Harjoituspäivä 18.5 Motopark

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 27.3.2012.

  1. Viljar

    Viljar 1st gear

    VKM on tulossa ! :)
     
  2. supo

    supo Double Gearhead

    Tervetuloa Viljar teameineen!!!Näyttää siltä että tulee historian nopeimmat harjoituspäivät!!!Eli 5.5 vajaa mutta tulee varmasti reilusti porukkaa ajamaan!!!
     
  3. Hate

    Hate 3rd gear

    Täältä on tulossa 1,5
     
  4. rude1

    rude1 Gearhead

  5. supo

    supo Double Gearhead

    Eli 4 vajaa!!!
     
  6. askom

    askom Gearhead

    Kai se testilista ei oo enää mitään vajaa, aikaakin .... kovin paljoo

    Me ei oo mun oman laiskuuden takia vielä ehditty virallista fyyran lomaketta täytellä; mut tottakai ollaan ajamassa; siis testataan ja sit ajetaa kisakin! Mut kun se viime hetki on kuitenki oottamisen kannalta paras! 8)

    Aikataulullisesti siinähän on se kokonainen helatorstai ennen, niin ehtii täältäki Jyskälän takaa (kuiteski yli 20 km keskustaan) noin pitkän siirtymän perjantaihin mennessä tehdä. Tuleehan siinä just sen verran et voi "iltalomilla" olla kisapakalla?
     
  7. supo

    supo Double Gearhead

    Hienoa Asko,olen vähän päivitellyt tuota tilannetta tänne että porukat tietää tilanteen ja nyt näyttää siltä että päästään pitämään harjoituspäivä varmasti!!!Kaluston suhteen näyttää siltä että näemme jo perjantaina kovaa menoa!!!
     
  8. Leinonen

    Leinonen 1st gear

    http://www.fhra.fi/sitenews/view/-/nid/19/ngid/1

    Harjoituspäivä järjestetään Motoparkissa. Pääsiäisen aikana tuli riittävästi uusia ilmoittautuneita osallistujia, jotta päivä järjestetään. Uusia ilmoittautumisia otetaan edelleen vastaan ja paikan päällä myös voi ilmoittautua.
     
  9. homer

    homer Double Gearhead

    Sinnehän on luvassa oikein nitron paukettakin (Janne Ahonen). Jos rata on kunnossa niin taitaa olla Motoparin ennätys (mikä sitten lieneekin) menossa uusiksi.
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ainakin jotain 5.1 kellotuksia siellä on joskus taannoin vedetty joten aika kovaa pitää nyt harjoitellessakin sit mennä jotta se rikkoutuis :lol:

    Tosin, tuskinpa Ahonen edes ajaa siellä nyt täysiä varttimaileja :wink:

    Mut hieno juttu kun on mukana testaamassa, ainahan jo tollasen käyntipauke piristää päivää 8)
     
  11. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Poijjaat tulevat kuulemma vähän reenaamaan sinne... Osaavat sitten olla oikealla puolella autoa kun on tositilanne päällänsä.
    **ttumainen tuommonen pitkä putki jos sattuu olemaan väärällä puolella, yli ei pääse, ali ei mahdu ja kiertämällä joutuu kävelemään ainakin 20 metriä :rotfl:
     
  12. supo

    supo Double Gearhead

    Hienoa toimintaa eli saamme varmasti tämän johdosta hienosti porukkaa Motoparkkiin SM-avaukseen!!
     
  13. Vallu 426

    Vallu 426 3rd gear

    Miten hemmetin nuoria kaikki oikein on,jos ei muista kun Paha Paavali ajoi 1992 5.17 ajan ja oli mukamas vaan harjottelemassa steitsaamista ja lähtövaloihin tottumista.No Pave kuitenkin anto myös hieman ns.lappua lattiaan ja sen jälkeen en oo hyväksyny,kun joku sanoo ettei Motoparkissa voi ajaa kovaa....

    Se näkyy olevan kuskista kiinni,mutta hiton hienoa kun Janne tiimeineen tulee testailemaan,,jesss!!!!
     
  14. homer

    homer Double Gearhead

    Omalla kohdalla lienee niin että olen jo niin hemmetin vanha etten muistanut ensin ittekin olleeni paikanpäällä... Ja vuosihan taisi tuolloin kuitenkin olla 1991.
    Mutta ajetaankohan Motoparkissa tänä päivänä nitroautolla enää täyttä varttimailia?
     
  15. Putte

    Putte 1st gear

    Paavalin 5,17 pysynee ennätyksenä, sillä topikoille ei enää mitata vartin aikaa. Sen sijaa 1000 jalan ennätyksen Janne ajaa, vaikkaikin löysännee reilusti ennen maalia.
     
  16. Hezuz

    Hezuz 3rd gear

    Juu olin silloin nöösipoikana rataryhmässä ja mulle tais sattua kohdalle lähtöalueen paloukon huki. Siinä tulipalopuvussa ja 12kg sammutin kourassa pikkasen jännitti kun Paavalin räksteri rätisi vieressä. Oli melkoinen paukku kun lamput välähti ja läpät aukes...poju tais pudota polvilleen moisesta :eek:
     
  17. Jza

    Jza Double Gearhead

    Ooks varma? Ajoihan se Poutiainenkin tuhannen jalan ajan. Eikös sitä väliaikaa lasketa myös mukaan vaikka tähtäin olisi ollutkin sata metriä kauempana?
     
  18. Putte

    Putte 1st gear

    Väliaikoja ei ole koskaan noteerattu ennätyksiksi eli eka topikalla Motoparkissa 1000 jalan ittauksella ottaa sen matkan rataennätyksen nimiinsä.
     
  19. Jza

    Jza Double Gearhead

    No ei varmaan "virallisiksi" juu. Vaikkakin eikös se väliaikakin ole yhtä virallinen kuin loppuaika, vai pitääkö nekin anoa jostain? :eek:

    Mikä muutan mahtoi Poutiaisen vedon 1000 jalkainen olla?
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Sitä ei varmaan tiedä enää kuin tiimi, enkä ole aivan varma mitattiinko tuohon aikaan vielä kaikkia väliaikoja, se on siinä ja siinä.
     

Kerro tästä muillekin!