pt cruiser raitisilma suodatin hukassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja -wla-, 10.4.2012.

  1. -wla-

    -wla- 3rd gear

    eli onko 2001 pt:ssä raitisilma suodatinta ja jos on niin missä sijaitsee?
     
  2. voijaggeri

    voijaggeri Gearhead

  3. -wla-

    -wla- 3rd gear

    no mäki oon jo ostanu mätänetistä suodattimen. no samaan paikkaan kurkkasin mikä oli viimeisen linkin kuvissa mut sielä ei vaan ollut filtteriä. mut nyt ku tietää et tonne se kuuluu niin pitää kait koittaa sovittaa. käyttöautoon kun soittelin niin ne meinas ettei kaikissa pt ole suodatinta ja sit ku se selas ton 2001 varaosakuvia niin ei löytynyt koko suodatinta.
     
  4. kupeevoortti

    kupeevoortti Gearhead

    joinki tekis nyt kyllä mieli väittää jotta se on kyllä apukuskin puolella. Pari kuukautta sitte vaiffin autohon sen vaihroon ja noin 10min homma. Auto on -02
     
  5. tox-11

    tox-11 1st gear

    Eiköhän se ole apukuskin pulella tuossakin kuvasarjassa....kun tekstiä nimittäin lukee, niin taitaa olla tuo ohje sumujen saarilta, eli isosta Britanniast...sielhä on vasemman puoleinen liikenne ja luultavasti tuo sysleri sinne maahan kasattu, eli meille "vääräkätinen". Kyllä itekkii vaihoin tuon suodattimen viime syksynä ja siellähän se oli apukuskin puolella! mein rysy on -03.
     
  6. -wla-

    -wla- 3rd gear

    No jostain suyystä mulla ei ollu sielä mitään suodatinta, mut nyt on hyvä kun tietää edes minnepäin lähtee sovitteleen sitä =)
     

Kerro tästä muillekin!