Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Paljonko Subureilla saa yleensä täällä vetää? Sattu tossa 1977 454 Suburin tiedot kohdalle, jossa luki, että yhdistelmän suurin sallittu kokonaispaino kotimaassaan on noin 7 000 kg. Eli kaiketi noin 4 000 kilon vaunua sais kiskoa...

    [​IMG]
     
  2. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Suomessahan se 50mm vetokuula+työntöjarrut rajoittaa kärryn painon max. 3500 kiloon...Lupas se valmistaja sitten mitä tahansa. Ameriikassahan onkin sitten ihan eri meininki :-? .
     
  3. oobee

    oobee 1st gear

    maximissaanhan näillä saa vetää 3500kg johtuen vetokuulan painorajoituksesta. Tuskin menisi katsurille saati miliisille läpi jos virittelis raskaankaluston vetokidan perään kiinni ja siihen kunnon kärry... ;) :poff: :poff:
     
  4. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    No toihan menee jo hyvin lähelle tehtaan lupaamaa...
     
  5. Impala76

    Impala76 Gearhead

    No lähelle ja lähelle.... Gmt400 korisessa (92-99subbarit) jää noin tonnipäähän tehtaanlupaamasta.
     
  6. palontie

    palontie Double Gearhead

    Saa nyt nähdä onko vika vesipumpussa.Sellainen mystinen homma kun ajaa muutaman kilsan pätkiä niin tiputtelee jäähdytinnestettä joitakin tippoja,alussa tuli edestä vasemmalta runkopalkkia pitkin eturenkaan edestä,nyt valumapaikka on siirtynyt koneen alle :eek: En kyllä oo nähnyt mitään vuotokohtaa.Pitäisi saada kone pestyä jotta näkisi hiukan paremmin tuohon vesipumpun seutuville.Tätä vuotoa ei ole silloin kun kone on ajettu kunnolla lämpöiseksi.
     
  7. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    ja minkälainen kiinnityspanta on siinä downpipessä turbossa? Ei ole vielä sitä tullut tutkittua, et miten helposti irtoaa...
     
  8. t.t.tammi

    t.t.tammi 2nd gear

    v-band
     
  9. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    no eiköhän se sitten lähde irti.

    nyt mietin tässä lisä äärivalojen kytkentää/hankintaa. mitenkäs pitäis kytkeä järkevästi lisää äärivaloja, jos nyt on jo ryöstetty parkeilta virta nykyisille äärivaloille? pitäisikö releistää jotenkin, ettei joku nurkka ylikuumene ja johdot sula?
    tarkoituksena on laittaa vähän punaista taaksepäin ja eteen kirkasta.
     
  10. oobee

    oobee 1st gear

    Ehdottomasti ohjaus releelle parkeilta, ja kunnon johdoilla ja sulakkeilla siitä sitten äärivaloja suuntaan jos toiseenkin. Tunnetusti ameriikan sähköt on HIUKAN alimitoitettuja et ei kannata mitään ylimääräisiä lyhtyjä tai muitakaan himmeleitä laittaa alkuperäisten piuhojen jatkeeksi. Varmasti savu tulee jostain, yleensä kalliista paikasta...
     
  11. ssi

    ssi 2nd gear

    81 - 2-3 Shift Solenoid Circuit Fault
    83 - TCC PWM Solenoid Circuit Fault

    Nuot koodit pukkas tossa viikolla ja ei vaihtanu kakosta isommalle.
    Vaihoin tuossa virtalukonpohjan ja rasvailin nippoja ym lämpimässä tallissa ja akut irti.
    No siitäkö lähin sit ajeleen ni rupes vaihteet pelaan eikä tunnu et luistais (muutako m+s renkaat) No aamulla toihin ja työpaikanpihastako läksin työmaalle niin vikapäälle taas. Jossain vaiheessa tuossa loppuviikosta ku keliki meni plussale miltein niin loota rupes jälleen pelaan ja on ny pelittäny normisti useamman päivän.

    Lueskelin vanhoja juttuja asiasta..
    Elikkäs aiheuttaisko tämän toiminnan tai toimimattomuuden 2-3 solenoidi?
    Nuot kuiten ilmeisesti on sarjaa kulutustavara :poff:
    Minkäslainen nuot solenoidit on yleensäkki vaihtaa ja onnistuuko ilman että räjäyttää koko laatikon?


    Kummasti parani käyntiinlähtö ku vaihoin akut (75/800) 70neliösen yhyskaapelin plussanapoihin ja 35neliöset minukset koneenrunkoon +16neliöset auton runkoon. hyvä että kerkee virta-avaimeen koskee ni auto hyrskyttääjo :rotfl:
    Oli muuten melkosen hapettunu se piuha (alkuperänen) mikä menee akulta sulakeboxile. :soosoo:
     
  12. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    no niinhän siinä tulee äkkiseltään käymään, ex dodgessa kaikki miljoona äärivaloa oli kytketty parkkijohdoista vaan...
    ite en ole tutkinut takavalojani sen koommin, lähinnä johdotuksia. eli muistaakos kukaan heittämällä, et minkä värisiä on vilkun, parkin ja jarruvalon johdot? selviää ne tietysti kattomalla ja mittamaalla. lavalle vois kytkeä toiset led takavalot oikeaoppisesti, tällä hetkellä ovatten perävaunun pistokkeesta.
     
  13. mixmauser

    mixmauser 1st gear

    vaihreisto ongelmaa

    vinkkejä kaivattais?
    Subbarin 4L80E loota on ruennut temppuilee. Toimii normaalisti, mutta kun on ajellut vähän aikaa eli ilmeisesti kun on lämmennyt nii esim od luistaa ja vakkariheittää toimimasta. myöskin kiihdyttäessä jos sutiin niin menee tosi herkästi limp moodiin. kun sammuttaa ja seuraavan kerran lähtee ni taas toimii jonkun aikaa. Oisko vinkkejä mis vika ja kuis korjataan?
     
  14. oobee

    oobee 1st gear

    Tuohon laatikko-ongelmaan: ihan ensimmäisenä putsaat nopeus-anturit mitkä on siinä laatikon kyljessä kuskinpuolella. Korkeussuunnassa noin keskellä, pituussuunnassa toinen keskilinjan etupuolella ja toinen aikalailla takapäässä. yhdellä pultilla kiinni kummatkin. putsaat ne ja vaihdat keskenään. Akunnavat irti vartiksi ja kokeilu että toimiiko.
     
  15. kunnes

    kunnes 2nd gear

    Mikäs ois helpoin ja ilmasin tapa keventää sportsidia?
     
  16. jyke

    jyke 1st gear

    Lava tyhjäks.
     
  17. overdrivw

    overdrivw 1st gear

    Tankki tyhjäksi ja lavakaukalo pois ja takalaita pois, puskurit pois ja varapyörä pois, toinen akku pois onhan näitä vaikka mitä..
     
  18. kimbyyri

    kimbyyri 1st gear

    osa

    Onko kukaan tilannu rokkiautosta tätä viiksee
    STANDARD MOTOR PRODUCTS Part # DS698T

    Että mitähän tuo sisältää. Vai saisko suomesta halvemmalla.

    Thx
     
  19. tst

    tst Gearhead

    Minkäslaisella ohjelmalla pykäliä saa vaihdella? Läppäri löytyy windows seiskalla, mitä muuta tarvitaan, onko sulla myytävänä sellainen ohjelma?
    Vai saako niitä vaihteiden solenoideja muulla tavalla ohjailtua?


    Tuolla ilmeisesti onnistuu...Onkohan noita edullisemmin missään?
    http://www.gmtdscan.com/tech/default.aspx
     
  20. Panze

    Panze 3rd gear

    Toi on hyvä.
    Halvempaa tuskin löydät ellet saa jostain ostettua "käytettyä"
     

Kerro tästä muillekin!