassakin tarjoataan suomenkielista, kohtuuhintaista palvelua, lomakkeet Suomen kielella ja muuta. Palvelu on rehellistä ja yhteydenottotavat ovat selväst esillä.

    Viisimiarvonta-apua tarjoavien joukossa on kuitenkin yrityksiä, joihin valitettavan moni suomalainen ottanut yhteytta, rahat on viety arvontaan osallistumisesta. Yksi sahkoposti tuli juuri eilen missa kerrottiin, etta www.usagc.org oli veloittanut heita yli 800 euroa arvontaan osallistumisesta. Better Business Bureau listaa 16 valitusta samasta firmasta. Muita valituksia on tullut, etta kyseinen ja moni muu vastaava "palvelu" ilmoittaa maksaneille asiakkaille etta asiakas on voittanut "ensimmaisella kierroksella" mutta etta lisaa kasittelymaksua tarvitaan etta paasee hakemusprosessissa eteenpain.

    Tiedossani on monia surullisia tapauksia - ja nuo skammerit aiheuttavat huonon maineen kaikille, jotka vastaavaa palvelua rehellisesti tarjoavat. Mikäli yritys ei julkaise yhteystietojaan kunnolla, kuten esim. puhelin numeroa ja osoitetta niin ei kannata vaivautua. Minulla on monta asiakasta jotka ovat maksaneet moisille palveluille, eivatka nyt tieda osallistuuko heidan hakemuksensa arvontaan vai ei - eivatka he voi kayttaa meidan palveluamme myoskaan koska mikali tuo firma sittenkin lahettaa hakemuksista edes osan eteenpain, tuplaosallistuminen aiheuttaa hakemuksen hylkaamisen. Eli jos kielen tai muun syyn takia haluaa kayttaa ulkopuolista palvelua arvontaan osallistumiseen, kannattaa pitaytya suomalaisilla palveluntarjoajilla, joille voi tarvittaessa soittaa, jos on kysyttavaa. Tiedossamme on myos useita tapauksia joissa asiakkaan luottokorttia on veloitettu pienella summalla useana vuonna - eika asiakas ainakaan tarkoittanut aloittaa automaattisesti uusiutuvaa palvelua. Nama firmat ovat aivan haikailemattomia, ja monelle suomalaiselle joiden kielitaito ei riita lukemaan kaikkea pienta tekstia on aivan toivoton pitaa puolensa naiden yritysten kanssa. USAGC.org on yksi kaikkein kalleimpia ja haikailemattomimpia, mutta skammereita on monia muitakin.

    Eräs palveluun osallistuneista ei edes tieda maksoiko sen 800 euroa kymmenesta vuodesta vai ei - eli han ei voi kymmeneen vuoteen osallistua itse arvontaan silta varalta etta tama firma lahettaa tiedot. 800 dollaria! Yksi mummo soitti ja sanoi etta han maksoi satoja dollareita yhteen firmaan eika tieda lahettiko ne mitaan eteenpain. Sielta oli tullut viesti etta on voittanut "ensimmaisen eran" ja tarvitaan lisaa rahaa etta paasee seuraavalle kierrokselle. Mummo raukka ei edes kehdannut sanoa paljonko oli menettanyt rahaa moisessa - mutta ison summa sanoi olevan.

    Pistin jotain tietoja sivuilleni www.greencardusalotto.com niista parista jotka tarkistin - soitin ja puhuin niiden kanssa, ja tein vahan muutakin tutkimustyota. Yksi firma, se iso huijari on Kyproksella. Toisesta vastasi joko intialainen tai pakistanilainen pitkan odottamisen jalkeen. Huomioitavaa myos on etta ne kaikki tarjoaa vain 800 numeroa jos sitakaan - ja usan ulkopuolelta ei voi 800 numeroon soittaa - eli suurin osa huijatuista ei voi edes soittaa ja haukkua niita pystyyn.
     
  16. Putte

    Putte 1st gear

    Tuleekos tuolta sitten arvonnassa voittaneille tietoa missä muodossa, sähköpostina vai oikeen virallisena kirjeenä. Noihin sähköposti-ilmoituksiin kun suhtautuu vähän skeptisesti.
     
  17. superbird

    superbird Gearhead

    Virallisena kirjeena. Sen jalkeen alkaa toinen vaihe ja alyton dokumenttien haalinta. Ne lahetetaan tanne ison veden taakse ja jos hyvin kay paluupostia tulee muutaman kuukauden paasta. Silloin on asiat jo aika hyvin, viela voi kuitenkin kaikki menna pieleen. Viimeisen kerran Kaivopuiston suurlahetystossa.
     
  18. hartsa-ccr

    hartsa-ccr 1st gear

    juuri noin !
     
  19. rapis

    rapis 1st gear

    ainaki fasessa liikkuu mainos on jonkun sortin kusetus piruuttani kokeilin . parin tunnin päästä soitti täti puhu huonohkoa englantia oli vailla 400 euroa ja todella kiinnostunu visa kortin numerosta. kun katkaisin puhelun niin soitti viela kaks kertaa uudelleen - piti sanoa aika suohrann mitä ajattelen niintten jutusta. Pienen netissä selvittelyn jälkhen löyty se oikea "arvontakin" Kaipa ne tuoltakin lisäävät tiedot siihen arvonthan mutta voi tulla yllättävän kalliiksi. Että tämmöstä.
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Ajattelin vaan kun mulle tuli tomosesta osoitteesta (usatravel.state.gov@london.com) ilmoitus, että olen voittanut ja kehoitus toimia ohjeiden mukaan, mutta mitään ohjeita sähköpostissa ei ollut.
     

Kerro tästä muillekin!