Mercury 49-51

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Anonymous, 15.1.2004.

  1. JanneK

    JanneK 3rd gear

  2. JanneK

    JanneK 3rd gear

  3. Buddy

    Buddy 1st gear

    En jaks selata et onk tää ollu tääl jo mut kerron kuitenki et ebays on vitun hieno Mercuryyn sopiva maskigrilli myytävänä halvalla! Se on jostaki kanadanfordist mis on sama koppa ku mercurys. Pistäkää ebayn hakusanaks 1950 grille ni ilmo tulee...
     
  4. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    saattais jäädä jouten orkkis kamaa etupäästä... 2kpl eturunkoja hiluineen toinen ok kuntoinen (kunnostukseen) ja toinen lähinnä varaosiksi. Yv:llä voi kysellä 8)
     
  5. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Eroa halkaisijoissa on yli 1,5 mm ( 19,05 >< 20,64), joten 0,75 mm ei ole ihan "hitulastu". :D

    Jottei akselia tarvitsisi sorvailla voi ulompana laakerina käyttää isommalla reiällä olevaa. Löytyy jopa kaksi vaihtoehtoa: joko 21,43 mm tai 21,987 mm rei'illä. Molemmissa ulkohalkaisija ja leveys sama kuin "Volaren" laakerissa. Multa pitäisi löytyä molempia kokoja Timkeneitä. Löytyy myös sisempiä laakereita.
     
  6. MOtorPARts

    MOtorPARts 1st gear

  7. renttu81

    renttu81 Gearhead

    :cry: Miul on liian uus..
     
  8. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joutuu alottamaan toisen Topikin. :lol:
     
  9. JanneK

    JanneK 3rd gear

  10. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No huh! 8)
     
  11. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    No huhhuh, komia on Jeffin Merc! 8)
     
  12. 49 Mercuryn 4d kori lähti tulemaan lätäkön tuolta puolen ,mutta sillä on lahnan naamataulu....se on jo niin ruma että alkaa olla kaunis :)
     
  13. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Miten oote laskenu tonttiin päin noita vehkeitänne? Ilmapussyt ei tule valuutta tilanteen takia vielä kysymykseen. Etupäähän menee kyllä alas vaikka jousia katkomalla mutta perä? nyt siis haen n. 10 sentin maavaraa. Eli n.10-15 mdallusta.
     
  14. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead


    Oliks näissä lehet takana? :-?
     
  15. petu54

    petu54 2nd gear

    Jos noin paljon madaltaa, niin esim 3 lehteä pois per puoli ja pohjaanlyöntikumit matalemmiksi, 80mm laskupalat ja rungosta vielä akselin kohdalta siivut pois ni vot. Kivireki on valmis. Kardaani saattaa tosin ottaa kiinni tunneliin, jos liioittelee, mutta sekin hoituu, kun sitä tunnelia korottaa takaosasta.
    Hersti ja Platu varmaan muistaa muutama vuosi sitten ajetun Kotka sight seeingin Lincolnilla :wink:
     
  16. renttu81

    renttu81 Gearhead

    ~Jortaani ei ihan heti ota kiinni. Helmasta mitattuna ilman tekniikkaa on tzemmoset 29-30 centtimeteriä takakaare eutrunassta. Et vaihanko alle offirenkat vai viillänkö ranteet?? :poff:
     
  17. galaxie64xl

    galaxie64xl 3rd gear

    nyt ois viimenen uusi 51 merc etulokarin lista tyrkyllä myös 49 ja 50 51 ford maskin vaakaosia myös uusia tehtaan varaosia 49 ja 50 ford ja4d listoja ainakin takalokarin listat ja ovenlistoja ja 1 kpl custom etulokariin ja yks uus keulan merkki 0400772238 nurmijärvi myydään myös kaikki uudet osat kerralla uusia puskurin käpyjä 49 50 ford ja 5253 merc ja 53 ford ylä konepellin reunalistat ja keulamerkit huom osat on uusia
     
  18. JanneK

    JanneK 3rd gear

  19. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Jatkokysymys. jos ja kun projekti etenee niinkin nopeesti että ajo toiveet voi unohtaa ainakin tulevalta kesältä niin, pussyt nyt sitten sinne tulee niin menee samassa rek.katsastuksessa. Väännänkö suosiolla 4-linkit vai tuleeko perästä kuin lerppu jos jättäs norrat ja 2 täys pitkää lehteä? Alun perin norra+7 apu lehteä.
     
  20. petu54

    petu54 2nd gear

    Jos hyvän haluaa, niin 4-linkit. Jos ei niin hyvää, vaan nopeasti ja helposti kompromissivirityksen, niin jättää lehdet. :wink:
     

Kerro tästä muillekin!