Karanneet pyyntihinnat!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Rüsselsheim, 28.9.2006.

  1. ruuvari

    ruuvari 2nd gear

    Kuin niin karanneet? Hinnathan on kohdallaan. Enemmän minua ottaa päähän tämä porukka joka purkaa autoja kilvan, kun niistä saa enemmän rahaa osina kuin kokonaisena. Nyt kun autot on kalliita niin niitä pelastuu enemmän tulevillekkin sukupolville.
     
  2. jylhä

    jylhä 1st gear

    ja tuohon arvostus juttuun, kaikki, tai ainakin lähes kaikki saa lainaa pankista, ja voi ostaa auton kuin auton. kädentaitoja ja nyppimisen vaatimia hermoja ei rahalla saa. kateus on köyhyyttä kamalampaa, joten siihen ei kummassakaan tapauksessa kannata ryhtyä.
     
  3. Naula

    Naula 3rd gear

    Jo hetken aikaa tätä aihetta itekkin päivitelleenä, oli pakko saada ilmastua ihmetystä julkisestikin, kun näin tämän: http://www.nettiauto.com/chevrolet/c10/4591283

    Siis lähes 13k€ mattamustasta 70-luvun lopun GM-pikkiksestä?? Mun mielestä toi yli kymppitonnin hintaluokka on varattu, ainakin toistaseks ihan muunlaisille laitteille.

    Ei tää voi vaan olla sitä, että ennen oli ennen nyt on nyt. Noita vehkeitä kyllä löytyy vielä, eikä sillä että ite himoitsisin just tollasta laitetta mutta kaikkien noiden pyyntien takia hinnat vääristyy entisestään. Maksetaanko tollasia pyyntejä, vai mitä noille laitteille käy?
     
  4. fordstw

    fordstw Gearhead

    Hintaa en ala kommentoimaan,mutta kyseisen auton livenä nähneenä
    täytyy sanoa et yhtä hyvää ja tollasilla varusteilla olevaa ei varmaan suomesta toista löydy.
    Vaikka mattamusta onkin..
     
  5. Beauville

    Beauville 1st gear

    No kuvista päätellen (ihan mutua. Autossa usa kilvet) on auto tuotu kontin täytteenä. Ja nyt yritetään myydä ylihintaan jollekkin hölmölle. Näin saadaan se kontissa tulleen oman harrastepelin tuonti hiukkasen halvemmalla. Tämä kontin "täytetuonti" näkyy yleistyneen. Näitä täytteitä näkyy nettiautossa olevan kaupan entistä enemmän.
    Ja hölmöhän se ei ole joka pyytää. Ostajan punnittavissa on summa minkä on valmis maksamaan.
    Tuosta pickupista en tarjois 4000$ enempää. Jenkeistä löytyy kyllä valinnan varaa...
     
  6. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Kuusi vuotta sitten avattu ketju. Vuonna 2006 hinnat olivat kohdallaan nykyiseen tasoon verrattuna. Nythän hinnat ovat pilvissä, mutta samaan aikaan markkinoilla on melko räikeä ylitarjonta.

    Nettiauto on jo puhtaasti vaihdantatalouden piirissä. Varakas käteisostajahan hyötyy tästä kun voi taktisesti tarjota pitkään myynnissä olleesta nettohintaa.

    Jätetään paljastamatta mikä auto, mutta yksi esimerkki tällaisesta tuli koettua. Nettiautossa ilmoitus antoi ymmärtää, että auto normaalisti käytössä ja "ikäisekseen hyväkuntoinen". Paikan päällä ulkomaisissa kilvissä oleva auto puretulla sisustalla ja SES-valo kojetaulussa.

    Ja jatkuvasti rantautuu uutta kalustoa, josta tosin osa on jo ensivilkaisun perusteella otettu suoraan paalikuormasta.
     
  7. Porsas

    Porsas 3rd gear

    Itsellä jotenkin sellainen fiilinki näistä suomen pyyntihinnoista että halvat (tavalliset mallit tai huonot) autot ovat suhteellisen kalliita ja kalliit autot edelleen hyvinkin paljolti kohtuuhintaisia mistä syystä laatukalustoa myös karkaa melkoisesti ulkomaille. meillä ostajakunta on vain niin pahuksen kapea kalliimmille laitteille vaikka se pikkuhiljaa leveneekin.

    OT: homma on vähän niin kuin alkon tuotteet että paska kama on kallista ja laatuviinit yms ovat suomessa usein todella kilpailukykyisissä hinnoissa)
     
  8. Aako

    Aako 1st gear

    Aika kummallinen tuo hintapolitiikka näissä vehkeissä, kun romusta saa maksaa ittensä kipeäksi ja huippuyksilöstä maksetaan romun hinta, eikä yhtään yli! Eli nuo projektit on älyttömän hintasia, vastaavasti hyvien yksilöiden pyynti on kohdallaan, ei niiden halpoja kuulukaan olla, niihin on kuitenkin käytetty aikaa ja rahaa suunnattomasti, tai sitten ne muutamat hyvin säilyneet yksilöt, joiden arvo onkin sitten omaa luokkaansa!
     
  9. Porsas

    Porsas 3rd gear

    juurikin noin, itse ainakin taidan jatkossa lopettaa ihan kokonaan projektien ostamisen kun orkkiksia ehjiä ja hienokuntoisia saa netistä klikkaamalla eikä tarvi maata vuosia tallilla...loppuhintakin kaiken kukkuraksi halvempi yhdeksässä tapauksessa kymmenestä ...projektit vaan koukuttaa kun saa pihan täyteen rojua "halvalla"
     
  10. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Jos toi menee likikään tolla hinnalla kaupaks, ni ostajalle voi vinkata et multa lähtis valiantti slantilla edulliseen 20k€:n hintaan. :rotfl:
     
  11. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Video kannattaa tsekata:

    http://www.youtube.com/watch?v=wx9obn-EWTI on pikkusen eroa suomi-autoihin.

    Lisäksi voin kertoa, että nuo on paskottu meillä Suomessa jo 20 vuotta sitten paalikuntoon kaikki. Eli sellainen, joka haluaa vanhakoppasen alkuperäisen bensa-stepparin ilmastoinnilla ja cruseilla, ei varmaan pidä pyyntiä ihan poskettomana...
     
  12. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    http://www.nettiauto.com/plymouth/cuda/3605660

    toi on vähän samantyyppinen tapaus kuin tämä cuda.. korinvaihto, elikkä ei aito avokaan.. seisonut jokusen vuoden ja tarvis korjuuta. okei joo, isolohko mutta kummiskin haluu tosta yli 40 000€ :eek: :eek: :eek: :eek:

    Tää on ollu myynnissä varmaan koht vuoden.. missä unissa toi myyjä oikeen elelee? :rotfl:
    Mä en tosta maksais kun korkeintaan kympin, jos sitäkään.. No se on tosin mun mielipide. Jaa että mitä näille käy? Pölyttyy tallissa kun kukaan ei oo valmis maksamaan pyyntejä..
     
  13. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Tuo Cudahan on ollut kaupan (oliko peräti samoilla myyntikuvillakin osittain) suunnilleen yhtä pitkään kuin Termosen fyry eli melkein vuosikymmenen.
     
  14. zejk

    zejk 1st gear

    Ei helvata ! Pienet on kuviot ihmisillä jos pitää pähkäillä mitä toiset pyytää vehkeistään....eikös se ole niin että omiaan myyvät ja hinnoitelkoot miten haluavat, menee kaupaksi tai ei. Minullakin myynnissä foordi miljoonalla ja chevy kahdella...ihmetelkääpä sitä.
     
  15. Karpov

    Karpov Double Gearhead


    Määki aina kitisen kovista hinnoista ja kitisen viäläki. Haittaa autojen myyntiä kun hintatasot ihan mitä sattuu. Tosiaan hyvästä ei makseta ja romusta pitäs maksaa kauheesti, kuppaset mallit ja moottorit maksaa enemmän kun kunnon moottorit jne.


    Europuolella romahtanu entisten luksuspelien hinnat ja muutkin aika totaalisesti mutta jenkkipuolella painetaan vaan hintaa ylös vaikkei ne kaikki niin harvinaisia ja priimoja oliskaan...


    Myin just 1400 euroa toimivan cutlassin 69 vuoden 350 koneella. Nyt kun avaan nettiauton ja mietin mihin sitä sijottas 1400e niin ei paljon kellot soi.
     
  16. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Onko se kuvioiden pienuudesta kiinni. Mielestäni netti-ilmoittelu on kuitenkin sillä tapaa julkista kaupankäyntiä että hinnoista voidaan keskustella avoimesti.
    Ainahan sitä voi ilmoitella paikallislehdissä ja kaupan seinällä jos ei miellytä se että voi googleen lyödä vastaavan auton tiedot ja katsella hintoja muualta.
     
  17. juro the dog

    juro the dog 1st gear

    40000,- leimaamattomasta korinvaihto himmelistä!?!
    :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  18. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    mä en maksais kun 5000e tuollaisesta kv,kopiosta. no ehkä 10000e,,paitsi ettei ole sitäkään,,, :poff:
    miten tämän selittäis...
    mutta jotenkin sellainen tunne että tuo nettiauto ja autoharrastajat on kussut omille kintuilleen,,,
    hinnat on niin paljon ettei 18 vuotiaat rokkarin alut saa työkkärin korvauksilla edes sitä 6 valttteria alleen,,, noi hinnat on ihan ihmeellisesti keksitty nykyää,,,ei vastaa todellisuutta,,,,saattaa olla että 5 vuoden päästä itketään että olipa 2012 kaikki halpaa.
    tai sitten ihmiset tulee järkiinsä ettei täss ole mitään järkeä.
    mutta ne tusinoittain harrastetut challengerit maksaa jokapuolella isosti rahaa,, moni säilöö sitten niitä talliss,,,ajoon ne on perhana tehty,,,ne kuuluu maantielle eikä mihinkään sijoitus kikkailuihin.
     
  19. juro the dog

    juro the dog 1st gear

    autot tykkää siitä että niillä ajetaan.
     
  20. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    samaa mieltä.kymppitonni esim metsäraato chargerista,rullaava,aivan laho,sisusta uusittava kokonaan mittaristoa myöten,sama se mitä siinä tyyppikilvessä on se onkin ainut ehjä osa autossa.etenkin joku valtteri,alkuperäinen suomi harrastajien kiertopalkinto,telamaalaajien ykköspytty keulassa 6 donaa. :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!