Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Samaten kirppareilla ja missä vaan alalla kyttäilee ne jotka vaan pistää heti myyntiin. Emmäkään perkele jos lähikaupassa maksaa peruna 2 euroo kilo niin osta lidlistä eurolla ja sitte mene sitä myymään sinne lähikaupan eteen 1,5eurolla kun oli niin halpa että näin bisnesraon.


    Onneks moni jobbari kokee karvaan pettymyksen kun ihmiset tajuaa ettei se parin tonnin hinnan nosto viikossa oikeen oo reilua ja pitää sitten myyä alkuperäsellä ostohinnalla nyyh.
     
  2. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    ostin yhdessä vaiheessa kavereiden ja tuttujen nurkista ylimääräisiä autoja kuljeksimasta. myin ne melkein poikkeuksetta yhdelle ja samalle työkaverille. pientä voittoakin saatoin tehdä, ainakin parin auton kohdalla. miun jobbaamishommat kyl loppu siihen ku tän työkaverin tyttöystävä kielsi enää ostamasta mitään (paskaa) mikolta.

    sittemmin ei oo oikein autokauppa käyny.
     
  3. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Aha, ok. Eli ei sovi minunkaan kortille. A olis mutta kaksi E:tä liikaa.
     
  4. tarum

    tarum 1st gear


    No eihän näitä kauheasti oo tarjollakaan eli eikö se hinta muodostu siltäkinpohjalta, mutta aina pitäis kaikkien ilman saada! Ja Valkeekoskella minäki olen ni ruvetaan sitte kilpaa ostamaan ku voitat lotossa! Matilta me ei kyllä varmaan saada -63 avo impalaa millään vaikka voitettais kummatkin pääpotti lotossa.. Ps. Jos 5 euron arvalla voittaa uuden 35000 euron auton ei sitä tarvitse myydä silti 6 eurolla..
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    ^ Jos auton voittaa tai saa perinnöksi tms niin eihän se oo sama asia että sen ostamalla ostaa voittoa tavoittaen?


    Ja kyl ilman pitäs saaha perkele! Myy tuolla moni pelkkää paskaa kalliilla.



    Mut ketä palvelee sellanen toiminta että joku ostaa kahella ja myy neljällä? Jos sitä jobbaria ei lasketa.


    Kumminkin kaikki fiksut jotka autoa on ostamassa varmaan seuraa nettiautoa ja huomaa jos tälläsiä peliliikkeitä tapahtuu...
     
  6. tarum

    tarum 1st gear


    Jep jep.. Elämä on!
     
  7. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Jos ne jobbarit ostaakii niitä autoja tämmösten miun kaltasten ostelijoitten takia, en mie seuraa kuukausikaupalla nettiauton kalustoa, välillä vaan tulee semmonen tunne, et nyt mie haluan semmosen ja semmosen auton ja sitte semmonen on saatava. :lol:

    Esimerkiks Astrosta, Capricesta ja Blazerista on tullu semmonen tunne ja vajaan kuukauen sisällä ne on löytäneet tiensä miun pihalle :wink:
     
  8. tarum

    tarum 1st gear

    Ei helvetti kateus on paha SAIRAUS vai mikä teitä vaivaa? Onko jossain muualla vikaa? NYT KADEHDITAAN JO KIRPPUTORIMYYJIÄKIN!! Eikö elämä yleensäkkin perustu siihen että joku ostaa halvemmalla ja myy kalliimmalla tai tuottaa jotain tavaroita ja myy kalliimmalla?? Eihän mikään tehdas tms. pyörisi ilman tätä kultaista sääntöä saati teillä ei kellään olisi töitä jos työnanatajanne ei tekisi voittoa! Olkaa nyt sitten kateellisia työnantajallennekkin kun sekin tekee voittoa! VOITTO ON PAHA PERHANA SE ON PAHA JOS JOKU JOTAIN JOSTAIN VOITTAA..
     
  9. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Ei se autojobbaus nyt niin helppoa rahaa ole...

    Näissähän pätee puhtaat markkinavoimat: Jos hinta on kohdillaan (eli liian halpa) niin auto menee nopeasti kaupaksi, tämä lienee myyjänkin tahtotila. Ei viitsi alkaa vartoomaan, että hitaimmatkin tinkaajat pääsee mukaan kisaan, nopeat syö, hitaat ei.
    Jos joku kuvittelee saavansa autosta isomman kasan rahaa (ns. jobbari), niin siitä vain yrittämään. Liian isolla hinnalla auto ei mene kaupaksi, hinta alkaa putoamaan ja on lopuksi sitten siihen hintaan tarjolla että menee taas kaupaksi. Tällä aikaa myytävästä autosta on myyjälle kuluja ja vaivaa. Täytyy säilöä, pestä, puunailla, vastailla puhelimiin ja posteihin. Yksi isoimmista kuluista on kuitenkin riski, mikä autoon liittyy. Voi olla, että auto hajoaa tai muuten turmeltuu, ja sijoitettu pääoma menee hukkaan. Ongelma on myös, että yhden auton hommaaminen myyntitarkoituksessaan aiheuttaa kierteen; kenelläkään (varsinkaan muilla "jobbareilla") ei ole suoraa rahaa, joten aina joutuu ottamaan jotain luultavasti huonompaa vaihdossa.
    Eli jos on auton tuska, niin kannattaa toimia nopeasti, eikä ämpyillä täällä. Ja jos on rahaa, jonka luulee saavansa romuja jobbaamalla monistumaan, ei muuta kun yrittämään. Ei käy kateeksi...
     
  10. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    ... itselläni ei tällä hetkellä ole kumpaakaan, on auto (eli ei tuskaa), eikä juuri ylimääräistä rahaa...
     
  11. leivonharri

    leivonharri Gearhead

  12. fisu

    fisu Gearhead

  13. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Uijjuijjui, toi osu hermoon, tommosta mä oon aiiina halunnu, just eikä melkein! Magee sisustus... Harmi tosiaan, ettei ole pätäkkää, on aikas halpa. Toki lähde vähän arveluttaa...
     
  14. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Noiden Perhe-moparien hintapolitiikka vähän ihmetyttää, ei välttämättä ollenkaan huonolla tavalla...
    Auto kun auto tuntuu maksavan aina 10 000 e +-2000e, eikä hinnoitteluun tunnu vaikuttavan vuosimalli, varustelu(Imperialin ja Plymouthin saa samalla rahalla), koneen koko, siipien mitta, ovien määrä, katon pituus, maalipinta tms. Lähes kaikki suht siistit ja ajokuntoiset fullsize '47-'77 mopet tuntuvat mahtuvan haarukkaan? Vrt. esmes GM:läisiin: '59 Cadi maksaa tuplat mitä vuoden uudempi tai vanhempi, Letukoiden hinnat voi melkein katsoa jostain oppaasta '63 Impala Sport Coupe maksaa NN ja '65 Bel Air 4d sedan NN, isolohkolla tonnin-pari kalliimpi, kaks ovea vähemmän taas pompsahti...
    Tahtoo sanoa, että Moparien harrastaminen taitaa olla "demokraattisempaa" touhua, mitä muiden merkkien, ja onhan se, kaikki nuo mallithan on omalla tavalla siistejä ja hyviä. Eli kun saa kympin kasaan, voi hyvällä maulla valita mieleisensä...
     
  15. nixon

    nixon 3rd gear

    No ei varmasti olekaan, "kaikkihan" sitä tekis työkseen jos olis. Eikä kyseinen homma ole edes laitonta(paitsi jos elinkeinonharjoittaja kiertää veroja, mutta ei kai kukaan nyt sellaista..).
     
  16. Kesäkasi

    Kesäkasi 1st gear

    Kyllä se kateus on kauhea tauti. Kaiket illat täytyy vahdata nettiautoa ja miettiä kuka tekee voittoa ja kuka ei.

    Ja miksi kahden henkilön välisen kaupan pitäisi palvella ketään muuta?

    Ja eikös se ole fiksua, että ostaa sen halvan auton, jos nettiautoa seuraa sen sijaan, että itkee, jos joku fiksu tekee peliliikkeen. Mitä järkeä on vahdata kaiket illat nettiautoa, jos ei osta kun on paikka?

    Ottakaa positiivinen asenne ja ajattelkaa, että harrastajana omistat jotain, minkä kurssi on kovassa nousussa. Ja keskittykää harrastamiseen kadehtimisen sijaan
     
  17. pantera

    pantera Double Gearhead

    Noista kiinnostuneilla ei oo rahaa sijottaa ku kymppi, siks ne joutuu sillä myydä kun ei enempääkään saa :p
     
  18. paja1

    paja1 Double Gearhead

    onhan se töissä käyminenkin jobbausta. menkää ilmaiseksi sinne töihinnekin ettei työnantajanne vaan kerää voittoa. ai nii mut jos onkin töissä punaisella ristillä,se onkin eri juttu.
     
  19. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Kauhean negatiivinen sana tuo jobbaus, kauppahan se on joka kannattaa...
    ..kyllä se palkkatöissä käyminen on lähempänä huoraamista. Kehon pakkoliikkeitä vaihdetaan rahaan.
     
  20. Ahis

    Ahis Gearhead

    Mä ainakin jobbailen välillä jos sattuu halavalla jotaki saamaan. Saapahan vähä kafferahaa. Ny olis -98 farkkupassatti, bensakoneella, just katsastettu, ostakaa ostakaa.
     

Kerro tästä muillekin!