ESRA:n natikat Suomeen?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja Akseli von Gardan, 26.7.2008.

  1. Moro , en oo täällä paljoa kerenny kirjoittelemaan , mut nyt olis kait vähän asiaakin.

    Käväisin Sveitsissä rodinatikoissa ja jouduin vähän niinkuin "vahingossa" edustamaan suomea ESRA:n kokoukseen,kun erehdyin sanomaan jees kun kyselivät ollaanko Suomesta :rotfl:

    Ilmoitin heti olevani vain kuunteluoppilas ,mutta kokous olikin hyvin mielenkiintoista kuunneltavaa.

    Eli ESRA;n edustajat Englannista , Ranskasta , Belgiasta ja Sveitsistä ilmaisivat kovan halunsa tulla myös Suomessa järjestettäviin (?) natikoihin..

    Lupasin kertoa terveisiä täällä Suomenpäässä ja kokeillaan nyt tätä foorumia.

    Ensimmäinen "mahdollisuus" järjestää tapahtuma olisi kait 2012 , välissä on vielä Ruotsi,Englanti ja Belgia eli aikaakin olisi , mutta suunnitelmat moista varten tietysti kannattaisi aloittaa jo ajoissa jos innostusta riittää.

    T: Jallu p. 0500-806067
     
  2. nash

    nash 3rd gear

    Tuosta kannattaa tulla puhumaan seuraavaan vuosikokoukseen

    Sari
     
  3. Jep ,täytyy yrittää tulla paikalle itsekin , on nyt ainakin terveiset toimitettu.

    Olishan se hienoa saada esim. omien natikoiden yhteyteen vähän enemmän kansainvälisiä vieraita.
     
  4. nash

    nash 3rd gear

    ja tuohon pitäisi saada hyvä järjestäjä porukka, ainoo tarpeeksi iso paikka mihin mahtuisi porukkaa ois varmaankin Vanajanlinna
     
  5. lake ender

    lake ender Gearhead

    Pekka V on kerhon "virallinen" euroedustaja. Vinkkiä voipi antaa suoraankin ennen kokouksia.
    Natikoissa vois höpistä aiheesta.
     
  6. boomboom

    boomboom Gearhead

    Vastataas tähän wanhaan topikkiin ni ei kulu palstatilaa uusille jorinoille. Eli, nythän on käymässä niin että ESRA natikat tosiaan pidetään Suomessa ens kesänä, eli siis 2012. Entinen Vammala, nykyinen Sastamala toimii tapahtumapaikkana ja Hotelli Ellivuori on itse keskus häppeningille.

    Ylimääräisessä vuosikokouksessa Teivon Swapissa 8.10.2011 on hyvä tilaisuus tulla paikalle kuulemaan missä mennään ja samalla rohkeasti astua esiin savuverhon takaa jos yhtään kiinnostaa antaa panoksensa tälle, kuka tietää, mahdollisesti ehkä ainoalle Suomen kamaralla pykätylle ESRA tapahtumalle.
    Tämä on meidän kaikkien kerholaisten yhteinen show ja ainakin itse toivon että mahdollisimman usea olisi valmis satsaamaan omaa aikaansa ja vaivaansa että voitais näyttää muulle euroopalle miten hommat toimii.

    Että tällainen palopuhe, saa jatkaa aiheesta.

    Vexi
     
  7. aerosedan

    aerosedan Gearhead

    Kävin ohikulkiessa katsastamassa Ellivuoren viikonloppuna. Paikka on hyvä, tilaa hyvin ja hienot järvimaisemat ympärillä.

    Teivossa tavataan, Pasi
     
  8. lake ender

    lake ender Gearhead

    Ellivuorta on parit juhannukset katsastettu...hyvä paikkahan se on, mitä nyt hotellihuoneet on vähän karuja.
    Teivoon olis itsekkin tarkoitus päästä ja vapaaehtoiseksi orjaksi ilmottautua kun kuulemma jotain duunareita tarvitaan...
     
  9. Hezuz

    Hezuz 3rd gear

    Teivon Swapissa pidetyssä kokousessa valittiiin siis kerholle uusi PJ (allekirjoittanut siis) ja johtokunta (5 jäsentä eli paluu alkuperäiseen kaavioon).
    ESRA natikoiden työryhmän muodostaa kokouksen päätösken mukaan johtokunta ja siihen pyydetään/saa tarjoutua (ja kenties hiukan kiristetäänkin) halukkaita ja kyvykkäitä henkilöitä...
    Nyt on tapahtuman peruskuviot aika pitkälle kasassa, minulla on kyllä vielä hakusessa homma kun on ollut aikaisemmin pihalla ku lumiukko tapahtumasta.
    Pannaan homma rokkaamaan ja näytetään niille 8)
     
  10. Hezuz

    Hezuz 3rd gear

    ESRA natikoiden järjestelyt etenevät, toimikunta säätää tapahtumasuunnitelmaa kasaan.
    Tiedoitetaan sitä mukaa kun saadaan valmista.

    Ja hyviä ideoita otetaan vastaan ja vapaaehtoisia saa ilmoittauuta talkoisiin tapahtumaan. :lol:

    Tapahtumapaikka Hotelli Ellivuori

    http://www.ellivuori.fi/hotelli/fi/

    ja aika siis 12.7-15.7.2012
     
  11. lake ender

    lake ender Gearhead

    vasepuukissa jo ilmottauduinkin vapaaehtoiseksi
     
  12. Hezuz

    Hezuz 3rd gear

    Ensikesän EsraNats tapahtuman järjestelytyöryhmä pitää kokouksen eli palaverin Ellivuoressa lauantaina 5.11 klo. 12.00 alkaen, talkooporukkaan halukkaat ja jo ilmoittautueet ovat myös tervetulleita tutustumaan paikkaan ja suunnitelmiin. 8)
     
  13. Hezuz

    Hezuz 3rd gear

    Ellivuori tarkastettu, paikka hyvä ja saadaan Esra natikat sopimaan hyvin sinne (itse en siis ollut käynyt aikaisemmin siellä).
    Järjestelyryhmällä pidettiin palaveria ja hommat etenee (paremmin kuin juna).
    Ulkomaalaisten ilmoittautuminen tapahtumaan on siis käynnissä ja kotimaisille ilmoittautuminen ja hotellivaraukset alkaa heti tammikuussa 1.1.12012.
    Stay tuned...

    Hese
     
  14. lake ender

    lake ender Gearhead

    Hyvä Hese, että laitat infoa tänne ja naamakirjaan mitä tapahtuu ja missä mennään! Keep on good work
     
  15. Hezuz

    Hezuz 3rd gear

    Korjataan tuota päivämäärää hiukan,eli ilmoittautuminen Esra natikoihin alkaa 2.1.2012 eli tammikuun alussa. Ja sehän tapahtuu fsra.fi jäsensivuston kautta nettilomakkeella.

    Hese
     
  16. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Paikka on ainakin asiallinen,monta juhannusta tullut kontattua siellä. On ulkomaalaisille järveä ja rantasaunaa.Myöskin alakerran baari toimii keikkapaikkana hienosti sekä majoitustilaa ja leireily mahdollisuutta on riittävästi.Uskon että oli hyvä veto ottaa Ellivuori tapahtumapaikaksi 8)
    Ulkomaan eläviä kannattaa ehkä myös infota hirsimökkien vuokraamis mahdollisuudesta.Juhannuksiksi niitä on ainakin saanut vuokrata.
    Ne on täysvarusteltuja keittiöillä,saunoilla ja terasseilla.Virallisesti ne on kait 4-6 hengelle,mutta kyllä siellä kahdeksankin ihmistä pystyy vielä kohtuu mukavasti majoittautumaan.
     
  17. Hezuz

    Hezuz 3rd gear

Kerro tästä muillekin!