kahvojen tunnistusta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja trojan 200, 31.12.2011.

  1. trojan 200

    trojan 200 Gearhead

  2. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    Kyllä luulisi jonkun näistä täällä pyörivistä kaikki-tietävistä jampoista osaavan kertoo, niillä vaan loppuu oikee tietäminen siihen kun ei voikkaan kuuklettaa tai kattoo vikipetiasta :rotfl: :rotfl: no, hyvää uutta vuotta kuitenkin kaikille tietokone-harrastajille :D
     
  3. flw-65

    flw-65 3rd gear

    Oikeassa reunassa oleva alumiinin värinen kahva on todennäköisesti Skoda 440-445 autosta (v.55-58 noin ) Ihan valalle en tosin mene :odroll:
     
  4. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    itellekin tuli noista hampaiden värisistä nupeista mieleen joku itä-auto, volka , popeta , uusissa skoodissa taitaa olla jo jotain muovintapaista?
     
  5. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    ford 1928-56 no enpä tuota tiiä ehkä joku tai ei ?
    vois auttaa asiaa jos ois kuva myös takaa ja ehkä sivusta.
    toisissa kahvoissa neliskanttinen reikä ja toisissa pyöreä.
     
  6. GM60

    GM60 Gearhead

    Vasen yläkulma neljä ensimmäistä ovat Eliten.Tuo alumiininen ehkä Fiat 600:nen.Loput menis ehkä arvailun puolelle.
     
  7. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    ...minä noista kahvoista mitään tiedä, mutta tuli vähän samanmoinen olo kuin nippeli-Tepon pöydän ääressä ilman mallikappaletta :eek:

    Joku ikkunaklipsu tms. on selvää pässinlihaa mielessä, mutta siten kun niitä on siinä edessä 20 erilaista, ja eroa on muutama milli jos sitäkään jonkin ulokkeen mitassa, niin jotenkin alkaa mielikuvat muuttua eteerisiksi, if you know what I mean...
     

Kerro tästä muillekin!