Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Samaan sarjaan voisin lumikasakuvien kanssa laittaa tämän kun autosta on talvikuvat heinäkuussa tai vaihtoehtoisesti kesäkuvat helmikuussa. Jotenkin antaa huonon kuvan todellisista myyntihaluista.
     
  2. A/C

    A/C 1st gear

    Kesäisin saa yleensä paremmat kuvat otettua autosta kuin talvisin. Ainakin omaan silmään on aina mukavampi katsoa puhdasta autoa kuin lukea myyntitekstistä "Auto on kuvissa erittäin likainen!". Talvisin ja loskakeleillä on vaikeaa pitää autoa puhtaana pitempään... kokonaan mun mielipide :lol:
     
  3. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    ^^
    Toisaalta on tuossakin pointtia. Varsinkin kelirikkoaikana on vaikea pitää auto puhtaana, ja pilvisenä päivänä pokkarin salamalla otettu kuva saa hyvänkin auton näyttämään vähän olemassaoloaan häpeävältä.
     
  4. Aako

    Aako 1st gear

    Myös se lumi on suojana siinä auton päällä ja sen poistamisestakin saattaa tulla vauroita, että ei se välttämättä ole laiskuutta, kun ei kaiveta esiin!
    Mulla oli Galaxie aikanaan lasten pulkkamäkenä, piru, että hirvitti näky, onneks oli tarpeeks lunta päällä :D.. Sai ne kakarat muuten melko liukkaan lähdön mun lämpöpaikan laksettelukeskuksesta :D
     
  5. A/C

    A/C 1st gear

    Jokainen tietysti tavallaan mutta kun kyseessä on myytävä auto, niin olisi mielestäni järkevää saattaa se siihen kuntoon missä se oikeasti on (vähintään ne lumet hittoon että näkisi missä kunnossa ulkokuori on). Tietysti jos vähän jää paikoittain niin ei haittaa mutta että koko auto lumen peitossa ja hintakin antaa ymmärtää, ettei mitään linttaa olla myymässä.

    Mutta joo, jos auto on seisonnassa tai muutenvain lumenpeiton alla niin mitäs tuo haittaa jos se on omassa käytössä eikä ole tarkoitus myydä. Minulla on ollut tapana käydä harjaamassa lumet pois jos on satanut. Säänöllisesti kun tekee (itselläni kerran pari viikossa) niin lumet lähtee helposti. Toki jos on jäätä muodostunut niin ei kannata ruveta maalipinnasta raapata sitä irti ja järjenkäyttö on sallittua.

    Meni hieman OT, syyttäkäämme siitä Ale Coq'ia... :)
     
  6. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    joo,,minäkin käyn sutimassa lumet pois joka päivä...
    ja kesällä vahailen ja kiilloitan puskureita :)
    vähän sellainen että haluaa pitää autosta hyvää huolta ja arvostaa sitä,,ja jos puskurit hyvät,,niin haluaa hoitaa niitä että pysyy hyvinä,,,vaikka sitten kyseessä olis 80 vm 127 fiat :)
    ohikulkijat kyllä on vähän että :eek: .....ei...enään ei ole sitä 127fiudea,,,,OT
     
  7. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Eniten mua tossa ilmossa kyrpii toi capslock päällä kirjottelu... En viitsiny lukea paria riviä enempää. Eiks tolla kolmosautolla ollu jotain tekemistä sen pohjanmaan Chevy-purkajan kanssa?
     
  8. jallu81

    jallu81 3rd gear

    http://www.nettiauto.com/ford/mustang/4370521

    täst oli aikaisemminkin juttua täällä..tais jopa omistaja/myyjä puolustella autoaan :wink:

    mut silti toi kiinnostaa, mut perkele kun on tota välimatkaa niin perkuleesti :rotfl:
     
  9. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Onhan se tuolla myytävissä amerikkalaisissa autoissa foorumillakin. Ei olis kallis
     
  10. A/C

    A/C 1st gear

  11. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Ainakin kromit on puskureissa kohillaan... paljoa muuta ei kyllä kuvista voi päätellä, kyllä mä silti voisin jo noiden perusteella Loimaalle ajella katselemaan tarkemmin. Paitsi jos sisusta on harmaa...
    Onks toi hinta paljon vai vähän? Tuon ikäiset Caddyt on kait yleensä ollu vähän edullisempia? Toisaalta onhan se museotarkastajalla pyhitetty...

    Hieno malli.
     
  12. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

  13. A/C

    A/C 1st gear

    Ei ole paljon muttei myöskään mikään halpa. Muistaakseni oli jokin kangassisutus tuossa kun ennen oli myynti-ilmoituksessa jopa sisätiloista kuvat.
    Jenkeissä noita olisi vieläkin pilvin pimein ja ne mitkä tänne Suomeen eksyvät ovat yleensä jonkinsortin neekerimalleja, syytä tuohon en ole vielä keksinyt. Voisi joskus harkita tuoda suoraan sieltä mieluisen ja hintaa tulisi varmaan tuo 10K. Nuo ennen 1982 mallit kiinostavat itseä kun niissä on vielä Cadillacin oma isolohko. Vuodesta -82 alkoi tulla niitä anemisia HT-4100 jotka olivat paskoja syntyessään :wc:
     
  14. _NK_

    _NK_ 1st gear

  15. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Hyi, olipa rumat valot... jossain yössä vaeltaa takavaton Muuli...
     
  16. tarum

    tarum 1st gear

    Hyvä pointti niin minäkin sen ajattelin eli edes yksi asiallinen kommentti! Kun ei sille tallipaikkaa kerran ollut niin miksi helvetissä hinkkaisin jokapäivä lumia jäisestä autosta pois ja naarmuttaisin virheetöntä maalipintaa kun muutenkin harmittaa kun auto seisoo ulkona. No jokatapauksessa auto on löytänyt uuden omistajan ja pääsee ensiviikolla sisätiloihin. Löytyy suomenmaasta vielä sellaisiakin ihmisiä jotka ei stressaannu siitä jos ilmoitus kirjoitettu caps lock päällä tai siitä jos auto on lumenpeitossa. Jos lukea osaa niin kunto käsittääkseni selvisi tekstistä ja kyllä varmaan kuvistakin jos ei nyt ihan idiootti ole niin se kunto kyllä ilmeni varsin hyvin niistäkin. tietysti jos välttämättä haluaa konepellistä ja katosta erikseen kuvan niin niitä ei näkynyt mutta joo se siitä.. Ja liittyy Kristiinankaupungin Chevy purkajaan?? Olisko tämä nyt sitten pitänyt purkaa vai mitä ihmettä? Mutta mikäänhän ei ole paskaperseille hyvä milloin on stressi kun joku (isäni) on myynyt osina vuosia seisseitä keskenjääneitä projekteja ja milloin on stressi kun myydään Belvedereä minkä päällä on lunta ja milloin mitäkin. Totuushan on se että Tosiostaja joka autoa todella ostamassa ja jota se kiinnostaa lähtee paikanpäälle ja toteaa faktat ja maksaa eikä ihmettele kotona miksi auton päällä on lunta tai miksei ole kolmenkymmenenasteen pakkasessa väännetty avainta ovenlukkoon poikki että oltaisiin saatu sisäkuvia tai miksi miksi miksi.. Tälle caps lock stressaajalle suosittelen jonkinlaista lääkitystä jos sekoaa siitä että ilmoitus on kirjoitettu isoin kirjaimin niin taidat olla aika vaarallinen tapaus ihan noin yleensäkkin.. jonkun koirahan saattaa vaikka kusta portinpieleesi tällöin varmaan kuristat ulkoiluttajan ja ammut koiran?? Onhan se jo asteikolla joku tehnyt myynti ilmoituksensa isoin kirjaimin mitattuna henkirikoksen paikka! :mad:
     
  17. A/C

    A/C 1st gear

    Jopas jotakin... :eek:

    Tuskin kukaan vittuillakseen noita juttuja sanoi.
    En minä ainakaan.
     
  18. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Oho :eek: Auto myyty kuvien lumet meni kaupan päälle? Täyty olla hyvä pirssi, ei voi muuta sanoa. Jerkkää on jennkiautoilunykyään näköjään. Onnittelut kuitenkin ilmoituksesta ja kuvista, jotka johtivat kauppatapahtumaan missä raha ja tavara vaoihtoivat osoitetta! Tänäpäivänä ihan heroidinen teko kaikenkaikkiaan, kun tuo autokauppa on aikalailla ulkoilman kanssa samoissa lukemissa keskimäärin. Peace.. Kevät.. Kasisaundi..
     
  19. an300

    an300 3rd gear

    Oliskohan kuitenkin autossa ollut hinta kohdallaan, eikä mikään tähtitieteellinen utopia hinnoittelu...
     
  20. tarum

    tarum 1st gear

    Joo ihan lumineen kaikkineen meni. Mutta älä nyt yöuniasi vielä menetä jännityksestä! Eli tarkista uuden omistajan tiedot vasta kahden viikon kuluttua sillä uusi omistaja noutaa vasta ensiviikolla auton ja sitten on katsos se 7- päivää aikaa rekata nimiinsä niin tarkistat sitten, että kuka omistaa auton (meni keskisuomeen) sitten soitat numerotiedusteluun ja kysyt nimen perusteella omistajan puhelinnumeron ja tarkistat oliko tämä kaikki nyt varmasti totta.. Eihän sitä muuten saa oltua.. Ja rekisteritunnushan on: VNS-1
    Kyllä auto on jo maksettu tililleni! Ja kait ne autot aina kaupan menee jos hinta ja laatu kohtaa teksteistäsi saan sen kuvan että pidit kallinankin, mutta ostajahan sen päättää onko hinta oikea vai ei ja mielestäni se nyt taisi olla sillä myymättä olis vieläkin jos se nyt superkallis olis ollu, mutta mielipiteensä kullakin. Meni muuten se Plymouthin vieressä seisova punainen -65 2 d ht impalakin samantien kun sen keskiviikkona nettiautoon laitoin tosin siinä oli kesällä otetut kuvat ilmoituksessa eli ei ollut lunta päällä, Mutta sittenhän te kyttääjät joilla ei edes aikomusta mitään ostaa vaan kirjottelette täälä kaikkea paskaa olisitte tarvinnet talvikuvat nykyhetkestä!! Näinhän se menee niin tai näin niin aina väärinpäin tosin sekin auto löysi järjissään olevan ostajan eikä mitään kitisevää persaukista nahjusta.. Hyvää kevään odotusta vaan kaikille.
     

Kerro tästä muillekin!