Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. 660

    660 1st gear

    mulle toi sulta tuli toi kuva on 2007 otettu vammalan juhannus jamboreilta. väkisin jouduin luopuun tosta kaunottaresta just kun oli tulossa viralisesti liikenteeseen :cry:
     
  2. raggar

    raggar Gearhead

    Hieno auto on tosiaan. Oli muutama vuos sitte nimimerkki lintta&romulla, muistaakseni olis pitäny hitsata sitä mutta pakkeliin se on vähän hankalampaa. Bondoa oli nimittäin käytetty ämpäritolkulla.
    Missäpäin lie nykyään vaikuttaa?
     
  3. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

  4. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Chattiautoa selatessa ei voi olla törmäämättä siihen että liian monelle vanhan myynti on tärkeämpää kuin uuden ostaminen. Kun katselee 'suosituimmat' -pikavalintaa, löytyy pilvin pimein autoja, joihin on 10 tarjonnut vaihtoa. Ja sitten myyjä on sanonut että "väliraha 2500€", niin ei johda kauppoihin, vaan molemmat autot jatkavat makaamistaan.
     
  5. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    ^No eikös se ilmoitus laiteta sinne juurikin myyntiä eikä ostamista varten? Ja joskus saattaa jopa olla sellainen raha-, tila- tai perhetilanne, että vanha pitää saada myytyä ennen uuden ostamista.
     
  6. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    lekendaarista ryssämeininkiä :rotfl:
     
  7. Muurahainen

    Muurahainen Gearhead

    Itselläkin on yleensä metodina ostaa ensin uusi ja myydä sitten.

    Ei paljon haluta hankkia uutta myytävää ilman erillistä korvausta.
     
  8. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Harvoin se sattuu vaihtotarjokkaaksi juuri se auto jota on hakemassa. toisaalta ihan mielenkiintosta niitä on miettiä tarjokkaita ja joskus on tullu vaihettuakin. Sillon se kyllä ärsyttää jos ilmoituksessa selkeästi lukee, ettei vaihtoja niin silti niitä tyrkytetään pilvin pimein.
     
  9. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Tätä tuolla kommentilla tarkoitin. Ja vaikka olisi miten avoin vaihtotarjouksille niin monesti vaan vaihdon tarjoajat ovat ajatelleet ehdottamansa huoltamattoman '94 Mazda 121:sen kahden tonnin arvoiseksi.

    Pitääpä selventää tuota kommenttia. Viittasin enemmänkin siihen että näitäkin ostajia on jotka maksavat mielellään ylihintaa autosta, kunhan omasta saadaan paperilla "reilu hyvitys". Siihenhän perustuvat mm. nämä "2000 € autosta kuin autosta" -tarjoukset.
     
  10. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Eihän kaikki voi olla kamera-ammattilaisia, mutta kai tämäntasoisten myyntikuvien ottajalla täytyy olla muitakin vajaaälyisyyden tuomia ongelmia...

    http://www.nettiauto.com/datsun/sunny/4367777

    Tästä tuli mieleen nettipa*** eikun autosta bongaamani myynti-ilmoitus, jossa ei ollut hintaa mainittu. Soitin ja kysyin hintaa, jos hakisin auton käteisellä pois. Joku varttuneempi peräkamarin poika vastaa "...jaaa emmää vaa tierä sanoa hintaa.." ***ttu on vähän hankala tehdä kauppoja, kun myyjä ei tiedä mitä autostaan haluaa. Varmaan sankarin äidiltä olisi pitänyt asia käydä kysymässä... Auto jäi sinne.
     
  11. lintta&romu

    lintta&romu Gearhead

    Joo, en viittiny aikasemmin mittään kommentoida. Upeen näköinen auto, mut "aika" karkee jälki pakkelin alla ja jonniiverran jo korroosio iskenyt. Ei riittäny rahkeet mulla, toivottavasti joku vielä tekee ton..

    Melekee heti ku tuli mulle irtos koko katon kokonen muutaman kittipurkin tuotos :poff:
     
  12. Psycoil

    Psycoil 1st gear

  13. rane58

    rane58 Double Gearhead

  14. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Jos toi ois moparin e-keho ni siinä hinnassa olis vielä ykkönen edessä. :poff:
     
  15. rane58

    rane58 Double Gearhead

  16. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

  17. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Jos olet aina halunnut ajaa kilpaa Kuplalla historic-luokassa radalla tai rallissa...Tee oma "Herbie" vain maalaamalla...:

    http://www.huutokaupat.com/fi/v/14715

    Kupla bongattu 9.11. klo 15.30 ja aikaa silloin rekisteröityä huutokaupat.comiin ja tarjota about 2 tuntia 28 min... :D
     
  18. Rokki77

    Rokki77 1st gear

  19. JOVA

    JOVA 1st gear

  20. Kurko

    Kurko Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!