ACS 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja luppes, 3.11.2011.

  1. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    Onkos paikalla (portilla) se perinteinen FHRA:n rekka, jossa voi päivittää (maksaa) jäsenyytensä ja lippu näyttelyyn heltiää samalla?
     
  2. S.A

    S.A 1st gear

    Puolseiskassa, Ylen ohjelmassa siis oli tästä tulevasta näyttelystä juttua. Kuvissa vilahti muistaakseni numerolla 6 ollut Ford GT.
    Kysymys kuuluu, saiskos tästä laitteesta etukäteen tietoa, että onko tuo aito vai Lahdessa pari vuotta sitten nähty Replica, joka olisi uusiin kuoseihin maalattu?
    Mun mielestä kyseessä ei ollut tämä Us Parts:n GT.

    Kiitän tiedoista!
     
  3. Fuell

    Fuell Gearhead

    Eikös toi ole vähän pervoo laittaa MoPar amppari fordin oveen :poff: , vitsi vitsi haittaakse :D
     
  4. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Kyllä se varmastikkin on samassa paikassa (sata varma en oo mut 99 prosenttisesti saletti)...
    Eteläisellä sisäänkäynnillä myös on mahdollisuus tuhlata rahansa ja hommata jäsenyys itsellensä sekä sukulaisille :wink:
     
  5. homer

    homer Double Gearhead

    Ennakkomaistiaiskuvia? Huomenna kyllä paikalle pitäisi tulla mutta kyllähän kuvia voisi etukäteenkin kattella.
     
  6. puu

    puu Gearhead

    Mitenkäs eläkeläis- ja varusmiesalennukset?
     
  7. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    Lapa pystyyn jos törmätään.. Tai siis toivottavasti ei kirjaimellisesti törmätä.. :lol: Joko huomenna tai lördagina näillä näkymin liikkeellä siellä sitten.
     
  8. turboman1

    turboman1 3rd gear

    GT ei ollut sama, oli Eestin kilvissä. Lahden GT:n omistajan mukaan hänen mielestään replica. En nyt muista oliko ohjaus oikealla kun kuumetta tuli mitattua 38.4 astetta kotia päästyä klo 22...

    Yhtä juhlaa HRF:n osaston rakentaminen tänään, kun messukeskuksen parkkikorttisysteemi on ihan hanurista. Kolmella ennakkoon tilatulla parkkikortilla ei meinannut päästä ulos, koska en ollut syöttänyt portilla lukijaan sisäänajettaessa...milläs per..leellä ajat sisään, kun autolla ei pääse ulos ja kävellen et voi ajaa sisään! Toi ongelma ei oo FHRA:n vaan messukeskuksen...

    Kiva haastella poislähtöportin mikrofonin kautta leidin kanssa, että kortit on OK ja aktivoitu, mutta kun et ole ajanut sisään, niin et pääse uloskaan... :mad:

    HRF:n kisapelit löytyy samasta hallista, jossa on esiintymislava. Ollaan ihan takakulmassa, katsomon alla ja Legendsien vieressä.
     
  9. S.A

    S.A 1st gear

    OK! Kiitän tästä paljon.!
    En yhtään ylläty, jos on replica. Aitoja ei liiemmin ole missään, ja jos on, hintalapussa on uuden Lamborghinin verran numeroita. Jos edes riittää.
    Kiinnostaa vaan paljon nämä historialliset GT-klassikot, onneksi Suomeenkin on yksi tällänen näköispainos saatu.
    Onko tuola näyttelyssä mitään muuta, fööni puolella mitään Italialaista eskottiikkaa tai mitään?
     
  10. maverick

    maverick Gearhead

    [​IMG]

    Näin mageita paitoja löytyy Bee-One Power Gear osastolta!
     
  11. Raitsa

    Raitsa 2nd gear

    Aika pian se alkaa, kohta hypätään autoon.

    [​IMG]
     
  12. VSOP

    VSOP Gearhead

    Olen kyllä tästä niin samaa mieltä, tälle FHRA ei voi mitään, mutta messukeskuksen puolelta tää on raakaa rahastusta. Säästän Teidät yksityiskohdilta, mut kyllä se eilen ketutti kun kahta autoa vei näytille, toinen ajamalla, toinen trailerilla. Eka meni sisään ilmatteeks ajamalla, seuraavan kanssa sählinki, kun väärästä luukusta sisään ja sit maksulliselle parkkialueelle trailerin purkuun.. jotta sai näyttelyauton pois parkkialueelta se oli eka 7 egeä. Yöllä kun lähdettiin, niin toinen parkkilippu oli mukamas jo käytetty/vanha ja kone laskutti mukamas hukatusta parkkilipusta 20 egeä. No joo, kait se sit vaan oli omaa tyhmyyttä, mistä joutui maksamaan. Mut mistä ketusta tiedät, mistä kuuluu muuttuneelle alueelle ajaa sisään vankkurilla, jolla ei paljoa peruutella. Prkle. Messari repii kyllä rahat niiltä, jotka käy siellä duunissa ja niiltä, jotka on näytteilleasettajia... ei ihan oikein.

    MUTTA näyttelystä alkuvaikutelmana; VALTAVASTI ON NÄHTÄVÄÄ, kannattaa tulla paikanpäälle !
     
  13. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    acs

    Vein eilen auton halliin ja hieman hämmästytti mihin on tultu. Sillä mielellä sitten meette sinne, että tapahtuma ei ole vain auto (+prätkä)näyttely. Jos siis menette. Meinaan, että on muitakin näyttelyjä pikapuoliin tulossa.

    ACS on muuttunut jonkinlaiseksi yleiset markkinat hulinaksi. Isossa hallissa myydään sänkyjä, hunajaa, luomuleipää ja varmaan kaikkea muutakin mikä ei millään taivu käsitykseeni, mitä voi olla american car show nimen alla. Kauppakeskuksiin ja kauppoihin pääsee yhä ilmaiseksi, samaa kamaa näkee tuolla sitten maksua vastaan.
    Se on niin, että oletettavat 50000+ kävijää vetää kaikkien alojen mainostelijoita puoleensa ja se on sisällä, jolla on varaa maksaa firmansa tontin siellä.

    Toivottavasti autojen ja pyörien taso kuitenkin riittää täyttämään harrastepelejä syynäävän yleisön tarpeen niin, ettei tarvitse pettyä ja näin muu shitti jää lisänumeroksi.

    Parkkilippuhelvetti on kyllä aivan perseestä. Se aiheuttanee ruuhkia uloslähtöpäähän, kun lippujen kanssa mokanneet selvittelee tilannetta. Taidan näyttelypäivinä kulkea junalla Pasilaan niin vältyn parkkisählingiltä.
     
  14. pas2

    pas2 Gearhead

    Kiäh.
    #509
     
  15. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Sehä on hienoo jos on alaan liittyvää designiä esillä. Juuri kattoin sattumalta töllöstä ku oli mm. Paanas Pasi esittelemässä hienoa tekemäänsä Nascar-sänkyä. 8)
     
  16. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Juu kuvat olis pop! :wink:
     
  17. pas2

    pas2 Gearhead

  18. 2mi

    2mi 1st gear

  19. homer

    homer Double Gearhead

    Jäi tämän vuoden näyttelystä semmoinen mielikuva että meinaakohan tuo kaikenmaailman (sänkyä, saunapaljua ja sun muuta autoiluun liittyvää) markkinahumu ottaa lopullisen niskavoiton itse asiasta?
    Olihan siellä amerikanauto-osastolla hienoa pelejäkin. Tuuninkipuoli jäi käymättä kun ei ollut korvatulppia mukana.
     
  20. hemihamu

    hemihamu 1st gear

    Nousiko toi flibarin hinta 20,00 ------ 25.00 ?????
     

Kerro tästä muillekin!