Kerholehti 4/2011 ja Joulun toivotukset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja EdselHomo, 19.12.2011.

  1. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

    On lähtenyt Arvon Veljille tänään....

    Mukana myös lipuke millä voi ostaa lukuoikeuden ensi vuodelle.

    Ja Hyvää Joulua kaikille! Varokaa kun Joulupukki tulee eteenne. Tontut
    tulee vaan ikkunan taakse.

    t. VastitusPostaava
     
  2. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    "Joulupukki tulee eteenne"?

    Ei päivää ilman perversioita... :poff:


    Houhouhou Turun suunnasta myös!
     
  3. Fordhomo

    Fordhomo Gearhead

    Pukilla on säkit täynnä :eek: Joten paha paikka :poff:
     
  4. yfreak57

    yfreak57 Gearhead

    Entä onko kukaan vielä saanut?

    Siitäkin huolimatta HOU, HOU, HOU Kaikille!!! :mad:
     
  5. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Minä sain..lehden! :poff:
    Kiitokset jälleen EdselHomppelille! 8)
     
  6. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Postipoika tuli meidän postilaatikolle :rotfl: ja toi mukanaan varsin kevyesti luettavan opuksen. Kiitos siitä päätoimittajalle ja häntä avustaneille jäsenille. Alapäätoimittajana olin tällä kerralla lepovuorossa, enkä laittanut rikkaa ristiin tämän lehden suhteen. Vai laitoinko.... ei voi enää muistaa. Tulilangan mainos lehdestä kyllä puuttuu, vaikka muistan kyllä sen toimittaneeni chieffille :soosoo: .
     
  7. MuscTor

    MuscTor Gearhead


    Ohhoijaa… Postipojan tultua ja Sepeteuksen pyyhittyä smägmät opuksensa kansiosista avusti hän jäsentään ja lepuutteli alapäätään. Ja laittoi. Riikkaa suhteen ulkopuolella taimitäsenytoli laittoi.

    Vittuse *) mitään laittoi muistamattomissaan ja tulilanka pystyssä.,

    Muistittomissa toi mittaa chieffiä ja herkistää heimopäällikkönä jäseniään, eiku....

    Missäs ne oli ne lukuklasit?

    _____________________________________________________
    *) Aggressiivi. Toim. Huom. http://www.netikka.net/knuutti/Hupijutu ... ssiivi.htm . Aggressiivin tunnus on toistaiseksi hyvin vaikeasti mihinkään sanaluokkaan määriteltävissä oleva VITTU. Vittu ei koskaan esiinny yksin, se edustaa siis eräänlaista pohjarakennetta tai osamorfeemia. Vittuun agglutinoidaan aina jokin persoona- tai relatiivipronomini. Jälkimmäiset esiintyvät poikkeuksetta paikallissijoissa.
     
  8. Fastback

    Fastback Gearhead

    No ny voi webbihomokin sanoo ettei yhtään mustankii lehres ja mää en korjaa :D hootenanny jutussa oli ihan silmänruokaa... oikein komeita autoja ja jänniä uimapukuja jotka ulottuvat turhan korkealle IMO.

    Ainoa korjausehdotus jonka olisin antanut lehden toimitukselle ennen painoon menoa koskee Ellivuoren syyskokousta. Kuvassa jossa Naskari näyttää miten kassit murskautuu veden pintaan, niin olisi voinut kuvateksti olla erilainen:

    Kartsalta ei ruotsi taivu ja Prez yrittää demonstroita ruotsalaiselle että tarttis apuvirtaa autoonsa... siispä... hurriltahan kun virtaa kysytään, niin se lausutaan: "Heitä homo voltti". Kyllä sen tuosta kuvasta hurrikin tajuaa, että apuvirtaa tarvitaan. Nojuu, kiitos ja anteeksi.
     
  9. 85840845

    85840845 Gearhead

    Kyseisenä iltana ei onneksi virtaa tarvittu, tais olla vähän liiankin kanssa.

    Joka tapauksessa, HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  10. MuscTor

    MuscTor Gearhead


    No joo... minä en vastaa kuvateksteistä, mutta kuvat sen sijaan otin.

    Naskarin boltsien murskaantumisen aste jos kiinnostaa, en valitettavasti ehtinyt ajoissa paikalle dokumentoimaan asiaa, uimahallin kostea ilma huursi Canonin linssin pahasti juuri silloin kuin niitä elvyteltiin, eikä kamera naurulta juuri muutenkaan meinannut hyppysissä pysyä.

    Nina voinee raportoida tarkemmin miten isäntä ja kassit selvisivät. Illan soolosuorituksissa ei vieläkään korkea C löytynyt mielestäni täysin puhtaasti, joten siitä voisin päätellä kassien olevan vielä paikoillaan. Mutta kuten sanottu ei spekuloida enempää, vaan jätetään juttu asiantuntijoille.
     
  11. testaaja

    testaaja Gearhead

    Hyvää Joulua,!
     
  12. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Hyvää Joulua!!!
     

Kerro tästä muillekin!