O: Pinnapyörän mutterin avain

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja 75b, 28.4.2012.

  1. 75b

    75b Gearhead

    Olisko kellään myydä ylimääräistä pinnapyörän keskiömutterin avainta? Tarkoitan siis välinettä, jota englanniksi kutsutaan nimellä "hex knock-on spanner". Saishan noita Englannista, mutta jos nyt täälläkin vaikka jollain pyörisi nurkissa ylimääräinen.
     
  2. AH3000

    AH3000 1st gear

    Jämäkkä kuminuija toimii tuossa hommassa
    hienosti mutteria tuhoamatta.
     
  3. 75b

    75b Gearhead

    Juu, jos mutteri on siipimallinen. Minulla pyörät sattuu olemaan kiinni vaihtoehtoisella tavalla, eli kahdeksankulmaisella mutterilla ilman siipiä. Tuo hakemani avain olisi sitten se, mitä nuijitaan kumivasaralla.
     
  4. emil

    emil Gearhead

    Kyllä se alkuperäinen "octagon vasara" on kovempaa, kuin kumia ts. rautaa!
    terv Emil
     
  5. mga-tomi

    mga-tomi 3rd gear

    Minun siipimutterin nuija on toiselta puolelta kuparia ja toiselta puolelta hirvennahkaa. On uustuotantoa, mutta kuulemma alkuperäisen MGA-speksin mukainen. Kahdeksankulmainen mutteri ilman siipiä oli ainakin saksalaisissa autoissa. Saksassa siipimutteri oli kielletty vaarallisena.
     

Kerro tästä muillekin!