Opel A corsa 1.2 s ei käynnisty APUVA!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Phaeton, 6.3.2012.

  1. Phaeton

    Phaeton 3rd gear

    Moro,
    Ei varsinaisesti tälle sivustolle kuulu, mutta täältä olen aina avun saanut niin koitetaan nyt tähänkin.

    Elikkä kyseinen corsa jäi ajosta seisomaan n. 2 viikoksi, eikä sen jälkeen enää käynnisty. Laitoin uuden akun, putsasin virranjakajan kontaktipinnat, katsoin tulpat, kipinä tulee. Bensaa ruikkaa kaasarin kahdesta putkesta kun kaasuvipua liikuttaa. Ei edes hörähdä vaikka kaadoin suoraan kurkkuun. sähköliitoksia putsailtu ja crc:tä ruikittu.

    Mitä raati epäilee? Olisko jako sekaisin? Bensapumppu näyttäisi toimivan.

    Terv. nimim. poikiko sorsa
     
  2. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Kondensaattori? Tai jokin muu sytkän pikkuhilpe? Yleensähän tuollaista Cepo sorsaa ei saa hengiltä millään...
     
  3. Lepakko

    Lepakko Gearhead

    Mittaa mihin asti sähkö tulee. Omissa Opeleissa esiintyneitä kipinän puuttumiseen johtavia vikoja: kärjille tuleva johto jäänyt jakajan kannen väliin, kuori ehjä, johto poikki kuoren sisältä. Toisessa oli katkennut jakajan akselista sokkatappi, joka johti siihen, ettei jakaja pyörinyt lainkaan. Tämä on ainakin helppo tarkistaa. Kolmannessa jakajan kannesta puolan johdon hiili oli hävinnyt. Mittaa puolan johto ettei ole poikki.
     
  4. Phaeton

    Phaeton 3rd gear

    Kipinä tulee, ainakin irtotulpalla kokeilemalla. Voihan olla että paineen alaisena ei tule. Täytyy tutkia lisää, kiitos tähänastisista vastauksista.
     
  5. jake74

    jake74 1st gear

    tulpakki voi olla rikki että vapaassa ilmatilassa antaa kipinää mutta paineen alaisessa ei jaksa antaa.

    mulla oli c ascoonassa johtosarja rikki (kärjetön järjestelmä) joka meni puolalta jakajalle. anto kipinää miten sattuu yleensä ei ku piti autolla lähtee jonnekki.
     
  6. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Mä sain. Se paloi.
     

Kerro tästä muillekin!