raggarkulturen.rasismen ja södertälje77

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja impala67, 9.4.2012.

  1. MadMike

    MadMike Gearhead

    Flanellipaidat on myös Latino-Gangstojen juttu ;)







    Ihan perus-settiä, Ihan samaa kun M-Clubin kantikset nostellut haasteesta mm. mun Astron keulaa ilmaan..onnistumatta. Eräs tässä viittaamani legendaarinen sai kuulemma 59 Caucon renkaat niin irti maasta että pyöri kädellä pyörittäessä mutta siitä ei se legendaarisuus ollut tullut vaan ihan muista hölmöilysitä ympäri pohjoismaita.
    Kyllä tunnen M-Clubin porukkaa mutta en yhtään ketä laskisin raggariksi tai edes jenkkiautoiljaksi. Hannu Salpa oli tosin yksi M-Clubista joka ajeli jenkillä silloin kun se oli muotia. Sen jälkeen ei.

    Heh faijasi kanssa ollaan hyvässä lykyssä tuttuja jopa, ainakin yhteisiä tuttuja on paljon sen voin taata jo nyt, ei tartte varmaan mennä kuin kerrosta alemmas niin löytyy yksi pahamaineisimmista kaduilta jonka kanssa treenataan nykyään.
     
  2. MadMike

    MadMike Gearhead

    Köyhiä vituttaa... ei kyllä sanoisin että ne köyhätkin lähinnä hymistelee että persaukinen looseri kerää penninsä bensoihin.
     
  3. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ai mun omilla lapsilla? Nyt menee henk koht ja vittu jatketaan siitä. Mun lapsilla hyvin. Avierossa vaimo ja lapsi sotkettiin suvun riitoihin. Mä maksoin ne ulos niistä. Omaa syytäni ero. Niiden takia en joutunu kuseen ja vaikka kusessa olin en niitä sotkenu niihiin. Tuli kalliiks, menitin isot rahat ja ne ei joutunu kuseen. Mä jouduin. Entisessä erossa jouduin lähtee maan alle ryssiin että exän ja perheen henki säilyis. Ja myös mun. Konkka tuli mulle ja exälle. Lusikat jakoon. Olin silloin heikoilla mutta se ei ollut syynä miksi pakenin maasta maan alle.
    Entä sinä? Sun pakeneminen ruottin kautta tuksun luo floridaan? Oliko tappajia perässä? Tiedät että mulla oli.
    En kerro miksi lähdit, vaan lopeta paskapuheesi taas ja kerro totuus miksi lähdit? Tai vaikene ikuisesti ja painu vittuun täältä!
     
  4. MadMike

    MadMike Gearhead

    Vaihda jo levyä ja odota vaikka se viikko ;)

    Mä tein mokani ja kärsin Omat juttuni, yksin mä ne teinkin. Ekat töpit tuli 80 luvun alussa. Sitten mut lähetettiin kauas pois "rauhottumaan" toisin kävi. Sukuviasta voi puhua täälläkin kait ?
    Loppupeleissä sinä ja minä tässä vaiheessa ollaan huomattu että tyhmiä oltiin ja se kapinakin oli täysin vailla suuntaa.
    Ois ehkä sittenkin pitänyt olla nöyrempi kotonakin mutta me emme siihen pystyneet.
    Mulla 10v sun jälkeen oli aika rauhatonta aikaa jota en viitsi muistella. Koitin rauhoittua hetkeksi ja välillä rauhoitettiin, lasten ja perheen takia koitin olla ihmisiksi mutta, mutta ei siitä mitään tullut ja pystyyn vedin senkin. Jos saataisiin mahikset toimittaisiinko toisin.. kyllä näillä tiedoilla...jos ei niin tuskin.
    Mitä siitä.
    Uskottavuus todistetaan muualla kuin Internetissä.
     
  5. impala67

    impala67 Double Gearhead

    äh olis pitäny arvata ettei tällasella otsikoinnilla saa kuin pahaa verta... Ottakaa ny lunkisti kummatkin, henk.koht. kiistojanne ei välttämättä tartte täällä puida. Ilmeisesti tuosta radiojutun tapauksesta ei ole kuitenkaan enempää taustoitettavaa. Ja keskustelua voi siitäkin jatkaa että mielestäni aihepiirin nosto Ylellä liittyy (taas) lähestyviin vaaleihin...
     
  6. MadMike

    MadMike Gearhead

    Viittasin nimittelyysi että mulla pissiksiä autoissa.. en sotkenut lapsia, en sun enkä mun, mutta tuskin hekään nimittelee äitäiään pissikseksi kuten ei omanikaan enkä minä häntä, sen verran häntä vielä arvostan.

    Enkä tiedä sun konkista sen enempää, ei mua kiinnosta, se on vaan rahaa.
    Ei mua kiinnostanut Sjöbankaan konkat. Mä teen vaan duuniani niissä hommissa. Joskus ollut aseistettu henkivartijakin mukana valtion pyynnöstä vaikka en tiennyt, kysy Sjöbalta sekin. Mä en edes tiedä kuinka liki mun hengenlähtö milloinkin on ollut ja mistä syystä eikä sillä väliä kun ei tiedä, sen tiedän että Ryssien pillurallille tein täällä stopin 2000 luvulla. Pietarissa käytiin kuumana ja jengiä istui pitkään, sain mä siitä muistutuksen joka meni reisille koska en tajua koska on tosi kyseessä, en mä välitä, mä menin 3-1 tilanteessa paljain käsin päälle. Oliko ne raggareita, en tiedä liivit päällä ja seat ibiza alla....tuskin ne oli mitään kun karkuun lähti. End of story.

    En mennyt Ruotsin kautta Floridaan enkä pakoon ketään koskaan, en ymmärrä toimia niin. Ehkä siihen auttaa laaja tuttavapiiri että ei ole hullummin käynyt tai jotain ..en tiedä mutta en ole ikinä kumartanut ketään, se on suurin virheeni.

    Raggarit on mun silmissä hauskoja otuksia ei pelottavia, omalla tavalla ulkopuolisia joilla on oma maailmansa ja eivät kuulu kuvioihin.
    Ei tässä mun mielestä ole mitään pahaa verta, tä on mun kantani ja tarinakaan mukaan toi koko juttu raggareista on iso kupla. Jannuja jotka käy duunissa viikolla ja ryyppää viikonloput. Normisettiä.
     
  7. juro the dog

    juro the dog 1st gear

    mitä jos repeli ja mike jatkais tota turhanpäivästä pullisteluaan vaikka yyveellä?

    topicista olis voinu tulla oikeesti mielenkiintonen.

    ja toisekseen; ton tapanen pullistelu täällä interwebissä on lähinnä... säälittävää.


    8)
     
  8. Substitute

    Substitute Gearhead

    krhm... rakkariaiheeseen liittyen viimeviikolla oli vähän hämmentävä tilanne töissä. Mulla oli kyydissä ruotsalainen pomo ja ruotsalainen tilaisuuden luennoitsija ja aamulla mun Chryslerillä lähdettiin hotellilta.
    Pomo heitti aamukevennyksen että "***** ajaa jenkillä työajotkin kun on niitä raggareita"... Oli pikkasen hämmentynyt olo, että mitäs tähän pitäisi sanoa, on sentään arvostettu asiakas kyydissä :-? totesin vaan että en oikeastaan ole ollut raggariporukoissa mukana, mulla oli siinä vaiheessa elämää työasiat ja perheen perustaminen vaiheessa silleen että ei ollut aikaa. Kevensin sitten että mun ei tarttenut harrikastakaan haaveilla kun täytin 50v. autorassailuhomma korvaa sen mulle.
    Eikä tässä ollut mitään raggareita kohtaan, vähän vaan mietityttää että mitä kantaruotsalaiset asiasta nykyään ajattelee ja onko eduksi jos ajattelevat että olisin ex-raggari. :odroll:
    Mutta toisaalta, ihan sama mitä ajattelevat.
     
  9. MadMike

    MadMike Gearhead

    no eihän tää ole mun taholta mitään pullistelua.. vai onko jonkun mieleastä ?

    Mä en nyt oikeen ymmärrä rebeliä tässä mitä se nyt niin hirveesti nappaa 45rpmiä...vai onko savikiekko kyseessä ja 78 rpm ?

    Siis täähän on ihan kulttuurihistoriallisesti hyvä aihe tarkasteltuna.. raggareita pidetään suomessa kovana juttuna.. ruotsissa niille lähinnä hymistellää, on aina hymistelty koska muitakin ongelmia yhteiskunnassa on.
    Huomattavaa on että he pitävät meidän rikollisia väkivaltaisempina kuin omiaan, kuitenkin maassa on ihan kova alamaailma joka ei keinoja kaihda, tosin ulkomaalaisista koostuva mutta on silti. Nimet Naser, Sevo, Joksovic ja Raznakovic kun ei nyt ihan ole sukua Svens- ja Anderssonille.

    Jos haluaa lukea miten ruotsi "makaa" kannattaa aloittaa vaikka tästä....

    https://www.flashback.org/t119551
     
  10. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Olen sairaalassa, entä sitten? En kerjää mitään säälibojoja vaikka itsekäs olen. Mutta vitun kaukana sun itsekkyydystäsi. Syöpä nyt kurissa. Vai onko? Psyyke ei kestä tätä helvettiä ja siksi olen leikkauksien väliajat psykiatrisella. Näissä aiosissa olen omasta ja psykkien mielestä täysin terve eli kun puhutaan Autoista. Niistä pystyn puhuu. En pullistele mitä on ollut ja mitä on vieläkin. Perintönä tulleet paitsi The Jag mistä exälle vielä velkaa mitä lyhennän koko ajan. Perintöverot vei paidat ja housut exältä ja lapselta. Mä hoidin ne kun tuli ero. Vaikka ne ei mun eikä niiden vika. Edunsaajia nääs vaikka koko suvun ruotsin omaisuus hukassa. Maksa ensin, valita sitten. Poikani täysin syytön ja kävin Mäkelänkadulla ulosottovirastossa maksamassa hähen vitun isot verot käteisellä. Tom Mäkelällä meni tietsikka sekaisin kun 03 syntynyt tuli ekaa kertaa tällä vuosituhannella syntynyt maksamaan käteiseillä veronsa. Sille nauretaan vieläkin Tompan kanssa kun atk järjästelmä tökki kun ei huolinu 2000 luvulla syntynyttä maksamaan aiheettomia, mutta edunsaajana langeineina veroja.
    Mitä sinä teit? Täällä pullistelit vaikka mitä. Nyt ne on menny vanhaks ja sä oot täällä taas. Entä lapses sillä aikaa kun porskuttelit tukiaisen kanssa ankkalinnassa ja nyt oot täällä taas? Vittu miten sä kehtaat paukutella henkseleitäis täällä taas ku olisit joku kova stara. Hankkiuidu Sjöban tai jonkun muun pornokeisarin hännystelijäks tai nuole että pääset jonkun talliin joo joo mieheks nii pääset tänne pullistelee. Oot nolo eneen kuin litat kuvat sun ex, äh sorry, ne on sulla vieläkin 61 Fuelie Vetestä, avo GS Buickista ja siitä Big Block El Camino Cowl Induction SS raidoilla olevasta konepellistä. Jauhan samaa, niin sinäkin. Lopetetaan paskapuhe ja lyö kortit pöytään. Niin mä teen aina. Nyt mulla Pyhimys, Floride mitkä molemmat perintönä. Joku Buickin paska mitä ei lasketa. 58 avo on suvussa ja pysyy vaikka ei enää mun. Sen tulevaisuus turvattu. XJ-S Jagge on mistä oon vielä velkaa, mutta se hallussa. Elämä jatkuu vaikka on koko ajan katkolla. Syy miksi luovuin avo 58 Buickista. Nyt viimeisille päiville herrasmiehen urheiluauto ja käyttäydyn sen vaatimalla arvokkuudella. Tosin se on raiskattu amerikkalaisella räyhä V8 motilla. Oon perseauli Kelan takia. Siinä kaikki kortit avoimena pöytään.
    Entä sinä? Autoja ei näy ja sama old bull shit jatkuu..
     
  11. Alabama Chrome

    Alabama Chrome 1st gear

    Ruotsin versio suomi24.fi:stä?
     
  12. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Sorry ei onnistu. Kokeiltu on, mutta menee tähän samaan. Ja toisekseen, sano sinä kuka täällä pullistelee lähinnä säälittävästi? Ei tässä topicissa vaan kaikissa missä kirjoittaa?
    Oon ollu sällittävä vaan en tarkoituksella. Nyt tää -taas- meni ton mulkun kanssa jaaritelluksiks kun en pariin kysymykseen saa vastauksia enkä valokuvia. Vittu sä oot oot nolo.
     
  13. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Sorry ei onnistu. Kokeiltu on, mutta menee tähän samaan. Ja toisekseen, sano sinä kuka täällä pullistelee lähinnä säälittävästi? Ei tässä topicissa vaan kaikissa missä kirjoittaa?
    Oon ollu sällittävä vaan en tarkoituksella. Nyt tää -taas- meni ton mulkun kanssa jaaritelluksiks kun en pariin kysymykseen saa vastauksia enkä valokuvia. Vittu sä oot oot nolo.
     
  14. tabs

    tabs Gearhead

    jännittävää... [​IMG]
     
  15. Weijari

    Weijari Gearhead

  16. MadMike

    MadMike Gearhead

    En oikeen tiedä välillä tuntuu että on taasen välillä siellä kirjoitellaan aika sisäpiiritietoakin että ota sitten selvää... en ole kuin tuolla rikollisosiolla käynyt lukemassa ja kyllä siellä niin seikkaperäistä tietoa on muutamista että ei voi olla muutakuin livetuttuja.
     
  17. MadMike

    MadMike Gearhead

    Ei näy eikä tule näkymään, Kerran tallissa käyty omin koukuin ulkopuolisen toimesta niin en anna kenellekkään mahista uusintaan.
    Mitä tulee muuhun jaaritteluun niin en mä en huutele täällä henk.koht asioitani syystä että kun tarpeeksi huutele joskus se tulee näpeille.
    Sulla ei ehkä enään omasta mielestä sillä väliä mulla on joten vaihda levyä kiitos.
    Anna olla koska mä en anna painoarvoa sun kiljumiselle täällä tai muualla.
    Sä joko näet vehkeet elinaikanasi tai et, mä en jaksa edes käydä katsomassa.
    Mitä ennemmän revit turpaasi sitä kauemmas pääset tavoitteistasi on joku viisas sanonut.
     
  18. Cruiserproject

    Cruiserproject 1st gear

    On niillä ainakin kovia tuloksia siellä seinillä, kun oli M-Clubin kilpailut. :eek: 8) Setä käy vielä aktiivisesti M-Clubilla ja sen naamakin löytyy eräästä niistä seinällä olevista tauluista. Itse olen siellä pari kertaa käynyt sedän mukana. Vaikutti hyvältä mestalta. Mukavaa porukkaa ainakin sen perusteella mitä vähän jutteli miesten kanssa.

    Vittu mun piti oikeasti kattoo tän threadin otsikko, koska en muistanut mistä me puhutaan. Mitä teillä on kaverit toisianne vastaan? :D Come on kevät tulee ja rentoa meininkiä ilmaan saatana! :poff: Pitäis autoista ja tollasista puhuu niinku positiivisessa mieles tai jottai... :eek:
     

Kerro tästä muillekin!