PROJEKTIT 2012 ( Charger -68)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja hummer1, 24.2.2012.

  1. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    NAMI NAMI!!
     
  2. 2dht

    2dht 3rd gear

    Upeeta!
     
  3. Harzzza

    Harzzza 1st gear

    Oujee...! Alkaa kaasujalkaa kutitteleen...
     
  4. hummer1

    hummer1 3rd gear

    [​IMG]
    [​IMG]

    Lähden huomenna katsomaan autoa Viroon . Hankittuna on uutta osaa ja tarkoitus asennuttaa ne, kun auto maalattu. Siinä on Hotchkis TVS ja Ready to run jakajaa yms. Ajatuksissa olisi vielä laittaa Atomic EFI , TTI 2,5" pakoputkisto + Flowmaster 40 pöntöt.
     
  5. Jymy70

    Jymy70 Gearhead

    kyllä kyllä... hyvältä näyttää!

    Olen menossa tallille näillä näkymin reilun viikon päästä... tervetuloa kuuntelemaan soundit TTI:stä+Flowmasterista!
     
  6. hummer1

    hummer1 3rd gear

    Jymy70 tullaan kyllä! Tilasin kylläkin jo putket tuumacidiltä.

    Terveisiä Virosta.. kävin katsomassa autoa ja olin tosi tyytyväinen. Näytti mielestäni oikein hyvältä ja palvelu on ollut hyvää ja asiantuntevaa. Kuulemma tälläiset projektit silloin tällöin pirstävät automaalaamon arkea ja antaa vaihtelua normaaliin työhön. Siellä kylän miehet käy katselemassa vähän väliä miten työ edistyy.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  7. hummer1

    hummer1 3rd gear

    tässä vielä lisää tuoreita kuvia

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    pitäsköhän tälle tehdä kanssa jotain .. jossain vaiheessa
    [​IMG]
     
  8. Pietu

    Pietu Gearhead

    Mites tuo uus kattopelti istuu? Itelläkin pelottaa mitä tuolta vinyylin alta löytyy... Jostakin paikoista kuplinu tuo vinyyli sen näkösesti, että ruostetta alla.
     
  9. studio57

    studio57 Gearhead

    mulla oli pari pikkusta pattia katossa ja alta löytyi täyspaska katto.. = uusiksi meni !
     
  10. hummer1

    hummer1 3rd gear

    Siellä oli tullut laitettavaksi joku Lincoln tai mikä lie , ihan kiva oli joka tapauksessa ja jumalattoman pitkä, siinä oli ollut kans vinyylikatto ja aika huonossa kunnossa näytti olevan katto vinyylin poiston jälkeen

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]


    Taitaa nälkä kasvaa syödessä...tai olenko liian varovainen, kun haluan että kaikki toimii moitteettomasti . Kun nyt moottori on irti valmiiksi niin lähetin varmuuden vuoksi vaihteiston tarkistettavaksi ja huollettavaksi Tallinnaan.
     
  11. hummer1

    hummer1 3rd gear

    Taas edetään ... Tuli pientä jännitystä peliin kun auto piti luovuttaa tänään ja viimeisen 1,5 viikon aikana ei saanut firmasta vastauksia eikä siellä vastattu kunnolla yhteyden ottoihin... tuli kiire lähteä viroon tarkistamaan tilanne pelkäsin jo että mafia kaapannut koko firman. Tilanne ei kuitenkaan ollut niin paha kuin olin jo kuvitellut. Ongelmia oli ollut , työtekijöitä lähtenyt muualle töihin ,kiirettä, rahat vähissä, sairaslomia yms.. no sovittiin että auto luovutetaan ens viikonloppuna. Lyötiin kättä päälle johtajan kanssa ja taas odotellaan viikko.
    Auto alkoi olla jo aikalailla kasassa ja sisusta paikallaan yms


    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  12. Erppa

    Erppa Gearhead

    Laitetaan nyt oma kuva sekaan , kun muutkin...

    Pitkästä aikaa mopar kärpänen puraisi ja Chargeri tuli leimattua muutaman vuoden seisonnan jälkeen.Kyllä on mukava ajella pitkästä aikaa! :D

    [​IMG]
     
  13. studio57

    studio57 Gearhead

  14. 2dht

    2dht 3rd gear

    ^Ootteko huomanneet että ahtimen remmi on vahingossa jääny vähän löysälle. :rotfl: :rotfl: Kannattaa kiristää se ennen dynopäivää.. :poff:
     
  15. hummer1

    hummer1 3rd gear

    Auto maalattuna ja kokoonpantuna! Maalari luovutti sen tänään. Hyvältä näytti. Laitoin vielä ennen sisustan kasausta äänieristys levyt lattiaan ja takakonttiin. Vaihdelaatikko on myös nyt tarkistettu ja kunnostettu uusilla tarvittavilla osilla.
    Jätin auton vielä yhteen tuttuun korjaamoon jatkotoimenpiteisiin. Siellä laitetaan tekniikkaa uuteen uskoon. Hommattuna kaikki alustan osat ja lisäksi Hotchkis TVS alustasarja, MSD ready to run virranjakaja ja blaster 2 puola, Grantin puu ratti, Mopar perfomance venttiilikopat, TTI 2,5 tuuman putket ja Flowmaster 40 pöntöt, Atomic EFI ruisku ym

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  16. Jymy70

    Jymy70 Gearhead

    ^kylläpä näyttää hyvältä! Joko on stadin cruisingissa kesäkuussa?
     
  17. hummer1

    hummer1 3rd gear

    jos menee suunnitelmien mukaan , eikä tule takaiskuja pitäisi auto kotiutua Helsinkiin noin parin viikon päästä... ja kyllä tullaan Hesa cruisinkiin ja myös Espooseen ja Vantaalle.
     
  18. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    etkös säkään laittanu vinyylikattoo takas? ja ystävän neuvo! unohda grantin ratit ja laita orginaali woodgrein ratti,erottaa miehet pojista!
     
  19. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    ja oon kyllä kateellinen!!! on kyllä hiano!
     
  20. hummer1

    hummer1 3rd gear

    kyllä ajatuksena olisi laittaa vinyylikatto ..sitten jossain vaiheessa, kun sen ehtii hommata .. ajattelin mennä nyt näin toistaiseksi.. mites sen oman auton kanssa joko on ajokunnossa ?
     

Kerro tästä muillekin!