Station Wagon forums.com

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Ismoskosmos, 2.3.2012.

  1. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Yhdyn Faikkukuuskutosen kommenttiin. 8) Tossa Studessa kohtuu st(u)ydet siivet jos en väärin muista.
     
  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Taitaa olla tämä micheebb semmonen kova farmariharrastaja. :lol:
     
  3. Kartsa67

    Kartsa67 3rd gear

    Tämä on mielestäni varsin hyvänlaatuinen perversio etkä ole "sairautesi" kanssa todellakaan yksin. :D

    Se on kumma kun tuo korimalli miellyttää aina silmää, riippumatta auton kunnosta ja merkistä eikä tätä samaa ei ole havaittavissa noiden sedanien kanssa. Jos olisi mahdollista hankkia itselleen top 10 autoa mitä on aina haaveillut, niin kyllä niistä suurin osa olisi kyseisen korimallin edustajia.
     
  4. 2mi

    2mi 1st gear

  5. Putte

    Putte 1st gear

    Standard Catalog kertoo valmistusmääräksi 8019 kaikille Monaco farmareille. Määrässä ei ole eroteltu Monacoja, Royal Monacoja ja Royal Monaco Broughameita vaan luku on noitten kaikkien yhteinen valmistusmäärä.
     
  6. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Onkohan tuota saanut lunkkulampuilla?
     
  7. nixon

    nixon 3rd gear

    ^Luulisin, että ainakin kaikki 76 & 77-malliset on luukuilla.
     
  8. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    Vähän ot, mutta jenkkilästä kumminnii. Kuka on viimeeks nähny tämmösen farmarin? Nii-in. :odroll: Tai edes sedanin? Nii-in. Rancheroita kyllä on muttei tämmösiä..

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  9. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Kaverilla on ton tapainen farkku... 77 ltd country squire 400 koneella... Porissa.. En foorteja niin tarkkaan tunne että onko tuo kuvassa oleve midsize? Kaverin auto kyllä ainakin ihan täys kokoinen ltd
     
  10. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    Kyllä toikin on fullsize, mut eri keulalla.. Jostain syystä näitä ei oo pahemmin näkyny.
     
  11. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No juu eipä oo näkyny ton näkösiä Ford wagoneja liiemmin. Jyhkeä ilmestys. Se on mukava kuulla, jotta farkkuhulluja löytyy. Siinäpä sitä olis unelmapeliä ku olis joku '40l luisuperä ja kaverina joku '50l loppupuolen STW. '59 Letukalta ja Buickilta löytyy ne minun ikisuosikit. Ja Voortilta ehottomasti kans '59 ja '57 Mercury. 8) En oo varmaan yhessäkään Topikissa hehkuttanu kyseisiä Farmarimalleja. :rotfl:
     
  12. Comero

    Comero 1st gear

    Naapurilla oli aikoinaan tuollainen harmaa LTD Country Squire.
    Toi muuttotavarana Suomeen New Yorkista joskus '78-'79.
    Hämärä muistikuva sieltä yli 30 vuoden takaa autosta on, että rekisteritunnus olisi ollut NT-488.
     
  13. pequli

    pequli Gearhead

    Tämmöiseen tuli joskus viime vuosituhannella tehtyä C6-remontti. Oli melko massiivinen laitos (Siis auto)
    [​IMG]

    [​IMG]
     
  14. jooseteemu

    jooseteemu 1st gear

    farkkujen aatelia... tämä helmi kaunistaa/kauhistaa tampereen katukuvaa päivittäin :D 1960 lesabre rottahenkeen tietysti 8)
    [​IMG]
     
  15. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Juu tuo on minulla suomen epävirallisessa ''STW-mallit (toivottavasti vielä joskus omalla pihalla) top kympissä! Nettiautosa tuntuis kohtuu hintaan kaupan olevan. Hakisin heti pois, jos olis ylimääräistä tai kauppaaja suostuisi vaihtoihin. '59 farkku on sitten vielä hitusen kommeempi malli etenkin takapään osalta ja semmonenkin tuolta minun salaiselta listalta löytyy. :rotfl: :wink:
     
  16. Kartsa67

    Kartsa67 3rd gear

    Minulla tuntuu olevan Ismoskosmoksen kanssa aika pitkälle sama maku eli kyllä kelpaisi tuo Buikki omallekin pihalle koristeeksi ja naapureiden riemuksi. Valmistusmääristä en tiedä mutta harvinainen farmi tuokin varmasti on meidän leveysasteilla.
     
  17. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joskus olen Ralf Sirenin kirjoista bongannut tuotantomäärät, mutta ei ne muistaakseni pyöriny ku muutamassa tuhannessa ku siihen ynnäsi vielä Invicta mallit. Ihmettelen suuresti sitä miksi näiden hintapyynnit ei ole noussu pilviin? Sedanistakin saa maksaa enemmän. Saman olen huomannut niin Ruotsissa kuin Jenkeissäkin, kun olen sattunut tuollaisen tai viisysin löytämään.
     
  18. Kartsa67

    Kartsa67 3rd gear

    Luultavasti juuri siitä syystä kun korimalli ei ole 2D HT tai avo? Farmarit on useimpien mielestä vähän sellaisella "perheen kakkosauton statuksella" ja niiden arvo on vasta vähitellen alkanut nousemaan ylöspäin harrastepiireissäkin. Varmasti on aikanaan helpommin päätynyt farkku paalattavaksi mitä vastaavan kuntoinen ja ikäinen sedani.

    Nyt kun tietyt mallit alkavat olemaan todella harvinaisia niin se sitten näkyy hinnoissakin ja toki on myös paljon aikanaan valmistettujakin joiden hinnat tuntuvat olevan aika kovia, esimerkiksi 60-64 Chevyn isot farmarit jos ne vaan vähänkään on kunnossa ja tuntuu noissa projektikuntoisissakin olevan pyynnit aika kovia.

    Tuon Buikin hinta oli kyllä suht edullinen juuri tuohon harvinaisuuteensa nähden. Ei sillä rahalla saa edes ajokuntoista vastaavan ikäistä Chevyn farmia?
     
  19. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No juu se täytyy myöntää Letukoiden osalta, jotta Äxärunkosilla voi näköjään pyytää enemmän vaikka sitten farmarista. Harmittavan halvalla möin aikoinaan oman kuusnelosen, van olihan siinä vähän hiposteltavaakin. :)
     
  20. kurko71

    kurko71 Gearhead

Kerro tästä muillekin!