-86 suburbanin PAsäiliön koko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja juha_74, 3.2.2012.

  1. juha_74

    juha_74 1st gear

    Hei,

    En googlella löytänyt tietoa otsikon mukaisesta asiasta, joten ajattelin pistää kysymystä tänne, jos täällä joku osais asiaa minulle hieman valaista..

    Eli minkä kokoisella tankilla otsikon mukaista autoa on valmistettu / tuotu suomeen.
    Tarkoitus olis käydä itänaapurin puolella autoa välillä tankkaamassa, ja kiinnostaa tietää, että minkä kokoinen säiliö/polttoainemäärä menee auton kanssa tullista ongelmitta läpi.
     
  2. ahonkivi

    ahonkivi 1st gear

    -84 suburbanissa 40 gallonaa, eli vähän reilu 150 litraa.
     
  3. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Niitä on oletettavasti ollut kolmella eri tankki koolla (ainakin rockautossa on kolmea eri kokoista tankkia myynnissä), juurikin tuo edellä mainittu 40 gal, 31 gal sekä 25 gal!

    31 gallonaa siis 117 litraa, 25 gallonaa on 94 litraa.
     
  4. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    Ja kuorma-autoon voi tehdä/teettää 400 l kanisterin.
     
  5. juha_74

    juha_74 1st gear

    Kiitos vastauksista.
     

Kerro tästä muillekin!