Kerhon tilinumero

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja BBC-Bome, 12.2.2012.

  1. BBC-Bome

    BBC-Bome 3rd gear

    Heipähei!

    Sain tuossa sähköpostia, että jäsenmaksulapusta puuttuisi tilinumero. Nykyään se tilinumero on sama kuin IBAN-numero. Mutta tässä varulta jos jäänyt lapusta pois:

    FI29 5750 0140 0927 44

    *Raha$tonhoitaja*
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Onks varma ja?

    Laitoit tohon kummiskin oman tilinumeros :poff:
     
  3. BBC-Bome

    BBC-Bome 3rd gear


    Notota.. :oops:
     
  4. Karva

    Karva Gearhead

    Niin ... kaikilla järkevillä yhdistyksillä ja kerhoilla se tilinumero löytyy sieltä nettisivuilta. :lol:
     
  5. arzi

    arzi Gearhead

    Juu, tuollahan se tilinumero meilläkin on kerhon nettisivuilla yhteystiedot-sivulla. Lisätty siis tänään. Olinpas vitsikäs, heh. 8)

    Se vanhanmallinen tilinumero, siis se jossa on numeroita ja viiva välissä, tosiaan puuttui jäsenmaksulapusta. Kysyttiin asiaa ihan pankista asti ja pankin tädit sanoi että nykyään pitäis käyttää vain tuota ns. IBAN-numeroa mikä on mukana jäsenmaksulapussa, ja minkä rahuri pistikin tuossa myös jakoon. Sen avulla onnistuu kyllä maksaminen.
     
  6. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Joku aika sitten oli juttua, että pankit ois luopumassa tosta muunto-ohjelmasta, missä perinteisellä tavalla laitettu tilinumero muuttuu IBANiksi. Eli jossain vaiheessa on joka tapauksessa pakko opetella FI987654321-litania.
     

Kerro tästä muillekin!