Chevrolet Trans Sport

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja jukkanum, 25.10.2006.

  1. Scitso

    Scitso 1st gear

    Jos joku ettii sivuvilkkuja transsporttiin, kannattaa katsastaa motonetistä Astra -94-97 vuoden sivuvilkku, sama vilkku saatavana myös kirkkaana hinta 5,90e/kpl. Tänään vaihoin kirkkaat itelleni.
     
  2. SLK2

    SLK2 1st gear

    Kannattaa muuten niitä varaosia miettiessä kysyä, ainakin vähänkin kalliimmissa osissa, Metro-Autosta.
    Hyvä esimerkki oli kun piti uudet sumarit ostaa tähän mun -03 malliseen, niin US parts hinta oli 96€/kpl ja Metrossa 56€/kpl ja metrin pätkä käsijarruvaijeria (vasen puoli) US partsilla vajaa sata euroa ja Metrolla parikymppiä halvempi.

    Joskus tosiaan marmoritiskillä on halvempaa.
     
  3. softail

    softail Gearhead

    Re: yskii ja rykii

    Mulla on sen verran kokemusta tuosta "tukehtumisesta" eli kävin ostamas auton 350km päästä ja kun kauppa oli tehty lähdin tankille...tankattua ja liikkeelle lähdettyä sytty moottorivalo ja sen jälkeen mentiin kävelyvauhtia eli tukehtu kun anto kaasua.
    Menin takas liikkeeseen ja otin oman auton takas...parin viikon päästä myyjä toi auton mulle ehjänä...seuraavana aamuna sytty valo töihin mennessä...2 kertaa pajalla jonka jälkeen kauppa purettiin myyjän toimesta.
    Vikojen korjaukseen vaihdettiin MAP anturi, tankki irti ja sinne kaikki tuuletusventtiilit, konehuoneeseen joku venttiili...vikakoodi herjas polttoaineen höryjen takaskierrätyksen ongelma tai jotain sellasta...sanoin pajalla et voisko olla tankin korkki...ei voi olla oli vastaus...kaupan purun jälkeen meni 3 päivää ja auto oli uudestaan myynnissä eli ei luultavasti ollu iso vika...huonot ensi kokemukset mutta silti jäi niin hyvät fiilikset että uuden Trans Sportin ostan kunhan hyvä löytyy...
     
  4. TheMarko

    TheMarko 1st gear

    Trans Sport 2001 ilman sähköovea. Onko mahdollista jälkiasentaa semmoinen ja jos on niin onko kova homma? Minkä hintaiset ovat osat?
     
  5. tojota?

    tojota? 1st gear

    Varmaan kannattaa ostaa koko auto...
    Nytkin deittiautossa 700€ konevammanen
     
  6. chevy88

    chevy88 1st gear

    vikakoodi po446 Polttonestehöyryjen talteenotto

    vikakoodi po446 Polttonestehöyryjen talteenotto

    oisko kellään kokemusta mistä lähtis vikaa etsimään..antoi -02 chevy trans sport tollaisen koodin. nettiä tutkin mut en löytäny apua.
     
  7. calkemp

    calkemp Gearhead

    Täällä on vm -00 transvestiitti ja takaiskarit alkaa oleen finito. Heikkoja ovat ku ei oo kestäny kuin 350tkm :eek: Herää kysymys et jos kompura on mykkä, niin mikä on tyypillinen vika niissä ja kannattaako korjata vai tilaanko suosiolla normi iskarit?
    Alla on tällä hetkellä siis original ilmaiskarit mut muuta sata kiloa kiviä sai perän tosi alas eikä kompuran pärinää kuulunu. Tais toinen iskari tirskauttaa viimeiset mehutki pihalle :cry:
     
  8. zander

    zander 3rd gear

    Vaimo soitteli Ransun ratista, että lämmöt seilaa ylös alas. Onkohan tuo sitten merkki kansiviasta vaiko jostain muusta?
     
  9. JTR

    JTR Gearhead

    Eikös valojen korkeudensäätö ole hoidettu ilmaiskarien avulla ?
    Eli tuleeko hylky katsastuksessa, jos laittaa normi iskarit ??
     
  10. Peeveli

    Peeveli 1st gear

    Siltä vaikuttas ellei ilmoja vetele jostain.Itellä eka ilmauksen jälkeen kesti 3-4 päivää ja lämmöt alko nouseen.Imukannen tiiviste ol tullut tiensä päähän. Rempan jälkeen mennykki sitte tovi ajellen ja ilmaten mutta nyt näyttäs olevan ilma poistunut järjestelmästä ku viikon jo pysyny lämmöt aisoissa :lol:
     
  11. YellowGarage

    YellowGarage 1st gear

    No niin se meikäläiseltäkin imukannen tiiviste tais mennä. Lämmöt alko taas seilaamaan (aikaisemmin korjautu vesipumpun vaihdolla) ja lisätyt nesteet turisi ulos jostain. Eilen sitten lämmöt punaselle...no äkkiä seis ja kurkkimaan pellin alle. Siellä sitten kuskin puolella pihinä vaan kävi kun ulos tulleet nesteet kiehu. Syylärin korkki ei ollut kuuma. Ei sinne varmaan enään nesteet riittäneet. Paisuntasäiliössä kyllä kamaa vielä oli.

    En keksi muuta kuin että imukannen tiiviste män, joten siltä pohjalta korjaamoon mennään. Hirvittää jo etukäteen, mitä tuleman pitää...kustannuksissa siis...

    Öljyt on ok, että ei sille puolelle onneks ole mennyt mitään...
     
  12. Peeveli

    Peeveli 1st gear

    Lisää samaan kustannusarvioon uudet tulpat,johdot ja termari nyt ainakin!
    Mulle tuli tiivisteeksi joku uus viritelmä mitä ei sais iha heti rikki liialla kiristämisellä!
     
  13. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Teetettiin joku aika sitten toi imarintiivisteremppa pajalla kun ei ollu itellä aikaa,vaihettiin tiivisteitten lisäksi termari,tulpat,johdot+kaikki huollot mukaanlukien vaihteistoöljyt.Hintaa tuli 1150e.
     
  14. transport01

    transport01 3rd gear

    Re: vikakoodi po446 Polttonestehöyryjen talteenotto

    Yksi vaihtoehto:
    Auton alla oleva polttoaineen siirtopumpun liitin. Tuon järjestelmän piuhat kulkee saman liittimen kautta. Jos liittimessä hapettumaa, niin antaa tuohon liittyviä koodeja. Liitin löytyy vasemmalta puolelta keskimmäisen penkkirivin kohdalta. Vian poistumisen jälkeen koodi pitää joko nollata lukulaitteella, tai vaan ajella riittävästi syklejä joissa moottori ajetaan lämpöiseksi, jolla koodi nollautuu itsestään.
     
  15. YellowGarage

    YellowGarage 1st gear

    Ok. Termari on mulla jo valmiina ja tulpat ajattelinkin samalla kerralla. Kai ne johdot siihen samaan konkurssiin menee. :D
     
  16. mikis80

    mikis80 3rd gear

    Myydään TransSportin 16" kesärenkaat alumiinivanteilla.

    Löytyis tallin nurkasta ylimääräset aluvanteet renkaineen TransSporttiin.

    Vanteet ikäänkuin virheettömät ja kumit 85% pintaa.

    Hintaa vois olla 500€/tarjous

    Kuvia voin laittaa s-postiin

    P:eek:5o59o6616
    E-mail:mikis80(a)suomi24.fi

    -Mikko-
     
  17. RivieraGs73

    RivieraGs73 1st gear

    Hjälp, koirankuljetusalustana toimii -99 transport sen kanssa on ollut kaikkea pientä, laakereita saa vaihtaa joka kolmas kuukausi jen.. mut nyt on isompi pulma. Pyyhkijät on temppuilla on off tyyliin jo muutaman kuukauden, mut nyt ei sitten inahdakkaan.. oletettavasti moottori.. kysymys kuuluukin et onko vinkkiä mistä saisi ko masinaan uuden pyyhkijänmoottorin..??
     
  18. Jza

    Jza Double Gearhead

    US-parts. A1-401025 159€. Hinta kylläkin aika karmee moiselle käikäleelle.
     
  19. RivieraGs73

    RivieraGs73 1st gear

    jesus, onpa osalla hintaa... Osaako kukaan sanoa kuinka taajaan noita laakereita menee?? Itellä ajettu nyt reipas 30t tolla autolla ja molempiin puoliin on kertaalleen vaihdettu eteen, ja näyttäs et tepsikan puoli alkaa taas vaikertaa..

    US-parts. A1-401025 159€. Hinta kylläkin aika karmee moiselle käikäleelle.[/quote]
     
  20. WTF

    WTF Gearhead

    Tuolla myydään osastolla on munTrans Sportti -98 osina myynnissä, jos joku osia kaipailee.
    Parhaiten tavoittaa puhelimella.
     

Kerro tästä muillekin!