Pakoputken teettäminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Tikom, 16.3.2012.

  1. Tikom

    Tikom 1st gear

    Onko Oulun seudulla korjaamoja, joissa voisi teettää pakoputkiston tai mitä firmoja Suomessa, josta voisi tilata? Joistakin olen kyselly mutta ei oo onnistunu. Auto on vm -65 Toyota Crown.
     
  2. jaj

    jaj Gearhead

    Martelius Laitilassa missä melko varmaan onnistuu. Mutta ei ihan Oulun lähellä :D
     
  3. ajk

    ajk 3rd gear

  4. textex

    textex 1st gear

    juuh

    onkohan tämä se herttoniemen konepaja tms....teki jenkkiin 2-3vuotta sitten putket ja tälläpä oli harvinaisempaankin kalustoon vääntö-ohjeet(!)
     
  5. rici

    rici 3rd gear

    ostat sopivan määrän motonetin mutkia ja pikkusen hitsilankaa niin siittä se syntyy ja saat kulkemaan mistä haluat
     
  6. Aako

    Aako 1st gear

  7. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    niinpä. Ite oon tehny kaikkiin noihin omiin ropposiin putken just motonetin pätkistä ja aika hyvä on tullu. Tosin vaatii jonniiverran jumppaa/sovittelua/vääntelyä/kääntelyä jos haluaa sellasen ettei kolise mihinkään.
     
  8. Rässi66

    Rässi66 3rd gear

  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Maksaahan se teettäminenkin jo joten eihän se sitten niin justiinsa oo jos tulee kymppejä toimituskuluja jostain muualtapäin Suomea?
     

Kerro tästä muillekin!