Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Aako

    Aako 1st gear

    ok :D
     
  2. MudMax

    MudMax Gearhead

    Älä sotke työntekoa ainakaan näiden yksityishenkilöiden pimeän myyntivoiton toivossa nettiautosta halpoja löytöjä 24/7 kyttäävien työnvieroksujien touhuihin :poff: :poff:

    Kritiikki on tarpeellista, koska nämä välistävetäjät aiheuttavat yksittäisten kusetettujen kärsimysten lisäksi myös yleistä ja perusteetonta hintatason nousua :mad:
    Kuten Kurko sanoi, jos yksikin jättää neuvojen ansiosta astumatta jobbarin miinaan, aina parempi 8)
     
  3. Aako

    Aako 1st gear

    Verottaja on kohdellut mua senverran kaltoin, että nostan hattua Pimeän työn tekijöille, tekisin itsekin, jos uskaltasin :D
     
  4. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    jimm's pc storessa on panasonicin 42" full hd plasma-telkka hintaan 828.00€, mut verkkokauppa.comista saa saman telkan hintaan 779.90€.. kantsuu vähän kysellä ja kuulostella ensin ennen ku menee suin päin telkkaostoksille. kattoo vaik googlesta, ties vaik ohjais google-haku pian tänne miun tekstiin.
     
  5. Aako

    Aako 1st gear

  6. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  7. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    niin, kylla toi hintojen vertailu netissa jonkun tuhrusen kuvan perusteella mun mialesta ontuu todella pahasti, kyllahan se kaupanteko on parasta paikan paalla, sillon selviaa kunto yms. toki virtuaali-kaupat voi tehda niinku haluaa, voi tinkatakin juurikin niin paljon ku haluu..ja juurikin se etta kaydaan netissa mollaan jotain tiettya tunnistettavissa olevaa autoa/tavaraa on todella ala-arvoista toimintaa. tietty tastakin voi joku netti-jankuttaja olla taas eri mielta..
     
  8. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    ^ kuvittelen et enimmäkseen nää hintakeskustelut liittyy siihen et hinnat pompsahtelevat ilman näkyvää syytä. mitä oon viitsiny linkkejä availla, ni ovat tainneet olla ihan yksityisiä ihmisiä kun ostavat halvalla ja myyvät sit pikavoiton toivossa kalliilla..

    perustele nettijankuttajalle miks tollanen pimeä ansio olis mitenkään hyväksyttävää?

    vai onks sen korsumäen lisäks muideb liikkeenharjoittajien hintoja hämmästelty?
     
  9. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    En tajua tät kateusaspektia tässä keskustelussa? Miten se liittyy kateuteen jos täällä joku ihmettelee auton suhteetonta mihinkään todelliseen perustumatonta hinnannousua, jossa on taustalla vain ja ainoastaan tuore omistussuhteen vaihtuminen? Ite en oo tänne linkittäny yhtään tommosta linkkiä mutta mielstäni on täysin perusteltua niitä linkittää jos moisen 50% hinnannousun sattuu huomaamaan. Samoin ne autot, joissa kilometrit kummasti vähentyneet omistajanvaihdon tiimoilla. Vai onko niistäkin kertominen jotenkin yksityisyyttä tai jotain muuta loukkaavaa, hyvän bisneksen tuhoamista? Jos nyt ite olisin menossa jotain noista autoista kattomaan niin tulis ainakin kysyttyä, että mitäs oot tälle tehny, kun tuo hinta on noin räväkästi pompannut ylöspäin? Jos auton pesu tosiaan nostaa hintaa tonnitolkulla niin kai tässä kannattas ruveta pyörittään auto(rahan)pesupaikkaa. Kateutta se ei ainakaan omalla kohdalla ole vaan silkkaa vitutusta, kun joku autonsa myy tokkuun hintaan tommoselle, joka sitten sillä koettaa raapia hulluja hintoja. Se nyt vaan ei todellakaan edistä harrastamista mitenkään verrattuna siihe,. että se auto sillä realístisella hinnalla päätyis sellaisen ihmisen käsiin, jolla on tarkotus se auto pitää, sillä ajaa ja mahdollisesti sitä rakennella/ parannella. Jankutijaakutijankutijaa..
     
  10. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    ^ Toisten vapaa-aika, varsinkin niiden jotka noita haalii ja tuplahinnottelee on vaan perkeleen kallista ja autokin pestään konjakilla.

    Jos joku myy muuten vaan kalustoaan kovalla hintaa, tulee tirskauksia mutta jobbaritouhuista nää od:n omat (ex?)jobbarit nousee heti barrikadeille puhumaan kateudesta ja persaukisuudesta. Kyllä se perse noilla hinnoilla repeekin. Köyhällä ei oo varaa maksaa kahen tonnin autosta neljää.

    Nimim kateudesta persereikää myöden vihreä (joka on auki!)
     
  11. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    kyl noi jobbarit on niin idiootteja ja huijareita :soosoo:
     
  12. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Onko asiasta keskustelu kielletty foorumin säännöissä tms, vai mikä tässä nyt on niin kauheeta taas?
    Ja millä tavalla tämä hintojen vertailu liittyy kateuteen? Bisnesmiehet ja "bisnesmiehet" on tehneet bisnestä oravannahka-ajoista lähtien ja näin se tulee jatkumaan maailman tappiin asti, ei siinä tarvii kateutta olla mukana jos näistä asioista keskustellaan asialliseen tyyliin kuten tällä palstalla.

    Jos ottaa pannuun isolla kädellä niin ei tätä topiccia ole kenenkään pakko lukea :wink:
     
  13. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    niin, en tia muutakun sen etta ei mua vituta se etta joku saa autostaan kovan/hyvan/kohtuullisen tai riittavan hinnan...ehka jotkut tosiaan hinnoittelee vapaa-aikansa ns. kalliiksi, mika nyt sitten kallista on, maksukykyrajoitteiselle tietysti on kaikki kallista...onhan siina sita todellisuutta , joillekin ilmeisesti ihan liikaakin, jos hinta satuu pompsahtaan..
    tuskimpa kukaan naista jankuttajistakaan loppupeleissa mitaan myisi halvemmalla kun joku on valmis maksamaan? kasvakaa aikuisiksi!!
     
  14. mke77

    mke77 Gearhead

    ..eikä ny herneitä...
    mut sit löytyy niitä(minä mukaan lukien) ketä tykkää ostaa ihan kylältä(vaikka vähän kaliimmaalaki) jos tietää et takuu asioissa ei tartte tapella, tai lähetellä mihinkään...ja olla ilman sen aikaa kun takuu käsittely o kesken!!
    ...mul o kuitenki simmone periaate vähä ,jos tuotteen saa heti ,ni voi siitä vähä enampi maksaaki..vaikka ton 50€ eron 800€ tuottesta...*
    ....sama joittenki auton osiane kans...en mää sitä motonetist osta kun tietää kuin vaikee heil joittenki tuotteitte takuu käsittelyt on..ja jos et sitä "takuu osaa" ensin itelles osta, ni sit olen sen aikaa ilman..mielummi haen paikalliselt varaosakauppiaalt ja tiedän et jos siitä löytyy "sanomista" saan heti toisen vastaavan käteen minkä laittaa paikkas...
     
  15. rb

    rb Double Gearhead

    Noniin; Rauhallisesti.

    Mutta onko siinä mitään ihmeteltävää jos autolla on eri hinta tähän aikaan vuodesta, kun lokakuussa??

    Monille tulee keväällä autokuume ja kysynnän kasvun myötä nousee myös hinta. Kesän jälkeen saattaakin tilanne olla jo toinen kun sille autolle ei niinvaan järjestykkään sitä talvisäilytyspaikkaa, tai auton osamaksuerät alkavat rassaamaan liikaa taloutta, jolloin se päätetään laittaa sinne nettiautoon myyntiin kaikkien muiden vastaavien sekaan, joista kukaan ei ole silloin kiinnostunut.... paitsi kenties joku jolla on senverran rahaa sijoittaa ja se talvisäilytyspaikka kevääseen asti...

    Eihän se fillarikauppiaskaan myy tähän aikaan vuodesta tarjouksella yhtään mitään, mutta syyskuussa niihin fillareihin on saattanut ilmestyä jo alennusmyyntilappu.

    Tai jos haluaa halvalla sukset niin menee ja ostaa nyt, kun sitten joulukuussa se hintalapun hinta on apteekin hinta...
     
  16. kautsi

    kautsi 3rd gear

  17. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    juuri nain, nyt olis muuten viime- ja edellisvuotiset kalenterit halpoja, jos niinku saastaa haluaa...
     
  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kyl nuo jobbarit on tota touhuunsa talvet kesät tehneet. Aika kova kesäauto saa olla kun hinta tuplaantuu. Edes avoautojen tai prätkien hinnat ei moista pomppua koe. Luulis että niitten sesonki nyt.

    Jos vähän kalliimmalla saa heti ja läheltä niin miksei, mutta noilla hinnoilla saa jo kaukaa ja halvemmalla (usa)


    Tällä jankuttajalla ei ainakaan oma lehmä ojassa. Oon kolme nuorta jo auttanu harrastuksen pariin ystävällisellä hinnalla. Kaikki kun ei sikavoittoa tavoittele tai jaksa vuotta myydä autoa...

    Miksköhän moni jobbari ja mustalaisetkin joutunu ottamaan toiminimen? Jaa a!
     
  19. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    tarkotin sanoa, et on hyvä et keskustelua on. joku satunnainen ku kattelee nettiautoa, saattaa haluta googletella sitä bongaamaansa loistoyksilöä. google saattas vaik johdatella tänne, jossa aktiivisemmat nettiauton käyttäjät juttelevat hinnoista. ehkä sit vaik paikan päällä auton renkaita potkiessaan olis vaik vähän vipuvartta mitä tinkiessä käyttää. jos se hinta on perusteetta pompannu omistajan vaihtuessa vaik sen 50% kalliimmaks, ni kivahan se olis tietää. olin vaan tavallisen epäselvä ku vertasin telkkaostoksiin.

    myös minä tykkään suosia paikallista varaosakauppiasta vaikka hinta usein onkin eri ku vaik motonetissä. takuuasioista en oo niinkään kiinnostunu ku siitä et osaltani avitan pikkufirman pysymistä tässä kylillä toiminnassa, kivempi se on kiireessä kesken rempan viittä vaille viis perjantai-iltana koettaa ehtiä tohon keskustaan ku lähteä pidemmälle reissulle vaik tampereen motonettiin.

    eikä miulla oo mitään jobbariakaan vastaan. härskiyttä vastaan on. ja en kyl ymmärrä lainkaan tota kateushommaa.. jos nyt kitisenkin, ni johtuisko se kateudesta tarkalleen ottaen ketä kohtaan? jotakuta onnellista jolla on varaa ostaa ylihinnoiteltu auto? vai jobbarille joka tienaa mahdollisesti helppoa rahaa? en kyl osaa olla kateellinen kummallekaan, eniten ehkä harmittaa sellaisen puolesta joka koettaa säästää rahojaan jotain mieluisaa autoa varten, mut joutuu sit toteamaan et se myytiin nenän edestä tullakseen heti myyntiin kalliimmalla.

    voishan sitä itsekin ryhtyä sivutoimiseks autokauppiaaks.. ostais pikkuvikaisia ja fiksailis kuntoon, kai sitä sit vois hinnoitellakin kalliimmaks ku ostaessa. rouva on kyl sanonu, et oon maailman paskin autokauppias; liian rehellinen. ehken pärjäis moisessa hommassa.

    asiaa jotenkin liipaten, oon tuuminu et sit ku voitan lotossa reippaasti, ryhdyn autokauppiaaksi. ilmoittelisin pelkästään kepö:ssä, ku siellä saa otsikon laadittua vapaammin ku nettiautossa. myisin nissan sanneja, tojota yugoja, servoletteja ja muita hauskoja. hinnoittelisinkin niin, et ei tarvis veroja tienesteistä maksaa..
     
  20. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    [ Oon kolme nuorta jo auttanu harrastuksen pariin ystävällisellä hinnalla. Kaikki kun ei sikavoittoa tavoittele tai jaksa vuotta myydä autoa...

    quote]

    Eraanlainen autoharrastuksen Robin Hood siis?? vai laupias samarialainen??
    tan on pakko olla jotain pilaa! hyva vedatys, hetken jo luulin etta oot tosissas :eek: , silly me :oops: !
     

Kerro tästä muillekin!