Pärjääkö auto moottoripyörälle kadulla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Anonymous, 15.2.2004.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Edelleenkään tuolla 7,78 kulkevalla pyörällä ei ole asiaa kadulle. Jos ja jos... maailmalla on vastaavia pyöriä kilvissä, niin ompi ruotsissakin vastaavia autoja.
     
  2. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Lukkoa kehiin...
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    On myös lapsellista katsoa asioita noin mustavalkoisesti omien tarkoitusperien saavuttamiseksi. Muutetaanpa vaikka hieman sääntöjä tietyistä luokista ja tehdään harrastaminen sellaiseksi ettei kilvellisiä pelejä ole mitään järkeä pitää. Olisi myös hauska edelleen nähdä, kuinka 1000hv corvette menisi katsastuksesta läpi 2000-luvun pykälillä, kuten prätkien pitää.

    Silloin alkaa kilvelliset pelit häviämään stripiltä.

    Ovatko silloin pyörät nopeampia, koska niiltä löytyy paremmat aikakortit? Saitko pointista kiinni?
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    yhyyyy yhyyyy yh-yh-yh yyyyyhyhyyyy ..en tiiä kumpi on nopeempi ja missä, mutta se ei muuta sitä faktaa kummalla ajan mielummin -kustomi rules
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Suomessa ei ole kadulla yhtä nopeita autoja kuin edes vakiopyörät, ja sekös automiehiä vituttaa!
     
  6. klaojaju

    klaojaju 1st gear

  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ja siinä taas joku asiasta tietämätön itkee :lol: :lol:
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    No ei niitä matalan ysin autoja pilvin pimein tule kadulla vastaan. Pyöriä kyllä tulee.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mutta kyse ei ollut siitä.
     
  10. Vämpylä

    Vämpylä 1st gear

    Tuota...

    Voiko jokaisen tehokkaan pyörän laskea 9sekan peliksi, jos on 99% varmaa että ne kuskit(joita pilvin pimein tulee pyörineen vastaan) eivät saa niitä kiihtymään sellaisiin lukuihin?
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    100 %. Eikö se niin ollut että kukaan ei ole ajanut edes ysillä alkavaa aikaa tässä maassa vakioBusalla eikä millään vakiopyörällä
     
  12. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    Onhan noita nopeita autoja ja nopeita pyöriä..mitä tosta tappeleen.se on varmaa että jokaselle nopeelle pyörälle löytyy jostain nopeempi ja samoin nopeelle autolle löytyy se vielä nopeempi kyykyttäjä..

    kehukaa omia pelejänne ja aikakorttejanne..menee ala-astetasolle kun etsitään kirjoista ja lehdistä muitten vehkeitä ja sit sanotaan et mun lehden vehje on nopeempi kun sun lehden vehje.

    Näin "autoharrastajana" täytyy nostaa hattua tolle mm. kalajoen radalla ysejä (9,0xxx) menneelle kyykylle..oli hiukka hurjan näköstä kyytiä lähdöstä maaliin.

    http://www.sunrisecruisers.com/wcscmc2003.html

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Riztoreipas 2004-05-24 21:48 ]</font>
     
  13. Lintta cruiser

    Lintta cruiser Gearhead

    Juuri näin, aina on joku nopeempi.
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyllä on.
     
  15. L-Janne

    L-Janne 1st gear

    Siis on ajettu vai on niin ettei ole ajettu? :grin:
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    millä tavalla toi nyt oli nopea....ei siinä näytetty mittaria tms. on mullakin filmi missä kaveri ajaa kusiaisella edellä kun autosta kuvataan....onko siis siinä ihan vitun nopea pyörä kun ei autolla pärjää?
     
  17. stefa

    stefa 1st gear

    Ihan kantaa ottamatta tän keskustelun tyhmyyteen tai siihen kumpi on nopeempi tai siihen kellä on suurin tai... No joo mutta vakio Busalla en tiedä kenenkään suomessa ajaneen 9 puolelle mutta 2002 Vaasassa kaveri ajo 10.063 ihan stock Busalla. Oli ihan vakio vaimentajatki kiinni. Lopparia tais olla 225.
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tämä on kyllä Trollien kuningas, ainakin tällä palstalla.

    Tapsa
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olikos Ultima tullut jo esille?

    http://www.ultimacars.com/home_page_fra.htm

    Ultima GTR on sopiva verrokki yleisnopeaksi katulailliseksi autoksi, kisattaessa huipuissa, mutkaradalla ja miksei vartillakin. Auto on sivistysmaissa katulaillinen ja seevyn pikkolohkossa riittää kohtuu edullista virityspotentiaaliakin jonnekin 800 hepan nurkille jolloin Ultima GTR alkaa jo liikahtaa. Tuplaturbotettuna 1000 - 1500 hevosvoimaisena, mutta kalliimpana silloin luonnollisesti. Hintakaan ei ole perinteisiin superautoihin verrattaessa tähtitieteellinen. Vain tämän sarvikuonojen maan katsastus- ja verotuskäytännöt estävät Ultima tyyppisten tehdas-kit carien yleistymisen myös Suomessa. Se on vääryyttä että lainlaatijamme antavat mahdollisuuden katurekisteröidä TÄYSIN radalle suunnitellun moottoripyörän, mutteivat radalle JA kadulle suunniteltua autoa.
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    Meinaatko että turboahdettu moottoripyörä on katulaillinen, ja menisi katsastuksesta läpi, jos sen jostain syystä joutuisi suorittamaan?
    Mitenkähän käy jos ajaa turbotetulla ei muutoskatsastetulla moottoripyörällä kolarin, onko vika automaattisesti laittoman ajoneuvon haltijan?
     
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!