Spring Nat's

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Putte, 10.5.2012.

  1. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  2. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    OL tilanne

    [​IMG]
     
  3. Anselmi

    Anselmi Gearhead

    Buikki-auton männän tilanne.... huono....

    [​IMG]



    Päivän piristys:

    [​IMG]
     
  4. HM

    HM Gearhead

    Ei kai se oikeastaan ollut mikään yllätys että tulospalvelu ei toimi, se olisi ollut yllätys jos se olisi toiminut. Amatöörimäistä toimintaa koko homma. Koko talvi olisi ollut aikaa varmistaa että tulospalvelu toimii. Täydellistä kilpailun järjestäjän kilpailijoiden, yleisön ja yhteistyökumppaneiden väheksymistä ja aliarvioimista. Tuloksiahan voisi vaikka tälle palstalle joku järjestäjän edustaja ihan manuaalisesti vaikka kirjoittaa, jos viitsisi tai haluaisi.
     
  5. chevy -64

    chevy -64 1st gear

    Tännehän vois laittaa tommosen ruottin mallisen nettikameroinnin?
     
  6. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    2050?
     
  7. raceman

    raceman Gearhead

    saisko nuin nopeasti?
     
  8. Qjet

    Qjet 1st gear

    "Tervetuloa F....:n uudistuneille sivuille ! "
    "Tulospalvelu ei toimi"

    Deja vu...vai onko tässä jotain uudistunutta ?
     
  9. Harri Sassi

    Harri Sassi Gearhead

    Drag Race on parasta sohvalta muki kädessä, Mälmön kisat hienosti livenä, paikalliset piirinmestaruuskisat saa olla, ajanottokin kuulemma melkein toimii :poff: :poff: :rotfl:
     
  10. max

    max Double Gearhead

    Jos joku antais pientä infoa toimiiko homma paikanpäällä,vai onko ongelmia ajanottolaitteissa tms.jotta ei kannata lähteä paikanpäälle Vantaalta asti huomenaaamuna.
     
  11. Vallu 426

    Vallu 426 3rd gear

    Keli oli ainakin hyvä tänään,osa kuskeista ei kyllä ollut paikalla,mutta ajajia riitti koko ajan.Teemu Pekka tempaisi heti ekalla vedolla 7,4 ja 300 km/h,muuten Super Pro Street autot hakivat vielä tuntumaa ja pitoa.
    Janne Ahosen nitro-dragsterin eka testi meni lähdön jälkeen savuille,voimaa löytyy ja pitoa ei.Lisenssi kuskeja oli todella paljon,sehän tietää uusia kuljettajia myös jatkossa.Juha Räikkösen lähtö iltapäivällä meni puihin,sekä Räikkönen että Teemu Pekka lähtivät niin vimmatusti,etteivät ajanotto laitteet ehtineet käynnistyä,varsinkin Räikkösen ajo meni suoraan ja todella kovaa.Mutta,mutta ei joko avannut tai ei auennut varjot,joten pitkäksi meni ja pöllysi pirusti.En tiedä pysyikö pyörillään,toivottavasti...
    Lopuksi aivan samaa mieltä,jos ei tulospalvelu toimi,niin joku henkilö naputtamaan jonkunlaista tuloslistaa käsin,niin sekin olisi jotain.
     
  12. markos

    markos Gearhead

    Kyllä siellä kaikki toimi ihan ok. Suurempia viivytyksiäkään ei ainakaan iltapäivän aikana tullut yhtä pitkäksi menneen jarrutuksen jälkisiivousta lukuunottamatta.

    Porukkaa ihan mukavasti, silmämääräisesti ehkä enemmän kuin viimevuoden vastaavassa.. Parkkitilaa on mielestäni lisätty siinä varikko-/ katsomoalueen takana, ittekin sain auton parikymmenen metrin päähän varikon portista..

    Varikollakin näkyi tyhjää tilaa olevan aiemmista epäilyistä huolimatta. Ahosen varikkopilttuukin oli mukavasti muiden joukossa, eikä omassa-eristetyssä-ylhäisessä yksinäisyydessään, niinku joskus aikaisemmin oli. Pääsi taviksetkin seuraamaan, miten maailmanluokan tiimi säätää autoaan..

    Kaiken kaikkiaan, kannatti maksaa 20e kolmesta hlö:stä päiväksi. Menisin huomennakin, jos kerkeisin..
     
  13. markos

    markos Gearhead

    Niin Räikkönenhän se siellä pöllytteli hiekkaa suoran päässä, yritin tulospalvelusta ettiä kuka, mutten löytänyt :rotfl: :rotfl:
     
  14. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  15. Vallu 426

    Vallu 426 3rd gear

    Ajanotto laitteet toimi ihan ok,tänään oli kuitenkin aika monta niin hätäistä lähtijää,ettei aikaa saatu ollenkaan,koska kellot eivät ehtineet käynnistyä.
    Mutta lajihan on tunnettu reaktioista,jos näet vihreän olet hävinnyt.
    PET ryhmän lajittelussa ,joku(en muista kuka) vetäisi heti ekalla lähdöllä 0.00 reaktiot,joten niinkuin tornistakin sanottiin,siinä oltiin hereillä heti talven jäljiltä.
    Supo Laitiselta odottelin 8 alkuista aikaa,mutta iltapäivällä oli menossa vaihteistojumppa,joten saa nähdä meneekö viikonloppuna alle 9.00?? :wink:
     
  16. Jza

    Jza Double Gearhead

    Oli kuitenkin oikea kuusi, ettei tullut pitkää roon sijaan?
     
  17. Masa71

    Masa71 Gearhead

    Ihan oli kuskien malttamattomuutta, LBTA loisti useamman kerran näyttötauluissa

    Isot pojat sanois jotta näähän on hätäsiä kuin papin kalu :D
     
  18. gotnos

    gotnos 1st gear

    On kyllä säälittävää tuo fyyran tulospalvelu :wc:. Miten ton voi kuitata vaan ilmoittamalla et "pyrimme laittamaan tulokset kisan jälkeen"? Jos rataryhmä hoitaa homman yhtä laadukkaasti kuin tulospalvelu niin huomenna on taas kerosiinit radalla :rotfl:
     
  19. rl

    rl Gearhead

    Mitään suuria ei varmaan tartte odottaa, mut edes pdf päivän lajitteluista ei varmaan olis paha? Tai sitten joku näppärä ottais digikuvan siitä seinästä mihin ne on niitattuna...
     
  20. niitä odotellessa :eek:
     

Kerro tästä muillekin!