Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. Popular-54

    Popular-54 Gearhead

    metsä autot

    Onko ekassa kuvassa pösö farku? 404

    Oliko konepellin alla mitään?
     
  2. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    403 se vois olla, mut ei missään nimessä 404.
     
  3. jaska777

    jaska777 1st gear

    Re: metsä autot

    Ne on kaikki aika pitkälti ajettu paikoilleen leiman loputtua josain vaiheessa ja ostettu seuraava.Vuosien saatossa on sit osia hävinnyt mutta kone tietäänkseni pitäs kaikissa olla. Itse en autosta noussu pösön kohdilla ja muitakaan ei tullu sillai tutkittua kun ei oikein itsellä tarvetta niitten osille.
     
  4. Mokomakin

    Mokomakin Gearhead

    ^^^ Aika happamaksi on A Kadettkin päässyt, jos kojelaudassa on kello vielä tallella niin se kannattaisi pelastaa. (Eli itsellä olisi moiselle kiinnostusta :oops: )
     
  5. jallu81

    jallu81 3rd gear

    Huono kännykkäkamerakuva, mut tuollaiset raadot löytys Iniöstä:
    [​IMG]

    jostai vanhasta kuormurista tehtyjä "traktoreita". toss mikä on nokka tännepäin, näytti olevan konekkin paikoillaan..
     
  6. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Mobilisti-lehdessä oli muistaakseni jo 80-luvulla kuva noista samoista autonjämistä.
     
  7. janio89

    janio89 3rd gear

    Eilen tuli tutkittua yksi navetta läpi, ulkoseinän vierellä seissyt Volvon N88 herätti kiinnostuksen. Puolet katosta ja välipohja tullut jo alas, purkuun menossa kesällä. Varaosia on ollut paljon, mutta edelliset omistajat/vuokralaiset vieneet kaiken tärkeämmän jo aikoja sitten talteen, "romut" jääneet jäljelle.

    [​IMG]

    [​IMG]

    Loput kuvat: http://amazon.kuvat.fi/kuvat/Aarteet/Navetta+25.2.2012/

    Saa tunnistaa osia, jokin bensakutonen siellä on, lisäksi ainakin nuo lyhkäiset harmaat lasikuituiset etulokasuojat jäivät kaivelemaan, mistä lienevät?[/i]
     
  8. signet

    signet Gearhead

    ^kuvissa piti silmään sivulasit joissa E/SA, et onko navetta joskus muinoin ollut jonkun street altered-teamin pajana??hieno kasipari olis olisko entisöintikelpoinen vielä?
     
  9. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    http://amazon.kuvat.fi/kuvat/Aarteet/Na ... G_3364.JPG

    Tää bensa-kutonen on Opelin tekele. Commandore? Omega?

    http://amazon.kuvat.fi/kuvat/Aarteet/Na ... G_3395.JPG

    Tässä kuvassa keskelle kuvaa on änkäytyny Chevroletin 3 lovinen manuaaliloota. Sopivuus -64 ja uudemmat Letukat - kutoset ja kasit.
     
  10. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Olisivatkohan nuo harmaat lasikuituosat "tornivolvo" F88:sta lampun ympäriltä :eek:
     
  11. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Mitähän tuolle N88 Volvolle tapahtuu? Täältä se sais heti katos tilaa.
     
  12. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

    Tuo Volvo on kyllä vielä ihan kuosissaan olevan näköinen kapistus :eek: kyllähän siitä saisi kohtuu pienellä vaivalla hienon pelin, eikä missään nimessä peräkärryvärkiksi...

    anglia67.kan kanssa samaa mieltä, eiköhän nuo "tornivolvosta" ole http://www.fahrzeugbilder.de/name/einze ... hinen.html 8)
     
  13. janio89

    janio89 3rd gear

    Kasikasi on navetan nykyisen omistajan mukaan jo myyty, toivottavasti myös menee hyvään kotiin eikä kärryaihioksi. E/SA sivulasit taitaa olla jostain kasipätkä fiiatista. Mutta nämä tavaran tunnistukset kyllä auttavat jos keväämmällä menee pelastaan jotain ennen hävitystä.

    Tosiaan jotain kuorma-auto hommia tuossa tehty aikasemmin, jotain kuorkki tavaraa oli sisälläkin ja saabbeja parikin varmaa purettu lohkoista ja kaasareista yms osista päätellen.
     
  14. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Tuo punanen auton etuovihan näyttäs olevan nappisilmä Ladasta...Tai voiphan se olla jopa polski Fiatista (taitaa molemmissa olla samat ovet.Missäspäin Suomea tämä ko.navetta sijaitsee?
     
  15. janio89

    janio89 3rd gear

    Samanmoinen näyttää olevan, mutta on kyllä jostain herkkumallista kun noin paljon kiiltävää listaa...
     
  16. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Voipi olla sellasesta 4-valo maskillisesta Latukasta...Tai polski Fiatista (Polski Fiateissa on ollut aina tuota kiiltävää listaa)
     
  17. audiq

    audiq Gearhead

    Olisiko Polski-Fiat, kun tuo tupakki-ikkuna ei näytä aukeavalta? Lada 1500S:ssä kun se oletettavasti on aukeavaa mallia.
     
  18. reynolds

    reynolds 3rd gear

    No juu Polskistahan se ovi taitaapi olla...Siinä olis jollekkin Polski-Fiat harrastajalle helmi löytö,ja näyttäs olevan aikas ruosteeton 8) ...Näitäkään osia ei ihan joka oksalla kasva :odroll:
     
  19. janio89

    janio89 3rd gear

    Fiiuahan se, laatokassa ei taida olla tota kylkilistaa vaikka kiiltävät ikkunankarmit onkin...
     
  20. wili

    wili 3rd gear

    Onkos kukaan kuullut tarinaa Joroisissa lähellä viitostietä pellolla ladon vieressä seisovasta Teijo-kuorma-autosta jonka lavalle on nostettu joku vanhempi Porsche tai sen tyylinen? Tällainen tarina tuli eilen kuultua.
     

Kerro tästä muillekin!