Video erinäisistä autonhakureissuista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja SamiL, 19.4.2012.

  1. SamiL

    SamiL Gearhead

  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Jopas jotain, tuopa pitää katsoa ajan kanssa. Siinä on mainiota Checker-asiaa...
     
  3. audiq

    audiq Gearhead

    Olipa mielenkiintoinen video! Harmi, että kyytikuvan äänet oli peitetty musiikilla. Mutta sepostaja oli loistava! Ja viimeisen auton tarinan mielenkiintoisuutta lisäsi vielä se, että katselin kartasta sen kaivoksen olevan ihan nurkilla. -Jokunen kilsa vain matkaa. :eek:
     
  4. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    kivaa tarinaa.. pakko se oli katsoa kokonaan.

    tosin olisin toivonut näkeväni edes yhden entisöidyn esittelyä tai sellaisen jolle tehty jotain noudon jälkeen. suurin "ladossa" olevista näytti olevan yhä siinä kunnossa kun oli ojasta revitty vuosia sitten, ja vain tuodulta tuonne turvaan ja mitään ei laitteille ole tehty.

    (toi viimeiseksi jätetty ajokki patina pinnallaan oli kyllä hieno.. eipä sitä pidäkkään remontoida kauheasti ulkoisesti jollei pakko ole.. mutta jäin myös kaipaamaan auton ääniä ja tunnelmakuvaa sisältäkin)
     
  5. Stout

    Stout 3rd gear

    Hyvä Hannu ja koko kuvaustiimi, tämä on loistava stoori. Sopisi näyttää myös TV:ssä.
     
  6. SamiL

    SamiL Gearhead

    Mutta kun yhtään entisöityä semmoista ei ole, ei koko maailmassa. Jos haluat semmoisen nähdä, niin voit edesauttaa asiaa osallistumalla entisöintikustannuksiin vaikkapa pienoismallin tai T-paidan ostamalla ;)

    www.checker.fi

    Checker ry on entisöimässä täysin alkuperäiseen asuun näistä Hannun aihioista paraskuntoisinta, sitä Ferrexinväristä. Entisöinti on jo edennyt aika hyvin. Tosin takapakkejakin on tullut, kuten esim. viime keväänä noutaessamme koria Peippolasta, oli henkilö, jonka piti hitsata koria, työntänyt sen talveksi ulos ja sen seurauksena lumi oli painanut katon isolle lommolle. Checkerin katossa kun ei ole ainuttakaan tukikaarta. Onneksi nykyinen parempi koriseppä sai sen oiottua.

    Täältä näkee, millaisina ne tulivat Suomeen vuonna 1951:

    http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/k ... edia=74857
     
  7. JesseX

    JesseX 1st gear

    Ai että kun oli mukavaa piristystä perjantai iltaan!

    Kiitoksia hienosta videosta ja onnea ja menestystä entisöintiin. Toivotaan että kaikki menee hyvin tästä eteenpäin! 8)
     
  8. chevy56

    chevy56 1st gear

    delet
     
  9. rane58

    rane58 Double Gearhead

    -Mistäs niitä tuotteita vois ostaa..?[​IMG]
     
  10. audiq

    audiq Gearhead

    Tuolla checker.fi galleriassa "wanhoissa kuvissa" kuva nro 10 ja "Checker A2" kansiossa kuva nro 4, niin mikähän niiden kuvien tarina on?

    Ja onko tuo KX-930 se Kiskon Checker? Jos ei, niin missähän ne kuvat on otettu. -Kiinnitti huomiota nuo talojen katot, kun samanlaisia on Kiskon nurkilla paljon. :lol:
     
  11. SamiL

    SamiL Gearhead

    Espoon Automuseosta voi kysellä.
     
  12. SamiL

    SamiL Gearhead

    Wanhojen kuvien viimeinen, värikuva, on otettu 1958 Ruotsissa. Sen huomaa siitäkin, että auto on pysäköity tien vasempaan reunaan. Meikäläinen on kuvan kakaroista pienin. Pitkä reissu Ruotsiin sukulaisiin tehtiin Haaparannan kautta. Lähtöä edeltävänä yönä autoon oli vaihdettu toinen moottori. Auto oli mennen tullen tupaten täynnä: 6 aikuista ja 3 lasta. Keskipenkeille oli laitettu kovalevy, ettei minun tarvinnut keskimmäisenä istua tyhjän päällä, mutta selkänojaa minulla ei ollut, eivätkä kahden puolen istuvat serkkuni suostuneet kertaakaan vaihtamaan paikkaa minun kanssani. Niinpä matkustin koko reissun polviini nojaten. Ketuttaa vieläkin :lol:
     
  13. starcraft

    starcraft Gearhead

    Erittäin hauska video. Mukavaa kerrontaa autojen hakureissuista. Toivotaan että edes osa aihioista vielä joskus taittaa maantietä omin voimin.
     
  14. Joh.3:16

    Joh.3:16 Gearhead


    Löytyisikö kuvia.Tää on sairaan mageen näköinen.
     
  15. rane58

    rane58 Double Gearhead

    -Kiitti! Täytyykin käydä siellä, viime kerrasta onkin aikaa... :wink:
     
  16. vesaku

    vesaku 3rd gear

    Todella asiallinen hieno pätkä, kaverilla löytyy myös tuollainen Checker, en tiedä milloin alkaa projekti. :rotfl:
     
  17. audiq

    audiq Gearhead

Kerro tästä muillekin!